Ελληνοβρετανικό

Ελληνοβρετανικό

Μαυρομματαίων 25, 104 34, Αθήνα, Τηλ: 210.8217710

Read more
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 19:26

Μάθημα κλασσικού χορού (ανοιχτό) με την Ισμήνη Κωνσταντινοπούλου (Cumana)

Στόχος του μαθήματος είναι να δουλέψουμε πάνω απ' όλα με σεβασμό στο σώμα μας και τις δυνατότητες του αλλά και το στόχο που ο καθένας μας έχει θέσει και θέλει να επιτύχει, επαγγελματικό ή μη.

Θα δουλέψουμε ώστε να αναπτύξουμε και ενισχύσουμε την απαραίτητη μυϊκή δύναμη, μαθαίνοντας παράλληλα πως να την αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να φτάσουμε στο έπακρο των δυνατοτήτων μας χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύσουμε να τραυματιστούμε και πάντα σεβόμενοι τον πιστό μας φίλο και συνοδό στο μάθημα αυτό...την μουσική.


Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη | 14:00 - 15:30 (έναρξη 14/9)

Κόστος συμμετοχής:
7€ (6 € για φοιτητές και ανέργους).
Ειδικές τιμές με τις μηνιαίες κάρτες της Cumana


Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

CUMANA dance Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι πτυχιούχος του τμήματος καθηγητών χορού του ΥΠΠΟ, τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ κατέχει ανώτερες σπουδές πιάνου, Ρυθμικής και θεωρίας της Μουσικής από το Ωδείο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό μεταξύ των οποίων στο Royal Danish Dance Theater/Opera (Δανία-Κοπεγχάγη) και Dansk Dancetheater, στο "Art Of" Dance Seminar (Ισπανία-Μαδρίτη), στο Netherlands dance Theater (Ολλανδία-Χάγη), όπως και σεμινάρια με Έλληνες και Διεθνείς χορευτές/χορογράφους μεταξύ των οποίων: Russell Maliphant, Alain Rivero Rodriguez, Charlote Virgile, Libby Farr, Daniel Lommel, Δάφνι Κόκκινο, Γιάννη Μανταφούνη κ.α. Επαγγελματικά έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή (Πειραματική και Κεντρική Σκηνή), το Εθνικό Θέατρο (ως βοηθός χορογράφου), αλλά και ερασιτεχνικές σχολές χορού στα μαθήματα του κλασικού και σύγχρονου χορού ενώ εδώ και 3 χρόνια ανήκει στο διδακτικό προσωπικό της Επαγγελματικής σχολής χορού της κας. Μάρι Χατζημιχάλη/Χαρλαύτη στο μάθημα της Ιστορίας Χορού. Από το 2017 είναι μέλος και εισηγήτρια του Διεθνούς Συνεδρίου Χορού (CID-International Dance Congress), ενώ κατέχει πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών για χορευτές και αθλητές.

Read 37 times Last modified on Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 10:31