Dance Theater

Μαθήματα Ashtanga Vinyasa Yoga για Xορευτές με την Αλεξία Σιούτη (+PLUS)

Οι πρακτικές απευθύνονται σε χορευτές που θέλουν να διερευνήσουν την συνειδητή λειτουργία και τον έλεγχο της κίνησης, να ενδυναμώσουν ομοιόμορφα το σώμα, να κατανοήσουν σε βάθος την λειτουργία της αναπνοής και την σχέση της με την ελεύθερη, ανάλαφρη, με ροή κίνηση.
Οι πρακτικές ευνοούν την αποκατάσταση από τραυματισμούς και φέρουν ισορροπημένη δύναμη και ελαστικότητα στο σώμα.

Τα γκρουπ είναι αποκλειστικά ολιγομελή για να αποκομίζονται τα μέγιστα ωφέλη από τον ασκούμενο σε κάθε πρακτική.

Μαθήματα Ashtanga Vinyasa Yoga για Xορευτές με την Αλεξία Σιούτη (+PLUS)

Δευτέρα | 19.00 – 20.30 και 21.00 – 22.30
Τρίτη | 20.30 – 22.00
Πέμπτη | 19.00 – 20.30 και 21.00 – 22.30

Κόστος Συμμετοχής: 30€/μήνα (1 φορά/εβδομάδα), 50€/μήνα (2 φορές/εβδομάδα), 60€/μήνα (3 φορές/ εβδομάδα)
με την κάρτα Dancetheater Plus (Έναρξη 1 Οκτωβρίου 2018)

Πληροφορίες/Συμμετοχές: www.oktoyoga.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / fb.oktoyogashala/ 6987102909

Okto Yoga Shala
Ήβης 10 Ψυρρή ( μετρό μοναστηράκι)
Fb. oktoyogashala/ 6987102909


H Αλεξία Σιούτη είναι πτυχιούχος του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης. Από μικρή ασχολήθηκε με τον κλασσικό και σύγχρονο χορό ενώ φοίτησε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Ραλλού Μάνου.
Ήρθε σε επαφή με την πρακτική της γιόγκα την περίοδο της αναζήτησης ενός συστήματος κίνησης που θα υποστήριζε τις χορευτικές της δυνατότητες. Γοητευμένη από τον τρόπο που αλληλεπιδρούν σώμα και νους εμβάθυνε στην πρακτική της γιόγκα ακολουθώντας μια σειρά από εκπαιδεύσεις και σεμινάρια κοντά σε εμπνευσμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους. Ολοκλήρωσε πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένων δασκάλων γιόγκα 200h της Yoga Alliance στο NYSY studios καθώς επίσης και τα Immersions 1, 2 και 3 της Αnusara yoga. Συνέχισε παρακολουθώντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων θεραπευτικής γιόγκα με τον Todd Norian. Ακόμα παρακολούθησε σεμινάρια Jivamukti yoga και Yin yoga με τους Petros Haffenrichter και Biff Mithoefer. Προσανατολίζοντας την πρακτική της στην Ashtanga vinyasa yoga μαθήτευσε κοντά στον David Swenson, πραγματοποιώντας το 1st series teacher training της Ashtanga yoga στο Τriyoga center στο Λονδίνο. Παρακολούθησε σεμινάρια Ashtanga yoga με τους Eddie Stern, Dylan Bernstein, Jean Claude Garnier λαμβάνοντας σημαντικη γνώση για την πρακτική και τη διδασκαλία της.
Εμπνέεται βαθιά από το σύστημα της Iyengar yoga όπως το διδάχθηκε από τους Κωνσταντίνο Γιαννετάκη και Angela Farmer.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια μεθόδων εκγύμνασης, θεραπευτικής αποκατάστασης και δημιουργικής έκφρασης μέσω της κίνησης (Pilates, Feldenkrais, Body mind centering) δημιουργώντας ένα ευρύ υποστηρικτικό υλικό για την διδασκαλία της. Μελέτησε την τεχνική του Pilates και εμπιστευόμενη την θεραπευτική δύναμη αυτής της άσκησης εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο αποκτώντας πτυχίο αναγνωρισμένο από το P.M.A. (Pilates Method Alliance). Επίσης έχει ολοκληρώσει πλήρες εκπαιδευτικό σεμινάριο στην σπονδυλοθεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Καζαζάκη. Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος μιας ολιστικής προσέγγισης στη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος παρακολούθησε σεμινάριο με εισηγήτρια την Ελευθερία Ματζώρου στο παραδοσιακό ταϊλανδέζικου μασάζ, την αρωματοθεραπεία και άλλες τεχνικές ολιστικής μάλαξης. Πιστεύοντας ότι η εκπαίδευση ενός δασκάλου δεν τελειώνει ποτέ, συνεχίζει να κάνει πρακτική, να μελετά και να διευρύνει τις γνώσεις της για τις λειτουργίες και δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και του νου.
Στα μαθήματα καθοδηγεί τους ασκούμενους να βρουν την προσωπική τους ,θεραπευτική σε όλα τα επίπεδα πρακτική.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 692
Εγγεγραμένα μέλη: 4552
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources