Dance Theater

Hatha Yoga με την Ανδρομάχη Τσίντζου (Πρᾶξις de poetica) (+PLUS)

Η λέξη Yoga είναι σανσκριτική, σημαίνει άροτρο και χρησιμοποιείται με την έννοια του «σμίγω», «ενώνω». Όταν ασκούμαι λοιπόν στη Yoga, καλούμαι να χρησιμοποιήσω όλη την έμφυτη δημιουργικότητά μου, για να μελετήσω σαν επιστήμονας τις αντίθετες δυνάμεις που υπάρχουν μέσα μου και γύρω μου. Ύστερα, να τις ενώσω, να τις σμίξω δημιουργώντας μια νέα πιο μεγάλη δύναμη, που σαν ένα άροτρο θα οργώσει το χωράφι της ζωής μου, κάνοντάς την πιο εύφορη και πιο ευτυχισμένη.
Η Yoga ασκεί το σώμα με σκοπό να το κάνει ταυτόχρονα ευλύγιστο και δυνατό. Δίνει έμφαση στην αναπνοή, ώστε η ενέργεια από το σύμπαν να μπει μέσα μου και να φορτίσει τα 27 δισεκατομμύρια κύτταρα που δουλεύουν καθημερινά για εμένα. Αλλά αν έκανε μόνο αυτά θα ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή γυμναστική με ωραίο όνομα.
Στη Yoga έρχομαι όχι απλά για να καταφέρω κάτι. Έρχομαι για να ανακαλύψω τους τοίχους που έχω χτίσει και με εμποδίζουν να κινηθώ, να αναπνεύσω, να βρω τελικά γαλήνη. Έρχομαι να νιώσω, να βρω κόμπους και να τους λύσω. Έρχομαι να με ανακαλύψω και να με αγαπήσω από την αρχή. . .
Namaste
Hatha Yoga με την Ανδρομάχη Τσίντζου (+PLUS)
Κάθε Πέμπτη | 19:00 – 20:00

Κόστος: 40 ευρώ μηνιαία συνδρομή και 10 ευρώ drop in
με την κάρτα Dancetheater Plus

Πρᾶξις de poetica
Κέντρο Τέχνης και Σωματικής Έκφρασης
Στρατονίκης 11, Υμηττός

Πληροφορίες: 210 7626066/ fb: @praxisdepoetica
Ονομάζομαι Ανδρομάχη Τσίντζου, πριν από 20 χρόνια συνάντησα για πρώτη φορά το μονοπάτι της YOGA και σα να μην είχα άλλη επιλογή επέλεξα να το περπατήσω. Ένα βαθύ έντονο αίσθημα με τράβηξε προς τα εκεί. Από τότε το περπατάω και μαγεύομαι από το « τοπίο» σε κάθε στροφή εξέλιξης που παίρνω. Σε προσωπικό επίπεδο η YOGA μου πρόσφερε πολλά δώρα, ανακάλυψα κομμάτια του κορμιού μου ξεχασμένα, την ανάσα μου και τέλος τις τεράστιες ικανότητες του μυαλού μου. Γέμισα από εμπειρίες και μου δημιουργήθηκε η έντονη ανάγκη τα τις μοιραστώ, να ωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι ...
Έτσι το 2012 εκπαιδεύτηκα ως δασκάλα YOGA για ενήλικες από σχολή πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο οργανισμό YOGA ALLIANCE. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή! Έκτοτε δεν έχω σταματήσει να αναζητώ και να εξελίσσομαι ώστε να μπορώ προσφέρω περισσότερα. Το 2013 εμβάθυνα τις γνώσεις μου στην Ανατομία και Κινησιολογία της YOGA εκπαιδευόμενη από το συγγραφέα του διάσημου βιβλίου «YOGA ANATOMY» Leslie Kaminof. Παράλληλα ολοκλήρωσα με επιτυχία εκπαιδευτικό δασκάλων YOGA σε παιδιά και εφήβους από την αγγλική σχολή YOGA BEEZ ( πιστοποιημένη σχολή YOGA ALLLIANCE). Από τότε παρακολουθώ σεμινάρια και εμβαθύνω συστηματικά σε πρακτικές διαλογισμού (mindfulness, meditation), αναπνοών (prana yama) καθώς και διαφόρων «αποχρώσεων» YOGA. Από την πιο ενεργητική ACRO YOGAέως την πιο εσωτερική Amrita YOGA.
Τέλος η αγάπη μου για το ανθρώπινο σώμα με οδήγησε (2014) και στο Παραδοσιακό αυθεντικό THAI YOGA Massage. Εμπιστεύτηκα την εκπαίδευση μου στη διεθνή κοινότητα του Sunshine network και στον πανευρωπαϊκής φήμης δάσκαλο Krishna Takis-Παναγιώτης Οικονόμου- και ένα χρόνο μετά (2015) εμβάθυνα παρακολουθώντας το ADVANCED DYNAMIC THAI YOGA MASSAGE με δασκάλους τους Krishna Takis και David Lutt.
Και το ταξίδι συνεχίζεται. . . καλή αντάμωση . . .

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Πες ό,τι θες

History
Vana: Τις προσκλήσεις για την παράσταση Sasha Waltz & Guests | "Kreatur" κερδίζουν οι: Ελένη Ζαχαροπούλου, Ίνα Βάρκα , Μαρία Αρβανιτάκη.
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 10-24-2018 : 1948
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 974
Εγγεγραμένα μέλη: 4339
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources