Dance Theater

Ελληνοβρετανικό

Ελληνοβρετανικό

Μαυρομματαίων 25, 104 34, Αθήνα, Τηλ: 210.8217710

Περισσότερα...

Μάθημα Μπαλέτου με την Ελεονόρα Σπυροπούλου (New York Acting Studio)

To NYAS σας προσκαλεί σε ένα ανοιχτό μάθημα μπαλέτου για με την Ελεονόρα Σπυροπούλου (για αρχάριο και μεσαίο επίπεδο). Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε πιο άμεσα τον χορό και τη σχολή μας.
Ανοιχτό Μάθημα Μπαλέτου με την Ελεονόρα Σπυροπούλου (New York Acting Studio)
Gez Xavier

Τρίτη  | 10:30 – 12:00 και 18:30 – 20:00
Τετάρτη | 10:30 – 12:00

Πέμπτη | 18:30 – 20:00
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου | 18:30 – 20:00

Στο ανοιχτό μάθημα κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής καλώντας μας στα 2103211445 και 6977906166 ή στέλνοντας μας το ονοματεπώνυμο σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ποιο μάθημα σας ενδιαφέρει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το μπαλέτο θεωρείται μια από τις πιο δομημένες μορφές άσκησης η οποία γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα, προσφέρει ευεξία και εξασκεί τον νου, αναπτύσσοντας φυσικά την έννοια του συντονισμού. Αποτελεί τη βάση για οποιοδήποτε άλλο κινησιολογικό μάθημα.
Μέσα από ασκήσεις διαμορφωμένες σύμφωνα με το βηματολόγιο και την αισθητική του κλασικού χορού, επιδιώκουμε να αναπτύξουμε τις φυσικές μας δυνατότητες, ευελιξία, αντοχή, πλήρη έλεγχο των κινήσεων, σωστή τοποθέτηση και ευθυγράμμιση του σώματος.
Παράλληλα καλλιεργούμε τη μουσικότητα και τις χορευτικές μας ποιότητες.
Το μάθημα συνδυάζει τεχνικές από τα δύο βασικά συστήματα κλασικού μπαλέτου, το Αγγλικό (RAD) και το Ρώσικο (Vaganova).
Στόχος του μαθήματος είναι η βελτίωση της τεχνικής και η εξέλιξη του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Πληροφορίες και Εγγραφές: 210-3211445 / 6977906166

NYAS-School of Dramatic Arts & Musical Theatre
Μιαούλη 11–3ος όροφος, Ψυρρή (Μετρό Μοναστηράκι)
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook page: New York Acting Studio
www.newyorkactingstudio.gr


Ελεονόρα Σπυροπούλου
Χορεύτρια, καθηγήτρια χορού

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα όπου και έκανε τα πρώτα της χορευτικά βήματα. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού Ραλλού Μάνου το 2014 και μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού, σωματικής έκφρασης και εξειδίκευσης στον ακαδημαικό κλασικό χορό με δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια και ως χορογράφος στο Φεστιβάλ Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, σε συνεργασία με το Ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID ''Νέες Δυνάμεις''. Επίσης, έχει χορέψει και συνεργαστεί σε παραστάσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στην Πλατφόρμα σύγχρονου χορού της Τατιάνας Λύγαρη ''Τρένο στο Ρούφ'', στο Athens Fringe Festival,στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με την ομάδα χορού της Νατάσσας Αβρά κ.α
Είναι μέλος του εκπαιδευτικού κινητικού προγράμματος "Σκυτάλη" μέσω του οποίου παραδίδει μαθήματα χορού με βάση το παιχνίδι σε δημόσια σχολεία.
Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή, μπαλέτο, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό σε αναγνωρισμένες σχολές χορού και στούντιο της Αθήνας και της επαρχίας.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 859
Εγγεγραμένα μέλη: 4551
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources