Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 07:27

Samba Dance με τη Νέλλη Πουλοπούλου

Δεν μπορείς να χορέψεις Samba χωρίς εσωτερικό χαμόγελο. Δεν είναι δυνατό να κινήσεις τα βήματα τόσο γρήγορα αν δεν προσδοκάς στην ψυχή σου μια έκσταση!
Τα μαθήματα αφορούν όλους όσους-ες θέλουν να γνωρίσουν την δύναμη στης βραζιλιάνικης samba, να ανακαλύψουν πως σχηματίζεται η μορφή της στο σώμα τους και να περιηγηθούν στις διαφοροποιήσεις της μέσα στις περιόδους και τους διαφορετικούς τόπους. Η Samba έχει ένα ρυθμό, αλλά αμέτρητες εκφάνσεις, όπως και ο καθένας που τη χορεύει.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους-όλες και η διάρκεια του είναι ετήσια (Οκτώβριος-Ιούνιος)

Λόγω της αδυναμίας πραγματοποίησης του Open Week (εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων) το πρώτο, δοκιμαστικό μάθημα για νέα μέλη, για τον Σεπτέμβριο είναι δωρεάν.
Το εργαστήριο έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 Max) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μετά από κράτηση θέσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Samba Dance με τη Νέλλη Πουλοπούλου (Quilombo)

Κάθε Τρίτη | 18.30-20.00

Quilombo Centro Cultural
Σερβίων 8 10441, Αθήνα
Τηλ. 2105227961
www.quilombo.gr
Fb. page: Quilombo Centro Cultural
Πληροφορίες: 6907530418


Η Νέλλη Πουλοπούλου είναι σκηνοθέτης, περφόρμερ, διοικητικό μέλος και art director της μη κερδοσκοπικής εταιρείας QUILOMBO LAB. Είναι αριστούχος της σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αφροβραζιλιάνικου χορού και κρουστών στην Ελλάδα και τη Βραζιλία με χορευτές και χορογράφους όπως (μεταξύ άλλων): Rosangela Silvestre, Carlos Udjama, Zomo Massai, Marivaldo Paim, Marquinho Da Dona Zeralda, Chiba Goncalvez, Ravi Magnifique.
Έχει παρουσιάσει παραστάσεις θεάτρου και χορού, interactive και site specific performances σε θεατρικούς οργανισμούς, σε δημόσιους και φυσικούς χώρους. Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, χορεύτρια και performer σε θεατρικούς οργανισμούς όπως το θέατρο Ροές, Φούρνος, Αργώ, Booze Cooperativa, Badminton, Art factory και σε Φεστιβάλ όπως Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Εθνικό θέατρο Πολωνίας GRECJI, Αισχύλεια Ελευσίνας, Φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων. Διδάσκει σεμινάρια θεάτρου και χορού σε ιδιωτικούς, δημόσιους και φυσικούς χώρους και έχει συνεργαστεί με φορείς όπως το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Είναι συνιδρύτρια του πολιτιστικού κέντρου Quilombo και μέλος της κίνησης καλλιτεχνών με αναπηρία.
Read 42 times Last modified on Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 19:18
Like us on Facebook