Dance Theater

Ακρόαση Από το Greek Northern Ballet (Θεσσαλονίκη)

Το Greek Northern Ballet διεξάγει ακρόαση για την δημιουργία επαγγελματικών παραγωγών που θα καθοριστούν με την δυναμικότητα και το επίπεδο των χορευτών που θα επιλεγούν.

Κριτήρια επιλογής: πολύ καλή κλασική τεχνική (τουλάχιστον 3 χρόνια εκπαίδευσης σε μεσαίο και προχωρημένο επίπεδο). Οι χορευτές θα πρέπει να μπορούν να αφομοιώνουν εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα την χορογραφία που θα τους δοθεί (ακόμη και μέσο βίντεο εάν χρειαστεί).
Ζητούνται ενήλικες χορευτές-χορεύτριες με όρεξη να χορέψουν, δυνατότητα να διατηρούν την φόρμα τους, δυνατότητα διαμονής στην Θεσσαλονίκη και με την δυνατότητα να προσαρμόζονται στο πρόγραμμα της ομάδος.

Δεκτοί στην ακρόαση είναι και φοιτητές που σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη με καλό επίπεδο και χορευτικότητα, που έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν το πρόγραμμα τους για τις πρόβες της ομάδος βάση του προγράμματος που θα καθοριστεί και θα τους δοθεί.
Επιπλέον, δεχόμαστε δασκάλους χορού απόφοιτους ανώτερων επαγγελματικών σχολών χορού που έχουν όρεξη και θέληση να χορέψουν και να γίνουν μέρος της προσπάθειας δημιουργίας μίας επαγγελματικής ομάδος χορού βελτιώνοντας τον εαυτό τους και χορεύοντας Ρεπερτόριο Μπαλέτου.
Δεν δεχόμαστε αιτήσεις σπουδαστών Ανώτερων επαγγελματικών σχολών χορού επειδή το δύσκολο και υποχρεωτικό καθημερινό τους πρόγραμμα δεν θα τους επιτρέψει να αφοσιωθούν πλήρως στο επαγγελματικό πρότζεκτ.

Να επισημανθεί ότι η ακρόαση αυτή στοχεύει στην προσέγγιση επαγγελματιών Χορευτών και Δασκάλων καθώς και ερασιτεχνών που έχουν την δυνατότητα, την όρεξη και την θέληση να χορέψουν κλασικό ρεπερτόριο και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να το πράξουνε, ώστε να σχηματισθεί μία δυνατή ομάδα χορού με δυνατότητες εξέλιξης σε επαγγελματική ομάδα χορού με διάρκεια σε βάθος χρόνου.
Θα επιλεγούν άτομα που το GNB πιστεύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να αφομιώσουν και να ερμηνεύσουν Ρεπερτόριο Μπαλέτου.
Θα υπάρξει μία συνδρομή για όσους επιλεγούν για την προετοιμασία.
Οι πρόβες θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα είναι 3 φορές την εβδομάδα διάρκειας 2-3 ωρών.
Σε περίπτωση που χρειαστούν καθημερινές πρόβες τα μέλη της ομάδος θα πρέπει να παρίστανται (χωρίς επιπλέον κόστος).
Εάν το GNB κρίνει ότι κάποιοι χορευτές χρειάζονται βελτίωση της καθαρότητας της τεχνικής τους θα τους ζητηθεί να παρακολουθήσουν 1 ή 2 ημέρες την εβδομάδα, το βασικό τμήμα εκπαίδευσης μας, για να βελτιώσουν βασικές ελλείψεις (χωρίς επιπλέον χρέωση).

Θα υπάρξει αμοιβή για τις παραστάσεις.
Παρακαλούμε σε περίπτωση που καποιος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω να μην αποστείλει αίτηση για την ακρόαση. Αναζητούμε άτομα που να πιστεύουν πραγματικά σε αυτή την ιδέα και στο ότι η ομάδα του GNB μπορεί να τους οδηγήσει στην επαγγελματική τους αναβάθμιση. Έτσι όσοι έχουν την όρεξη, την θέληση και το πάθος να είναι κομάτι ενός επαγγελματικού οργανωμένου συνόλου με μελλοντικές δυνατότητες εξέλιξης παρακαλούνται να αποστείλουν αίτηση.

Κόστος συμμετοχής για την ακρόαση: 15€
Θα υπάρξει ζέσταμα στην μπάρα και θα ακολουθήσει η εκμάθηση του ρεπερτορίου.
Παρακαλούμε να είστε σε φόρμα για να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Υ.Γ. Για να υπάρξει συνέχεια της προσπάθειας μας ενήλικες αρχάριοι, φοιτητές, άτομα ερασιτεχνικών σχολών χορού ή άτομα που ξεκίνησαν αργοπορημένα την ενασχόληση με το μπαλέτο όμως υπάρχει μεγάλη αγάπη και πάθος για αυτό και που θα ήθελαν πολύ να είναι μέρος της προσπάθειας μας, όμως δεν έχουν την απαραίτητη τεχνική, μπορούν να ενταχθούν στο βασικό τμήμα εκπαίδευσης μας και να δημιουργηθεί ένα τμήμα με προσανατολισμό την βελτίωση τους ώστε να χρησιμοποιηθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις παραγωγές μας και να ενταχθούν και στην ομάδα αργότερα. Για αυτό αποστείλεται ένα ξεχωριστό email.

Ημερομηνία Ακρόασης: 28 Μαρτίου 2020.
Παρακαλούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν 3 φωτογραφίες, 1 σε πόζα arabesque (προφίλ), 1 σε a la seconde και 1 σε grand plie σε δεύτερη θέση (προφίλ ) και αν έχετε βίντεο με κάποια variation στις pointe.
Αποστείλεται το υλικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες
→Λήξη προθεσμίας αποστολής αιτήσεων 23 Μαρτίου 2020.

Share this post

elenfrdeites
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
  • Δωρεάν online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 660
Εγγεγραμένα μέλη: 4544
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources