Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 21:36

H LIfe After Death Theatre Company αναζητεί performers για την νέα της παραγωγή

auditionH LIfe After Death Theatre Company αναζητεί performers για την νέα της παραγωγή που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 σε σκηνοθεσία Βίκυς Αδάμου και Χρήστου Καπενή.

Πιο συγκεκριμένα το κάλεσμα απευθύνεται σε επαγγελματίες performers, με εμπειρία στο χορό και στο θέατρο, από όλο το φάσμα της ταυτότητας φύλου, κάθε ηλικίας και εθνικότητας. 

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να αποστείλουν βιογραφικό και 2 φωτογραφίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη όσων επιλεχθούν και τέλος τρίωρο εργαστήριο με την ομάδα πάνω στην θεματική της παράστασης, απ’ όπου θα γίνει και η τελική επιλογή.

Καθώς κυρίαρχο στοιχείο της δουλειάς μας είναι η συνδημιουργία, μας είναι εξαιρετικά σημαντικό να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη και αισθητική. Συνεπώς θα θέλαμε μέσα από αυτή την διαδικασία να βρούμε τον χώρο και να ανα-γνωριστούμε ώστε σε μια ενδεχόμενη συνεργασία να καταφέρουμε να δουλέψουμε όσο γίνεται πιο αρμονικά στις ήδη δύσκολες και επιβαρυμένες, για όλους μας, συνθήκες.

Η παράσταση έχει λάβει επιχορήγηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 για 15 παραστάσεις. Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο και ξανά στα τέλη Αυγούστου. 

Προσφέρεται ασφάλιση και πληρωμή προβών και παραστάσεων.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας!

→ Είμαστε στη διάθεση σας για τυχόν απορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 517 times Last modified on Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 21:43
Like us on Facebook