Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 20:00

Μαθήματα κλασικού χορού από το Shoot the Artist dance studio με τον Αντώνη Ιωαννίδη (online )

 Online μαθήματα κλασικού χορού απο το Shoot the Artist dance studio - Τμήματα αρχαρίων και open level.

mathima klasikou xorou antonis ioannidisΞεπερνώντας την απουσία της δια ζώσης διδασκαλίας που σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίσταται από τα online μαθήματα, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στις τωρινές συνθήκες ώστε να προσφέρουμε τη δυνατότητα απόκτησης ή συντήρησης  φυσικής κατάστασης, θετικής ψυχολογίας και αισιοδοξίας μέσω των μαθημάτων μας στη πλατφόρμα του zoom.

Ο κλασικός εκφραστικός χορός συχνά περιγράφεται ως μια υψηλού επιπέδου και τεχνικά άρτια μορφή τέχνης. Τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν είναι η αέρινη κίνηση, η πειθαρχία, οι εντυπωσιακές και συχνά δύσκολες ασκήσεις. Με τη συχνή και δυναμική του εξάσκηση το σώμα χτίζεται δυνατό, με ευλυγησία και σωστή στάση στοιχεία που αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα στα υπόλοιπα είδη χορού αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Παρ όλη τη δυσκολία του, το τμήμα συστήνεται σε όλες τις ηλικίες. Προσαρμόζοντας τα μαθήματα ανάλογα με την ηλικία και το στόχο των μαθητών το αποτέλεσμα είναι ένα ευχάριστο, γεμάτο ενέργεια και κίνητρο για εξέλιξη μάθημα.

Αρχάριο: Κάθε Σάββατο 12:00-13:30

Οpen level: Κάθε Δευτέρα 19:30-21:00 και Σάββατο 13:30-15:00

Κόστος ανά μάθημα: 5 ευρώ

Πληροφορίες: 6947916598

 

 Shoot the Artist dance studio

Μεγ. Αλεξάνδρου 91, Κορυδαλλός, T. 6947916598


ioannidis antonisO Αντώνης Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ''Ραλλού Μάνου'', απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Ήχου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΚΜΗ καθώς και κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου salsa από το διεθνή οργανισμό IDTA. Το 2011 κατέκτησε τη πρώτη θέση στη salsa στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού στο ΕΟΛΧ. Εργάζεται ως δάσκαλος salsa τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ από το 2006 έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους Juan Matos, Oliver Paredes, Susana Montero, Raul Torres, Neeraj και άλλους καταξιωμένους χορευτές.

Από το 2015 διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό, ενώ έχει πάρει μέρος σε πλήθος παραστάσεων νέων καλλιτεχνών στα θέατρα ''Ροές'', Altera Pars, ''Χώρα'' κ.α. Το 2018 χορογράφησε την παράσταση ''Dark Works'' στο θέατρο ''Altera Pars'' και το έργο ''Dead Can Dance'' που παρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ''Compartments Dance Project'' στο Τρένο στο Ρουφ. Το 2019 μαζί με την Αλεξάνδρα Σαλταούρα χορογράφησαν και παρουσίασαν το έργο ''Lea(i)ving The Past'' στο θέατρο Altera Pars.

Το Φλεβάρη του 2020 συμμετείχε στη χορογραφία της Αλεξάνδρας Σαλταούρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσο της παράστασης ΄΄Τανγκό στο Μέγαρο'' ενώ παράλληλα δουλεύει και επιμελείται την ομάδα σύγχρονου χορού Lifeforms. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε σεμινάριο θεατρικού φωτισμού στο Μικρό Πολυτεχνείο με την ομάδα της Μελίνας Μάσχα. Ταυτόχρονα δουλεύει τη περίοδο αυτή στο έργο ''Hereafter'' με την ομάδα Lifeforms.

Read 380 times Last modified on Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 21:06
Like us on Facebook