Dance Theater

3ο Work Camp in Performance and Choreography (Βερολίνο): Κάλεσμα Συμμετοχών

Ανοιχτό κάλεσμα δήλωσης συμμετοχής για το 3ο Work Camp in Performance and Choreography από το LUNA PARK (Βερολίνο/ Αθήνα)

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 3ου Work Camp in Performance and Choreography από το LUNA PARK σε συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα Weinmeisterhaus e.V. και το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού TANZ IM AUGUST του Βερολίνου. Το work camp πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος "How to dance in times of crisis?", ενός ελληνογερμανικού προγράμματος συνεργασίας, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων και Νεότητας της Γερμανίας.

Ανακοινώνεται παράλληλα και ανοιχτό κάλεσμα δήλωσης συμμετοχής για τις φετινές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο (09.08.-21.08.2018) και στην Αθήνα (19.10.-31.10.2018) για νέους χορευτές και χορογράφους, ηλικίας έως 27 ετών, τελειόφοιτους ή απόφοιτους επαγγελματικών σχολών χορού. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πραγματοποιηθεί μια προεπιλογή των συμμετεχόντων από 29 Μαΐου έως 15 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.
3ο Work Camp in Performance and Choreography (Βερολίνο): Κάλεσμα Συμμετοχών (Βε

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 100,00 €, συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής, ταξιδιού και δραστηριοτήτων. Η συνάντηση στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 21 Αυγούστου 2018, παράλληλα με την διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού TANZ IM AUGUST (http://www.tanzimaugust.de/). Μέρος των δραστηριοτήτων του work camp θα είναι κοινές χορευτικές πρόβες της ελληνικής και της γερμανικής ομάδας και η διεξαγωγή ενός ερευνητικού σεμιναρίου χορογραφίας καθώς και επισκέψεις όλων των παραστάσεων και εκδηλώσεων του TANZ IM AUGUST. Θα ακολουθήσει μια συνάντηση των δύο ομάδων στην Αθήνα από 19 έως 31 Οκτωβρίου 2017 με δύο ανοιχτές παρουσιάσεις για το κοινό των αποτελεσμάτων των συναντήσεων του 2018 την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) στην Πειραιώς 256. Μια επιλογή των έργων που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος "How to dance in times of crisis?" κατά την διάρκεια των συναντήσεων των τελευταίων τριών ετών (2016-2018) θα παρουσιαστεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2018 στη σκηνή του πολιτιστικού κέντρου Centre Francais de Berlin.

Το φετινό work camp οργανώνεται από το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ σε συνεργασία με το Weinmeisterhaus e.V., το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού TANZ IM AUGUST, το κέντρο νεότητας Freizeithaus am Mauerpark, το πολιτιστικό κέντρο Centre Francais de Berlin και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Τα σχολεία Gesundbrunnen-Grundschule και Carl-Kraemer-Grundschule προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους για την διεξαγωγή του στο Βερολίνο. Το work camp διευθύνεται από τον Κοσμά Κοσμόπουλο, την Μαρία Τσουβαλά και μέλη της ομάδας του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

→Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν μια αίτηση συνοδευόμενη από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, τα στοιχεία επικοινωνίας και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.lunapark.eu.com/
http://www.lunapark.education/


Ο Κοσμάς Κοσμόπουλος αποφοίτησε το 1998 από την σχολή παραστατικών τεχνών «P.A.R.T.S.» των Βρυξελλών (με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια του προγράμματος «Καλειδοσκόπιο»), ολοκληρώνοντας πλήρως και τους δύο κύκλους σπουδών της σχολής (Training & Research) και από την σχολή «Cultural Management» του Πανεπιστημίου της Βασιλείας (Master of Advanced Studies). Εργάζεται ως χορογράφος, χοροπαιδαγωγός και διαχειριστής πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Έχει παρουσιάσει χορογραφική του δουλειά και ταινίες χορού σε σημαντικά θέατρα και Φεστιβάλ του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας (μεταξύ άλλων στο Kunstencentrum Vooruit - Βέλγιο, Tanzhaus - Ζυρίχη, Berner Tanztage - Βέρνη, Tanzfabrik - Βερολίνο, Tanzhaus NRW - Ντίσελντορφ, Künstlerhaus Mousonturm - Φρανκφούρτη, Treffpunkt Rotebühlplatz - Στουτγάρδη, Centro Cultural de Belém - Λισσαβόνα και Théatre de La Bastille – Παρίσι), έχει συνεργαστεί ως κριτικός χορού στο περιοδικό «Χορός» του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής και ως μεταφραστής στο περιοδικό «Choros International Dance Journal». Η προσωπική του έρευνα συνοψίζεται στη διερεύνηση τη συσχέτισης της καλλιτεχνικής δημιουργίας με πολιτικο-οικονομικές κοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις. Από το 2013 οργανώνει εκπαιδευτικά καλλιτεχνικά προγράμματα για παιδιά στο Βερολίνο, επιδοτούμενα από τα Ομοσπονδιακά Υπουργεία της Γερμανίας Παιδείας και Έρευνας, Νεότητας και από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος στα πλαίσια του προγράμματος "Κοινωνική Πόλη", διευθύνει ερευνητικά σεμινάρια για επαγγελματίες χορευτές και σπουδαστές χορού γύρω από σύγχρονες μεθόδους επιτέλεσης και χορογραφίας και παρουσιάζει ομαδικές του performances με το σχήμα ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

Η εταιρία πολιτιστικών υποθέσεων ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2002 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ αποτελείται από μια ομάδα καλλιτεχνών που προέρχονται από διαφορετικά έθνη καθώς και από ανθρώπους που εργάζονται στον κοινωνικό και εκπαιδευτικό τομέα. Σκοπός της ομάδας είναι να αναπτύξει, να παραγάγει και να παρουσιάσει καλλιτεχνικές εκθέσεις και παραστάσεις καθώς και να οργανώσει σεμινάρια και έργα κοινωνικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με άλλους καλλιτεχνικούς οργανισμούς, κατά κύριο λόγο από την Ελβετία και τη Γερμανία. Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ διευθύνεται από την εικαστικό Dr. Γεωργία (Maggy) Τουλιάτου, τον χορογράφο Κοσμά Κοσμόπουλο και τον μουσικό Αντώνιo Παλάσκα.

Η Μαρία Τσουβαλά είναι Επίκουρη καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Απέκτησε MA και MEd από το Teachers College του Columbia University και Διδακτορικό τίτλο (PhD) από το Τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει χορογραφήσει για την ομάδα σύγχρονου χορού «Μετακίνηση» και έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Share this post

Last modified on
Greek English French German Italian Spanish
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Πες ό,τι θες

History
Vana: Τις προσκλήσεις για την παράσταση Sasha Waltz & Guests | "Kreatur" κερδίζουν οι: Ελένη Ζαχαροπούλου, Ίνα Βάρκα , Μαρία Αρβανιτάκη.
admin: Πατήστε "Δημοσίευση Κειμένου" επάνω δεξιά.
Alice Kyriakidou: γεια σας!πως μπορω να δημοσιευσω μια αγγελια?ευχαριστω
admin: Τον μήνα Σεπτέμβριο είχαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Dancetheater.gr με περισσότερες από 98.500 επισκέψεις! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
admin: Τον μήνα Ιούλιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 95.000 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Ιούνο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 94.500 επισκέψεις!
admin: Τον μήνα Μάιο η επισκεψιμότητα του Dancetheater.gr ξεπέρασε τις 96.500 επισκέψεις!
annakiii: καλησπερα!! μηπως ξερει κανεις αν παραδιδονται μαθηματα twerk στην αθηνα?
admin: Για να προμηθευτείτε την κάρτα πατήστε στο banner στην κορυφή του site.
admin: admin: Εννοείτε να προμηθευτείτε την κάρτα ή να εντάξετε το μαθημα σας στην κάρτα?
psycorps: καλησπέρα πως μπορώ να ενταχθώ στην κάρτα dance theatre plus?
admin: Η κάρτα Dancetheater Plus είναι πλέον διαθέσιμη.
Margianna: Υπαρχει καποια ανακοιωση για την καρτα dancetheatre plus?
evoulatisvroxis: καλημερες. Πως αποκτουμε τη καρτα dancetheater plus?
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod 5 μέρες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: Η Elizabeth Harrod, σολίστ του Βασιλικού Μπαλέτου (Royal Ballet), 3 εβδομάδες πριν γεννήσει!!! «link»
3 τελίτσες: φωτο: 7 μηνών έγκυος Elizabeth Harrod, σολίστ του Royal Ballet «link»
3 τελίτσες: RAD's new Advanced 1 & 2 male syllabi. «link»
admin: Τις θέσεις για τα σεμινάρια του Akropoditi κερδίζουν: ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΙΩΤΑ, Αρέστη Εύη, Τσαλκιτζογλου Μαριτα, Ηρώ Μητρούτσικου, Σπύρος Πετρίτης. Καλή διασκέδαση και καλά μπάνια!
something: Tiny Dancers Among Us «link»
drakaki: Γιούπι!!!!! Ευχαριστωωωώ dancetheatre για τη θέση στο εργαστήριο φωνής της Καζαντζίδη στο Dance fest Akropoditi
something: ''Σε κάθε περίπτωση, ο χορευτής που θέλει να γίνει καλός στο μοντέρνο πρέπει να έχει βάσεις κλασικού μπαλέτου.'' ~ Yolanta Zaharieva, χορογράφος και καθηγήτρια μπαλέτου
admin: Στο Acroplane θα πάνε οι: Παναγιωτακοπούλου, Καπετανάκη, Χριστίδη. Καλή διασκέδαση!
ernper: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση για την "Ωραία Κοιμωμένη¨" Ερνέστος Περάκης
admin: Τις προσκλήσεις για την Ωραία Κοιμωμλενη κερδίζουν οι: Αρβανίτη Μικέτα, Κατερίνα Κορμπή, Ερνέστος Περάκης. Καλή διασκέδαση!
admin: Τα ονόματα για τις 24/4 για τον Αντώνη Φωνιαδάκη είναι: Κωνσταντοπούλου, Χαϊδά, Βασιλείου, Κόντες, Λεγάκη, Λέκκας. Καλή διασκέδαση.
amira17: σας ευχαριστώ πολύ. Κάλή σας μέρα
admin: Σε ό,τι αφορά την Σωματοψυχοπαιδαγωγική έχει δημοσιευθεί. Για το ερώτημα της creo-reon αν δεν μας πείτε για ποια καταχώρηση μιλάτε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν την έχουμε λάβει ή όχι. Πάντως δεν υπάρχουν τόσο παλιές εκκρεμότητες στις Καταχωρήσεις που έχουμε λάβει.
amira17: στειλτε μου μειλ και στο evangelia.marougka@gmail.com .αυτό σας έχω στείλει. Ευχαριστώ πολύ
amira17: Καλησπέρα, σας έχω στείλει ένα εργαστήριο κίνησης βασισμένο στην πανεπιστημιακή μέθοδο της Σωματοψυχοπαιδαγωγικής. Δεν γνωρίζω αν το λάβατε. μηπως κατι δεν έκανα σωστά. θα γίνει στο Horos στις 25 Απριλίου. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας
creo-reon: αγαπητέ admin, θα θελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε τις καταχωρήσεις μου, γιατί τη μία φορά δεν δημοσιεύτηκε καθόλου και τώρα είχα κάνει μια πριν το πάσχα. Αναρωτιέμαι αν κάτι δεν πάει καλά με το λογαριασμό μου. φιλία
admin: Πατήστε "Καταχώρηση" και στείλτε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία. Στον τίτλο γράψτε Στοιχεία Ομάδας. Στην κατηγορία επιλέξτε Καταχώρηση Στοιχείων Σχολής (θα καταλάβουμε). Προσέξτε, η ομάδα θα πρέπει να έχει Καταστατικό προκειμένου να καταχωρηθεί.
κιραν: Καλημέρα!πως μπορούμε να καταχωρήσουμε την ομάδα μας?
admin: Στο Betelgez στις 13/3 θα πάνε: Αφροδίτη Ντρισμπιώτη, Μαρία Μαντούκου.
admin: Στο Medula στις 14 και 15/3 θα πάνε:ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, Αλεξανδρος Μπαμπαρακος, Μαρία Τσίχλη, Ναυσικά Θεοδωρίδου
admin: Βέβαια όταν αποκαλώ "εκπληκτική" την Τζοκόντα της Λυρικής, τότε τι να πω για τα Nederlands? Από άλλο πλανήτη..

Only registered users can send messages, register or login

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 07-12-2018 : 2117
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 291
Εγγεγραμένα μέλη: 4327
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources