Dance Theater

Μαθήματα Προετοιμασίας για Εισαγωγή σε Επαγγελματικές Σχολές Χορού (Fix Dance Studio)

Μαθήματα Προετοιμασίας για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του χορού και επιτυχημένους κύκλους σπουδών προετοιμασίας των υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού (Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού) και της Κ.Σ.Ο.Τ. , ο Μιχάλης Ναλμπάντης και οι συνεργάτες του, δημιουργούν τον πιο ολοκληρωμένο καλοκαιρινό κύκλο σπουδών προετοιμασίας διάρκειας 3 μηνών (11 εβδομάδων).

Έτσι λοιπόν και φέτος επιλέχθηκαν καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι καθηγητές χορού (που διδάσκουν σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού και στην Κ.Σ.Ο.Τ) να μεταφέρουν τις γνώσεις και την πείρα τους στους υποψηφίους, έχοντας στόχο την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις.

19 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2017 (Καλοκαιρινές Διακοπές 14-27 Αυγούστου)

Κόστος Προετοιμασίας:
Για όλη την προετοιμασία (11 εβδομάδες - 143 μαθήματα): 780 ευρώ
Για ένα μήνα (4 εβδομάδες - 52 μαθήματα): 300 ευρώ
Για μια εβδομάδα - 13 μαθήματα: 90 ευρώ

Η σχολή δεν υπάγεται σε καθεστώς Φ.Π.Α. διότι είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Δηλώσεις Συμμετοχής και Πληροφορίες:


Fix Dance Studio

Καλλιρρόης 38 (μετρό Συγγρού-Φίξ)
T/ 210 9246333 F/ 210 9246333
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.fixdancestudio.gr
www.facebook.com/Fix.Dance.Studio


ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ (Σύγχρονο)

Ο Μιχάλης Ναλμπάντης σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή "Ραλλού Μάνου".

 

Ως χορευτής έχει συνεργαστεί με:
Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου.
Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη.
Χοροθέατρο "Ροές" της Σοφίας Σπυράτου.
Rambert Dance Company, (Λονδίνο, Αγγλία).
Εθνική Λυρική Σκηνή.
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
"Ομάδα Εδάφους" του Δημήτρη Παπαιωάννου.
Sine Qua Non.
Ομάδα "Μετακίνηση" της Μαρίας Τσουβαλά.
Ομάδα "Ανάλια" της Μαίρης Τσούτη.

 

Το 2000 του απονέμεται το βραβείο του Καλύτερου Χορευτή.

 

Τον Ιούλιο του 1993 ιδρύει την ομάδα χορού ΧΟΡΕΥΤΕΣ με την Αλίκη Καζούρη και την Μαρία Ανθυμίδου και το 1995 ξεκινάει τη χορογραφική του καριέρα χορογραφόντας ΤΑ ΕΡΓΑ :
- ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ (1995)
- SLALOM (1996)
- ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΤΟΠΙΑ (1997)
- ΚΟΙΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (1998)
Διεθνή Συμπαραγωγή INFLUENZA.
- ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ για την Παραγωγή ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (1999)
Διεθνή Συμπαραγωγή APPENDIX.
- OUTLANDERS για την Παραγωγή ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΧΩΡΟΣ του προγράμματος
HOLODRAM (2001)
- GOING UNDER για την Παραγωγή MODUS VIVENDI (2002)
- SNAP REPUBLIC (2003)
- WISTFUL IF...(2004)
- ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ, solo (2008)
- BIRDS (2009)
Έχει επίσης χορογραφήσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (το έργο "ΠΟΛΙΣ", για την παραγωγή ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ , 2001) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης ("MAGIC NUMBER 7",  για την παραγωγή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ, 2001 και "HABITUS", για την παραγωγή ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΙΙ , 2002)

 

Από το 1993 διδάσκει σύγχρονο χορό .
Ως δάσκαλος χορού έχει μεταφέρει τις γνώσεις, τις " κινητικές πληροφορίες " και την πείρα του σε πολλές "γενιές" χορευτών, δίνοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Άμστερνταμ, Ρώμη κ.α.) και διδάσκοντας σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού όπως:
SOUTHEASTERN COLLEGE
Επαγγελματική Σχολή " ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΤΑΝΚΑΝ "
Επαγγελματική Σχολή " ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ "
Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (2000-2005)

 

Σήμερα είναι ο Διευθυντής Σπουδών του Fix Dance Studio, που δημιουργήθηκε το 2005 με πολύ μεράκι από τον ίδιο και με την άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

ΠΕΝΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (Graham Technique)
Η Πένυ Διαμαντοπούλου σπούδασε με υποτροφία στην Martha Graham School of Contemporary Dance (Νέα Υόρκη). 
Υπήρξε μέλος του Martha Graham Dance Ensemble (1995-2000) και ερμήνευσε κεντρικούς ρόλους του ρεπερτορίου της ομώνυμης χορογράφου. Υπήρξε μέλος του διδακτικού προσωπικού της σχολής (1998-2000) και δίδαξε master classes της τεχνικής σε Πανεπιστήμια/Κολλέγια των ΗΠΑ, καθώς επίσης και σε φημισμένες σχολές χορού, όπως Alvin Ailey American Dance Theater, Τhe Neighborhood Playhouse, SUNY Purchase κ.ά. Από το 2002 διδάσκει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Σε συνεργασία με την Hellenic Dance Company, παρουσιάζει ανελειπώς από το 2003 demo της τεχνικής ή έργα του ρεπερτορίου Graham και δικές της χορογραφίες σε παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος και χορογράφος της ομάδας χορού "ΑΡΘΡΩΣΙΣ". Τον Ιούλιο του '13 χορογραφεί μέρη του έργου "Αφιέρωμα στην ποίηση και τη ζωή του Καβάφη" σε μουσική του Δ. Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσίασε η Hellenic Dance Company στο Ηρώδειο. Μετά από πρόσκληση της Martha Graham Dance Company διδάσκει σε σπουδάστριες/χορεύτριες της ΚΣΟΤ το έργο "Panorama" (1935) της ομώνυμης χορογράφου, το οποίο παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του '14 στο City Center της Νέας Υόρκης. Τον Ιούλιο του '14 αναβιώνει το ίδιο έργο για παραστάσεις στην Τουρκία, στα πλαίσια του Izmir Festival.

 

ΡΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ (Σύγχρονο)
Η Ράνια Φόβου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο.
Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης και υπότροφος του Ιδρύματος "Κούλα Πράτσικα" (2003). Από το 2004 έως και σήμερα είναι ενεργό μέλος της Ομάδας Σύγχρονου Χορού "ΧΟΡΕΥΤΕΣ" (Μ.Ναλμπάντης, Α.Καζουρη, Μ.Ανθυμίδου), συμμετέχοντας σε όλες τις παραγωγές που παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει συνεργαστεί επίσης με τις ομάδες: "Hellenic Dance Company" {(Κρατική Σχολή Χορού) 2002 -2005 όπου και δούλεψε με τους Wim Vandekeybus, Κωνσταντίνο Ρήγο, Χάρη Μανταφούνη, Βάλια Αλεξανδράτου, Martin Lawrence και Richard Alston }, "Ελατήριο" (Μαριλία Χρυσοσπάθη), "Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη", "Άρθρωσις" (Πένυ Διαμαντοπούλου), "Analysis Dance Company" (Bάλια Αλεξανδράτου), "Εθνική Λυρική Σκηνή", "x-anima" (Νικόλ Κουτσουμπέλη), "Χοροθέατρο ΡΟΕΣ" (Σοφία Σπυράτου). Διδάσκει χορό και δίνει σεμινάρια από το 2005 σε διάφορες ερασιτεχνικές σχολές χορού και ανοιχτά studios. Από το 2006 έως και σήμερα είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού (σύγχρονο-release) της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής "Ραλλού Μάνου".

 

ΑΥΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (Μπαλέτο - Pointes)
Η Αυγή Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2004) και του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος -Deree College (2004).
Συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα ξεκίνησε η συνεργασία της με το Αέναον Χοροθέατρο του Daniel Lommel, με τον οποίο και συνεχίζει να χορεύει. Από το 2004 έχει συνεργαστεί με τις ομάδες χορού Αμάλγαμα, Ελδωρ, Hellenic Dance Company και ART Dancetheater στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει διατελέσει μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις στις Επαγγελματικές Σχολές Χορού (2012-2013), ενώ από το φθινόπωρο του 2014 διδάσκει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Παράλληλα με το χορό ασχολείται και με τη μουσική. Είναι καθηγήτρια φλάουτου από το 2007 στο Ωδείο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού και συμπράττει με μικρά μουσικά σύνολα. Τέλος από το 1994 είναι ιέρεια/χορεύτρια στην Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

 

ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΣΜΑ (Μπαλέτο)
Η Αμαλία Κοσμα γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1985. Είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Χορού 'Άννα Πέτροβα και αριστούχος απόφοιτος της Κ.Σ.Ο.Τ (2010). Σπούδασε επίσης χορό στο Folkwang Hochschule (Essen, Γερμανία) και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους KammerTanzCoop (Ρεσιτάλ), Μαριέλα Νέστορα (3rd Athens Biennale-Monodrome), Δημήτρη Παπαϊωάννου (ΜΕΣΑ), Ίριδα Καραγιάν (City to City Cabaret, Λονδίνο), Κατερίνα Ανδρέου (No Ballet Festival-Ludwigshafen, Γερμανία), Σωτήρη Χατζάκη (Όρνιθες-Φεστιβάλ Επιδαύρου), Σοφία Σπυράτου κ.ά. Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού της Κ.Σ.Ο.Τ. (μπαλέτο), από το 2012.

 

ΙΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝ (Αυτοσχεδιασμός)
Η Ίρις Καραγιάν σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Βρετανία (Goldsmiths College), με τίτλο Παραστατικές Τέχνες και Πολιτισμός: διαθεματική προσέγγιση (Performance and Culture: interdisciplinary perspectives). Σαν χορεύτρια είχε σταθερές συνεργασίες με χορογράφους και συμμετοχές σε διάφορα projects. Είναι ιδρυτικό μέλος και χορογράφος της ομάδας ΖΗΤΑ και έργα της έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Το 2010 απέσπασε το 1ο βραβείο χορογραφίας Jarmila Jerabkova Award στο New Europe Festival στην Πράγα, με τα έργα A time to mourn and Legacy. Το τελευταίο της έργο με τίτλο Mothers (2012) επελέγη από το διεθνές καλλιτεχνικό δίκτυο Aerowaves.
Από το 2009 διδάσκει χορογραφία στην Κ.Σ.Ο.Τ. ενώ έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Σχολή Καλών Τεχνών Ναυπλίου και στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Γέρακα.

 

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Πες ό,τι θες

History
Vana: Τις προσκλήσεις για την παράσταση Sasha Waltz & Guests | "Kreatur" κερδίζουν οι: Ελένη Ζαχαροπούλου, Ίνα Βάρκα , Μαρία Αρβανιτάκη.
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέψεις αυτού του μήνα:16608
Top Visiting Day: 07-12-2018 : 2117
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 228
Εγγεγραμένα μέλη: 4282
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

national cpr association