Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 17:24

"Φυσίαθλον": ¨Ενας Πολυχώρος Άσκησης και Πολιτισμού

physiathlon LOGO small ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΑΘΛΟΝ

Το 2008, δημιουργήθηκε το εργαστήριο φυσικοθεραπείας και εργομετρίας «Βιοανάκτηση», ένα πρότυπο κέντρο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, εφαρμόζοντας μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντίληψη της έννοιας <<ανακτώ>>.

Στην πορεία αυτών των δώδεκα χρόνων εμπειρίας, ωρίμασε η σκέψη ώστε να δημιουργηθεί ένας καινούργιος χώρος που θα παρέχει περισσότερες υπηρεσίες και θα συνδυάζει την υγεία, την άθληση και τον πολιτισμό. Για τον λόγο αυτό και σε συνέχεια της «Βιοανάκτησης», δημιουργήσαμε το αθλητικό κέντρο «Φυσίαθλον» σε ένα νεόδμητο και σύγχρονο κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 850 τ.μ.

prosfora
Στον πολυχώρο αυτό, στεγάζονται τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΕ, YOGA, καθώς και PILATES, ενώ δημιουργήσαμε και τρία ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, διαστάσεων 7Χ7.

 

ΧΟΡΟΣ, η απόλυτη ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Στο αθλητικό κέντρο Φυσίαθλον δημιουργήσαμε μια μοναδική αίθουσα 150 τ.μ. με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας ώστε να υποδεχθεί τμήματα χορού για νήπια, παιδιά και εφήβους καθώς και τμήματα ενηλίκων.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε:

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
Ο σύγχρονος χορός εκφράζει την μοναδικότητα της προσωπικότητας σας! Αφήστε κάθε περιορισμό, ελευθερωθείτε από τη δομή του κλασικού μπαλέτου και δώστε την δική σας χορευτική ερμηνεία βασιζόμενοι σε τεχνικές σωστής αξιοποίησης της αιώρησης και του βάρους του σώματός μας και στη χρήση του ατομικού και περιφερειακού χώρου. Οι εξειδικευμένοι μας δάσκαλοι καθώς και όλο το προσωπικό των ακαδημιών μας θα βρίσκονται δίπλα σας, σε κάθε σας βήμα.

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ
Χορέψτε πάνω στις πουέντ και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του ρυθμού, της ισορροπίας και της αρμονίας των κινήσεων. Το κλασικό μπαλέτο αποτελεί τη βάση της τέχνης του χορού! Εγγραφείτε στα τμήματα μπαλέτου του Φυσίαθλον και απελευθερώστε το σώμα σας στον χώρο και στον χρόνο, εξασκώντας την αυτοπειθαρχία, την ρυθμικότητα και την εκφραστικότητας σας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Μία δημιουργική μέθοδος διδασκαλίας που βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν γρήγορα και άρτια τη σχέση τους με την κίνηση, τον χώρο και τον χρόνο. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση της δημιουργικής έκφρασης, μέσα από τον δημιουργικό χορό, την μουσική, την φαντασία και την αφήγηση.


physiathlon LOGO small

Εθνικής Αντιστάσεως 39 A, Παλλήνη

Επικοινωνία: 21 0608 3466

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μάθετε περισσότερα: https://physiathlon.gr/

Facebook: physiathlongreece
Instagram: physiathlon
Read 439 times Last modified on Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 16:26
Like us on Facebook