Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 19:16

Online Δωρεάν Μαθήματα Ινδονησιακού Χορού με την Tamara Mladenovic

Online Δωρεάν Μαθήματα Ινδονησιακού Χορού με την Tamara MladenovicΗ Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα, σας πληροφορεί ότι πρόκειται να διοργανώσει μαθήματα παραδοσιακού Ινδονησιακού χορού. Τα μαθήματα παραδίδονται μία/δύο φορές την εβδομάδα, με ευέλικτο πρόγραμμα, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των μαθητών και της δασκάλας. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνονται δεκτοί σε αυτά όλοι οι ενήλικες που δεσμεύονται να τα παρακολουθούν με συνέπεια και παράλληλα είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε παραστάσεις που διοργανώνει ή εκπροσωπείται η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα.

Για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν e-mail με το πλήρες όνομα και τηλέφωνό τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Για πληροφορίες σχετικά με τους χορούς, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη δασκάλα, κυρία Tamara Mladenovic, στο +306986859614.

https://www.facebook.com/IndonesianTraditionalDanceEllada
https://www.instagram.com/indonesiandanceellada
https://www.instagram.com/tamamladenovic


Η Tamara Mladenovic γεννήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας στις 3 Ιουνίου 1987.
Μετά τη βασική της εκπαίδευση, συμμετείχε στην σχολή Τεχνών και χειροτεχνίας "Tehnoart" στο Βελιγράδι της Σερβίας, Τμήμα κοσμηματοπώλων αντικειμένων τέχνης. Το 2008, γράφεται στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών στο Βελιγράδι ως ζωγράφος. Το 2012 ολοκληρώνει μεταπτυχιακές σπουδές και παίρνει επαγγελματικό τίτλο Master of Fine Arts -Painter. Παράλληλα με τις μελέτες, η μεγάλη της προσοχή κατευθύνθηκε στον χορό. Κάπου στις μισές ακαδημαϊκές σπουδές, μέσα από την τέχνη και τα έργα ζωγραφικής, άρχισε να ενδιαφέρεται για την Τέχνη της Ασίας, κυρίως για την ινδονησιακή τέχνη και τον πολιτισμό, όπως η μουσική, τα κοστούμια, ο χορός και το Μπατίκ. Τα πρώτα βήματα του Ινδονησιακού Παραδοσιακού Χορού έγιναν όταν άρχισε να μαθαίνει σε ιδιωτικό σχολείο στη γενέτειρά της. Λόγω της αγάπης της για χορό, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ινδονησία για να συνεχίσει και να αναπτύξει τις γνώσεις της. Από το 2014 έως το 2015 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Τέχνης στο ISI Padang Panjang Sumatra, Ινδονησία, Τμήμα Παραδοσιακού Χορού. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και παραστάσεις χορού. Αυτή τη στιγμή ζει, χορεύει και διδάσκει Ινδονήσιο χορό στην Αθήνα. Σαν μέλος του Συλλόγου επαγγελματικών μπαλέτων, χορογράφων και παιδαγωγών μπαλέτου της Σερβίας, κάθε χρόνο για το Εθνικό Θέατρο στο Βελιγράδι, κατασκευάζει το ασημένιο μετάλλιο "Terpsichore", το οποίο χρησιμοποιείται για το Ετήσιο Βραβείο Χορευτή Μπαλέτου. Από το 2017, είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

The Embassy of the Republic of Indonesia in Athens, the Hellenic Republic, hereby informs that the Embassy plans to organize traditional Indonesian dance classes online via Zoom.
The exact day and time of the next classes would be informed in the first class.
The classes are FREE OF CHARGE and open for any adult who is committed to regularly attend to the classes and is willing to perform in events organized by and/or representing the Embassy of the Republic of Indonesia in Athens.
In order to apply, the applicants need to send e-mail with full name and phone number to: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
For inquiries related to the dance, the instructor, Ms.
Tamara Mladenovic, could be reached through
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook
https://www.facebook.com/tamara.mladenovic.14
and Viber on phone Number: +306986859614

Biography:
Tamara Mladenovic was born in Belgrade, Serbia on June 3rd, 1987.
early education:
2014 – 2015 University of Arts, ISI Padang Panjang Sumatra, Indonesia, Department of Traditional Dance
2011 - 2012. Faculty of Fine Arts Belgrade, University of Arts Belgrade, Serbia, Master in Painting
2008 - 2011. Faculty of Fine Arts Belgrade, University of Arts Belgrade, Serbia, Bachelor of Painting
2002 - 2006. "Tehnoart" Grammar School- School of Arts & Crafts, Belgrade, Serbia, Department of Jewelry
First steps of Indonesian Traditional Dance were done when she started to learn in privet school in her hometown. Because of her love for a dance, she decides to travel to Indonesia to continue and develop her knowledge. At 2014–2015 she graduated in University of Art at ISI Padang Panjang Sumatra, Indonesia, Department for Traditional Dance. She has participated in many seminars and performances.
More about Tamara Mladenovic you can see here:

https://www.facebook.com/IndonesianTraditionalDanceEllada
https://www.instagram.com/indonesiandanceellada
https://www.instagram.com/tamamladenovic

Read 112 times Last modified on Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 20:04
Like us on Facebook