Dance Theater

Εργαστήριο Aυτοσχεδιασμού με την Ανθή Δρίλλια (-20% με κάρτα Plus)

Εργαστήριο αυτοσχεδιασμού και movement research/
''re- invent your own movement''

Ά κύκλος/ Οκτώβριος- Δεκέμβριος 2019

6, 13, 20, 27 Οκτωβρίου 2019
3, 10, 17, 24 Νοεμβρίου
1, 8, 15, 22 Δεκεμβρίου

Στο πρώτο μέρος των συναντήσεων μας θα μελετήσουμε πως πατάνε τα πατούσια μας στη γη και πως στηρίζεται το κεφάλι μας στον αυχένα. Πως συνδέεται το κέντρο μας με τα άκρα μας; Με πόσους/ ποιους τρόπους μπορούμε να κινηθούμε;Θα έρθουμε σε επαφή με τεχνικά εργαλεία του σύγχρονου χορού, ώστε να απελευθερώσουμε τις κινητικές και αισθητηριακές μας δυνατότητες. Δηλαδή θα ξυπνήσουμε καλά καλά τις αισθήσεις μας και έπειτα θα κουνήσουμε τα κορμιά μας, με χαρά, σαν παιδιά. Στο δεύτερο μέρος των συναντήσεων μας, θα κάνουμε βουτιά. Με πόσους τρόπους αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας; Έχουμε κόκαλα, έχουμε μύες, έχουμε αισθήσεις, έχουμε συναισθήματα, έχουμε νου. Σα να' χουμε πολλά σώματα σε ένα! Μέσα από βιωματικές/ αυτοσχεδιαστικές ασκήσεις θα εξερευνήσουμε και θα καλλιεργήσουμε την αντίληψη μας στα παραπάνω. Στόχος του εργαστηρίου, είναι να έρθει πιο κοντά ο καθένας στην προσωπική κινητική του τάση, να ξανα- ανακαλύψει πως χόρευει, όντας παιδί, να απελευθερώσει την δυνατότητα του. Να έρθει ο καθένας πιο κοντά στον εαυτό του και στον Άλλον μέσα από τη δυναμική της ομάδας, να χορέψουμε, να δημιουργήσουμε, να συν-κινηθούμε.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες, σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο χορό, σε ηθοποιούς και σε όποιον θέλει να εξερευνήσει τις σωματικές του δυνατότητες.
Το επίπεδο θα διαμορφώνεται από τους ίδιους του συμμετέχοντες.
Εργαστήριο Aυτοσχεδιασμού με την Ανθή Δρίλλια (-20% με κάρτα Plus)
Κυριακές | 19.00- 21.00


Κόστος: 85e/ Α' κύκλος
early bird 75e για κρατήσεις και εξόφληση μέχρι και 6/10.

*Ξεκινάμε την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη (6/10)


με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


Utopia Laboratory, Ακομινάτου 8 Μεταξουργείο (πλησίον μετρό)

Για δηλώσεις συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε, μέχρι και τις 9/10 στα:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6979924287


Ανθή Δρίλλια

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα, όπου και ξεκίνησε την χορευτική της εκπαίδευση στη ΔΕ.ΠΑΚ. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ''Ακτίνα'' και του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ενδεικτικά, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τεχνικής σύγχρονου χορού με τους: Εldad Ben Sassoon( Batseva Dance Company), Ty Boomershine (Lucinda Childs), Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου (Akhram Khan, Jukstapoz co.), Paul Blackman / Christine Gouzelis (Jukstapoz co.), Jos Baker (Peeping Tom), Blenard Azizaj (Sasha Waltz and guests), Jorge Crecis (Acosta Danza). Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε σεμινάρια σωματικού θεάτρου και movement research με τους: Μαρία Λάππα( 2015- μέχρι τώρα): physical theatre and movement research, Αθήνα- Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρα Καζάζου και Sam Alty (Μάιος 2017): the radiant performer- musicis corpus, Αθήνα, Grigory Glazunov και Natalia Zhestovskaya/Odd Dance Theatre (Νοέμβριος 2015): physical thetare and butoh, Θεσσαλονίκη, Κώστας Φιλίππογλου (2016-2017): εργαστήριο σωματικού θεάτρου (Lecoq method).
Έχει παρακολουθήσει το Intensive Course του SNDO- Shool for New Dance Development- choreography department( Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών- ΑΗΚ, Amsterdam, Νοε- Δεκ 2015). Εργαστήρια χορογραφικής σύνθεσης, movement research με: Katie Duck, Michelle Rizzo, Florentina Holzinger, Bruno Listopad, Fernando Belfiore.
Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί και έχει χορέψει στα κάτωθι φεστιβάλ και παραστάσεις: Νέκυια, όταν σε λίγο κατεβήκαμε στη θάλασσα, της Φένιας Παπαδόδημα, Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Ιούνιος 2017, Αθήνα. Τρύπωσα/ Carve a niche, της La Coja Dansa, Bios, Iούνιος 2018, Αθήνα.FEMME, του Γιάννη Καρούνη, παρουσιάστηκε στο AVDP 2016 και στο φεστιβάλ νέων χορογράφων, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Αθήνα, 2016. Tempore, της Αναστασίας Κελέση, παρουσιάστηκε στο off- ARC festival, Αθήνα, 2016. demo και χορογραφικές συνθέσεις σε συνεργασία εξωτερικών χορογράφων εντός σχολής με τους: Βάσω Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Φωτεινή Σταματελοπούλου καθώς και συμμετοχή σε συνθέσεις των καθηγητών της σχολής: Κική Μπάκα, Σάντρα Γρίμμα, Νίκος Καλογεράκης.
Το 2017, παρουσιάστηκε στο Athens Video Dance Project(AVDP. Edu), η πρώτη της χορογραφική απόπειρα με τίτλο Origin σε χορογραφία και ερμηνεία της ίδιας, ενώ με το ίδιο solo συμμετείχε στο 1ο danceshoolwaysfestival του ιδρύματος Ντάνκαν (θέατρο olvio, Mάιος 2018 και θέατρο Βράχων Ιούνιος 2018).

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Άνω Πετράλωνα

    Ενοικίαση χώρου για πρόβες και μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 1274
Εγγεγραμένα μέλη: 4564
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources