Dance Theater

''The 3D Project- Dare Dance Digitalize'' με τον Αντώνη Μπέρτο

The 3D Project - Dare Dance Digitalize

Τι;
Το ''The 3D Project- Dare Dance Digitalize'' φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια που υπάρχουν ως σήμερα στην ψυχολογία και τον χορό. Μέσα από τη μέθοδο του ''The 3D Project'', θα μάθεις να ενεργοποιείς πολλές διαφορετικές πλευρές του εαυτού σου: Ο ακτιβιστής εαυτός σου που θέλει να αλλάξει τον κόσμο, ο playfull εαυτός σου που θέλει να παίξει και να διασκεδάσει, ο caring εαυτός σου που θέλει  να προσφέρει στους άλλους, ο ρομαντικός εαυτός σου, που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, ο εαυτός σου που φοβάται, που νιώθει κενό, που δεν ξέρει τι θέλει, που φοβάται την ανεργία, που θυμώνει που όλα παραμένουν τα ίδια.

Πώς ;
Μέσα από την διεργασία ομάδας με θεματικές της σύγχρονης ψυχολογίας και της καθημερινής ζωής και την κίνηση (χοροθέατρο), θα μάθεις να δημιουργείς  videodance και live performance που θα παρουσιαστούν στο τέλος του εργαστηρίου.

Γιατί;
Μέσα από την παραπάνω εμπειρία, σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να περάσεις από τη θέση του δέκτη στη θέση του δημιουργού και να δραστηριοποιήσεις την υπόλοιπη κοινότητα σε μια νέα πραγματικότητα που θα δημιουργήσεις εσύ με τη βοήθεια της ομάδας και φυσικά της ψηφιακής τεχνολογίας.

Θεματικές του ''The 3d project- Dare Dance Digitalize''

1.       "Ο θησαυρός των συναισθημάτων στη ζωή μας"

2.      "Ποιός είμαι εγώ; - Αυτογνωσία & αυτοεκτίμηση"

3.      "Μπορείς να μπεις στη θέση μου και εγώ στη δική σου? -Ενσυναίσθηση"

4.       "Όταν νιώθω ένα κενό μέσα μου.." μέρος Ι

5.        "Όταν νιώθω ένα κενό μέσα μου.." μέρος ΙΙ

6.       "Σχέσεις: Και μαζί και χώρια"

7.       Η τέχνη της επικοινωνίας στην εργασία

8.       Η τέχνη της επικοινωνίας στην καθημερινή μας ζωή

9.        Οι ανάγκες μου: οδηγός για να διαμορφώσω τη ζωή μου

10.      Αυθεντικότητα στην έκφραση

11.      Οι φόβοι μας. Που χρησιμεύουν;

12.      Τι μπορούμε να μάθουμε από τις διαφωνίες & συγκρούσεις.

13.      Η αναπνοή και η αίσθηση του σώματός μου
''The 3D Project- Dare Dance Digitalize'' με τον Αντώνη Μπέρτο
Κάθε Τρίτη | 18:00-20:00
(Έναρξη, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019)

Διάρκεια: Ιανουάριος-Ιούνιος 2019

Connect Athens youth center
Άτλαντος 22 & Αχαρνών 316,
Κάτω Πατήσια

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν ατομικής συνέντευξης.

Πληροφορίες: 6981780402

Συντονιστής: Αντώνης Μπέρτος, ψυχολόγος & supervisor trainer στο Connect Athens & ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, & ιδρυτής της ομάδας χοροθεάτρου The Face of Men Dancetheatre Co.


Ο Αντώνης Μπέρτος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σωματικό θέατρο και χοροθέατρο στο εργαστήρι Πλεύσις, με τον Αντώνη Κουτρουμπή και υποκριτική στη σχολή Δραματικής Τέχνης του Άκη Δαβή, συμπληρώνοντας την εκπαίδευσή του με ταχύρρυθμα σεμινάρια σύγχρονου χορού στο Quasi Stellar Studio της Αποστολίας Παπαδαμάκη και butoh με την Όλια Λυδάκη, στο Present Body. Το 2005 πήρε μέρος στην παράσταση χορού "Η Βασίλισσα του χιονιού" σε χορογραφία Rey Bara στην Εθνική Λυρική Σκηνή.Υπήρξε μέλος της επαγγελματικής ομάδας σωματικού θεάτρου Άτροπος, από το 2006-2008 συμμετέχοντας σε παραστάσεις της ομάδας, στο θέατρο Αργώ και στον μικροχώρο τέχνης Ειλισσός. Από το 2008-2015, solo παραστάσεις του, έχουν φιλοξενηθεί στο θέατρο Φούρνος, στο ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου, στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, στο Fringe Festival και στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου. Το 2014 συμμετέχει στην ταινία "Xenia" του Πάνου Κούτρα. Το 2012 ίδρυσε την Αέρινη Πόλη, ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, βασισμένα στο πρόγραμμα "Επικοινωνία Δίχως Βία, για σχολεία δίχως βία" που διοργάνωσε το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Από τον Οκτώβριο του 2016 ως το Δεκέμβριο του 2017, εργάστηκε ως εκπαιδευτής στη δομή ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων "Xenia Teens". Από τις 3 Ιανουαρίου 2018, εργάζεται ως ψυχολόγος & supervisor εκπαιδευτής στο Connect Athens-Youth Center. Τέλος. είναι ο κύριος εκπαιδευτής του Ευρωπαικού Προγράμματος ''Digital Welcome'' με περιεχόμενο τη δημιουργία ψηφιακών ιστοριών ανάμεσα στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 813
Εγγεγραμένα μέλη: 4551
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources