Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: images/studios/new-york-acting-studio/slideshow-programma-spoudwn

Dance Theater

NYAS - Πρόγραμμα Σπουδών | Αιτήσεις

Δραματική σχολή New York Acting Studio

Προγράμματα Σπουδών

 - Dramatic Arts
 - Musical Theater
 - Film & TV Acting on Camera
 - Vocal & Song Studies

Η NYAS είναι η μοναδική σχολή που σας δίνει την δυνατότητα να δουλέψετε στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα αν το επιθυμείτε.Επιλογές Σπουδών

Dramatic Arts / Musical Theater
3ετές πρόγραμμα σπουδών:
Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών τριετούς φοίτησης, 30 ώρες την εβδομάδα.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών σε αυτό το πρόγραμμα, λαμβάνετε Δίπλωμα Σπουδών.

Μονοετές πρόγραμμα σπουδών:
Πρόγραμμα Σπουδών, διάρκειας ενός έτους, 30 ώρες την εβδομάδα.
Το πρόγραμμα αυτό είναι αντίστοιχο με το 3ετές.
Ο σπουδαστής του παρόντος προγράμματος, μπορεί αν το θελήσει να μεταπηδήσει σε 3ετές πρόγραμμα σπουδών.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών του σε αυτό το πρόγραμμα, θα λάβει Πιστοποίηση  Σπουδών.

Part-time πρόγραμμα:
Για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή το χρόνο να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, δίνεται η επιλογή ενός ευέλικτου προγράμματος με λιγότερες ώρες, με ωράρια πρωινά ή απογευματινά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, χωρίς να χάνετε το δικαίωμα απόκτησης διπλώματος ή πιστοποίησης.

*Αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα στο site μας.

Film & TV Acting On Camera
Μονοετές πρόγραμμα σπουδών:
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σπουδών, διάρκειας ενός έτους, 9 ώρες την εβδομάδα.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών σε αυτό το πρόγραμμα, λάμβάνετε Πιστοποίηση  Σπουδών.

-Μεμονωμένα Μαθήματα
Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος να παρακολουθήσει ως μεμονωμένο μάθημα το Film & TV Acting On Camera, καθώς και άλλα μαθήματα ανάμεσα από ένα φάσμα 15 μαθημάτων.

Vocal & Song Studies
3ετές πρόγραμμα σπουδών
Μια σειρά από πρωτοποριακά μαθήματα, που συνδυάζει την εξατομικευμένη διδασκαλία (ιδιαίτερα μαθήματα) με την εργασία σε μικρά groups, σας δίνει τη δυνατότητα να οξύνετε τη μουσική σας αντίληψη εκπαιδευόμενοι σε ευρύ μουσικό ρεπερτόριο, να ασκηθείτε ως performer μέσα από τη συμμετοχή σε ensemble και solo παρουσιάσεις και να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες, για να βρείτε την προσωπική σας καλλιτεχνική ταυτότητα.

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 χρόνια, 9-10 ώρες την εβδομάδα.

Μονοετές πρόγραμμα σπουδών:
Το πρόγραμμα αυτό είναι αντίστοιχο με το 3ετές.
Ο σπουδαστής του παρόντος προγράμματος, μπορεί αν το θελήσει να μεταπηδήσει σε 3ετές πρόγραμμα σπουδών.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών του σε αυτό το πρόγραμμα, θα λάβει Πιστοποίηση  Σπουδών.

Μεμονωμένα Μαθήματα:
Δίνεται η δυνατότητα όποιος επιθυμεί να επιλέξει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής ή να επιλέξει τα μαθήματα του προγράμματος Vocal & Song Studies ως μεμονωμένα μαθήματα.

Μεμονωμένα μαθήματα

Πέραν των προγραμμάτων σπουδών, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα μαθήματα ανάμεσα από ένα φάσμα σε 15 μαθημάτων.

Καθηγητές

Νικός Κατής / Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Nyas

Emily Downs / Χορογράφος, Χορεύτρια

Κωνσταντίνος Παγιάτης / Συνθέτης, Ενορχηστρωτής, Καθηγητής φωνητικής

Σπύρος Κουβαράς / Compagnie Synthesis 784(fr) Χορογράφος, Χορευτής, Performer

Βίκυ Παναγιωτάκη / Πιστοποιημένη Καθηγήτρια Alexander Technique

Niko Ilias König / Χορογράφος - Χορευτής

Ιωάννα Καραγκούνη / Καθηγήτρια Χορού, Χορογράφος - μέλος του c.i.d

Kenny Maclellan / Σκηνογράφος, Ενδυματολόγος

Φιλοσοφία της σχολής

Η δραματική σχολή του Nyas σας δίνει τη δυνατότητα επαγγελματικών σπουδών, μέσα από προγράμματα πρωτοποριακά και εφάμιλλα με εκείνα σημαντικών και αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού.

Στόχος του Nyas είναι να εστιάσει στην προσωπικότητα κάθε σπουδαστή, δίνοντας έμφαση στον αυθορμητισμό, τη διαίσθηση, τη φαντασία, τη συναισθηματική ειλικρίνεια και την ανάληψη ρίσκων, στον τομέα της υποκριτικής. Διαμορφώνει performing artists -ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές- οι οποίοι μπορούν να εφοδιαστούν με όλα τα δυνατά εκφραστικά μέσα και να ανταποκριθούν στις διαρκείς εξελισσόμενες απαιτήσεις τέχνης τους, μέσα από τη δική τους εφευρετικότητα και προσωπικότητα.

Η εκπαίδευση ενός ηθοποιού είναι μια εντατική διαδικασία που απαιτεί περιέργεια, θάρρος και αφοσίωση. Στο Nyas η φιλοσοφία μας σχετικά με την εκπαίδευση του ηθοποιού κείτεται στην ανάπτυξη του καθενός ξεχωριστά και της εξέλιξή τους μέσω της εξάσκησης σε μια ομάδα, και να ευρύνει τα όρια της φαντασίας, της δεξιότητας και της τεχνικής.

Σχετικά με το πρόγραμμα
 
Το πρόγραμμα σπουδών μας δίνει έμφαση στη διαίσθηση και στον αυθορμητισμό όσο και στην πειθαρχεία, στην τεχνική, στην πνευματική ανάπτυξη και στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο. Η προσέγγισή μας συνδυάζει φωνητική και σωματική εκπαίδευση, ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά με τον γραπτό λόγο, εκτίμηση της αισθητικής, δέσμευση στη συναισθηματική ειλικρίνεια, εμβάθυνση στη σωματική ενέργεια και τη φαντασία.

Πιστεύουμε αυτή η απαιτητική εμπειρία, παράλληλα με το χρέος να προετοιμάσουμε νέους καλλιτέχνες να πάρουν τις ευθύνες τους στον κόσμο των τεχνών από τα μικρότερα ως θα μεγαλύτερα θέατρα, είναι απαραίτητη ώστε να διαπρέψουν ως καλλιτέχνες.


Για να κάνετε αίτηση για τα προγράμματα σπουδών μας στείλτε μας στο παρακάτω email το όνομά σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ένα μικρό βιογραφικό σχετικά με το ιστορικό σας και το πρόγραμμα στο οποίο θα θέλατε να εγγραφείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μιαούλη 11, Ψυρρή, (δίπλα στο μετρό Μοναστηράκι) | τηλ. 210-3211445, 6977906166 
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | website: newyorkactingstudio.gr | facebook: New York Acting Studio

Share this post

Last modified on
  • Σύγχρονος Χορός με τον Βαγγέλη Λεγάκη

  • Εκφραστική Κίνηση - Rio Abierto

  • Σύγχρονος Χορός & Intense Training Improv.

  • Ενοικίαση χώρου για πρόβες και μαθήματα στα Άνω Πετράλωνα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 770
Εγγεγραμένα μέλη: 4578
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources