Dance Theater

Επιχορηγήσεις Περιόδου 2009-'10

 

Επιχορηγήσεις Χορού Περιόδου 2009-'10

epixorogiseis


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνει τις επιχορηγήσεις προς τις ομάδες θεάτρου και χορού για την περίοδο 2009-2010. Οι επιχορηγήσεις βασίστηκαν στη γνωμοδότηση των αντίστοιχων επιτροπών θεάτρου και χορού του ΕΚΕΘΕΧ, το οποίο ήταν και ο αρμόδιος φορέας για την παρακολούθηση και την αξιολόγησή τους καθ’ όλη την περίοδο 2009-2010.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δεν προέβη σε καμία παρέμβαση προς αναδιανομή των επιχορηγήσεων, αλλά εφάρμοσε την προβλεπόμενη από τις κυβερνητικές οδηγίες και το πνεύμα περιορισμού των δαπανών, μείωση στο συνολικό προτεινόμενο κονδύλι της επιχορήγησης. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θα καλύψει τα ποσά των επιχορηγήσεων τμηματικά.

Σε αυτά θα προστεθούν οι οφειλές που εκκρεμούν για την περίοδο 2008-2009 και συγκεκριμένα για το υπόλοιπο 13% που δεν κατεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2009.

Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για την καταβολή των ποσών είναι η εγγραφή των επιχορηγουμένων στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων (http://drasis.culture.gr), όπου καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά πλήρη στοιχεία οικονομικών και καλλιτεχνικών πεπραγμένων (όπως εξάλλου ορίζεται και στους όρους της προκήρυξης του ΕΚΕΘΕΧ), τα οποία επίσης οφείλουν να καταθέσουν και στην αρμόδια υπηρεσία. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού μέσω του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων και της αναπροσαρμογής των κριτηρίων επιχορηγήσεων, ουσιαστικά προχωρά στις διαρθρωτικές αλλαγές που επιβάλλει η αλλαγή του τοπίου σε θέατρο και χορό τα τελευταία χρόνια.

Στόχος είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η στήριξη της νέας δημιουργίας, η ισότιμη και όχι προνομιακή αντιμετώπιση όλων των δυνάμεων θεάτρου και χορού. Νέα διαδικασία επιχορηγήσεων έχει θέσει σε εφαρμογή το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού όπως υπενθυμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα http//drasis.culture αφού πρώτα οι φορείς εγγραφούν στο μητρώο πολιτιστικών φορέων στην ίδια ιστοσελίδα.

Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 30η Ιουνίου 2010 ενώ τονίζεται πως δεν θα επιχορηγηθούν δράσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Πληροφορίες για τη διαδικασία, βρίσκονται στην ίδια ιστοσελίδα http//drasis.culture.gr.


Dancetheater.gr

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Παραστάσεις χορού σήμερα

Πες ό,τι θες

History
Vana: Τις προσκλήσεις για την παράσταση Sasha Waltz & Guests | "Kreatur" κερδίζουν οι: Ελένη Ζαχαροπούλου, Ίνα Βάρκα , Μαρία Αρβανιτάκη.
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέψεις αυτού του μήνα:9995
Top Visiting Day: 07-12-2018 : 2117
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 159
Εγγεγραμένα μέλη: 4294
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

national cpr association