Dance Theater

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Ζαφειρία Τσιρακάκη (-20% με κάρτα Plus)

Σεμινάριο Τεχνικής Σύγχρονου Χορού με την Ζαφειρία Τσιρακάκη
Manifest your Dance!

Γιατί πονάω, γιατί ερωτεύομαι, γιατί έχω περίσσεια ενέργεια, γιατί εκφράζομαι, γιατί μου αρέσω, γιατί γνωρίζω κόσμο, γιατί κοινωνικοποιούμαι, γιατί εκτονώνομαι, γιατί διασκεδάζω, γιατί μου αρέσει, γιατί ενώνομαι με μία πλευρά του εαυτού μου που δεν μπορώ να συναντήσω με κάποιον άλλο τρόπο, γιατί μου αρέσει η μουσική, γιατί χορεύω από παιδί, γιατί είμαι και λίγο ατσούμπαλος άνθρωπος, γιατί θέλω να γυμναστώ, γιατί θαυμάζω τα σώματα των χορευτών, γιατί θαυμάζω την καριέρα των χορευτών, γιατί υπάρχει μία ανείπωτη ανάγκη στο πνεύμα που μόνο μέσα από το σώμα μπορεί να εκφραστεί...

Τι χρειάζεται για να γίνεις χορευτής; Η απάντηση βρίσκεται στην πρώτη απόφαση...τότε, θυμάσαι! θυμάσαι; Αυτός ο διακριτικός χορός κάθε φορά που ακούς ένα αγαπημένο κομμάτι, κάθε φορά που μένεις παραπάνω ώρα στην αίθουσα, κάθε φορά που διαλέγεις το μάθημα χορού από την συνάντηση με την παρέα και κάθε φορά που συνεχίζεις όταν η σκέψη "αξίζει όλο αυτό;" σου γνέφει με χαμόγελο.

Ναι, αξίζει, μέχρι και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα, την κάθε ανάσα του συνδυασμού, το πιάσιμο στους μύες την επόμενη μέρα.

Η ανακάλυψη των ικανοτήτων, αυτών που με κάποιον περίεργο τρόπο αισθάνεσαι ότι έχεις και σε ωθεί να δοκιμάσεις ξανά και ξανά. Η αυτοπεποίθηση που έρχεται όταν εκτελείς τον συνδυασμό καθαρά, με δυναμική και ποιότητα. Η πλήρωση που γεννιέται όταν η σωματική γραφή καταφέρνει να διαγράφει με καθαρότητα τον πνευματικό κόσμο.

Μαζί θα μοιραστούμε εργαλεία εκπαίδευσης για την μνήμη, την αντοχή και την ψυχραιμία, τις αλλαγές επιπέδων, την αρμονία δεξιάς και αριστερής πλευράς, θα μελετήσουμε την στρέψη, τον παλμό, το momentum, το βλέμμα, την χρήση της αναπνοής, την εξοικονόμηση ενέργειας, την πολυρυθμία της μουσικής και της κίνησης, όπως επίσης και την διαχείριση του ατόμου μέσα στο σύνολο σε καταστάσεις αξιολόγησης (εξετάσεις, ακρόαση κτλ).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση του χορευτή μπροστά στην συναισθηματική πρόκληση της επιτυχίας, της σχέσης με το "λάθος " και της διαχείρισης της οπτικής του σε σχέση με τα κίνητρα και τις προσδοκίες. Τελικός στόχος είναι η αφύπνιση του εσωτερικού χορευτή που κινεί τα νήματα, η αποκατάσταση της σχέσης του με τις μέχρι τώρα ικανότητές του, ώστε να αναδυθεί η μοναδική και ξεχωριστή κινητική ταυτότητα που υπάρχει ήδη και του δίνει την ικανότητα να χορεύει όπως κανένας άλλος!
Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Ζαφειρία Τσιρακάκη (-20% με κάρτα Plus)

Το σεμινάριο, είναι σεμινάριο τεχνικής σύγχρονου χορού και εμπεριέχει ζέσταμα και αποθεραπεία.

Απευθύνεται σε χορευτές που έχουν καλή σχέση με το σώμα τους και την κίνηση, ηθοποιούς, σπουδαστές επαγγελματικών σχολών και αποφοίτους. Είναι ιδανικό για χορευτές που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις χορού.

Video: https://youtu.be/Ri74UmU38B8


27-28-29 Δεκεμβρίου 2019 | 18:00-20:30

Κόστος:
early bird: 40€ / έως 16 Δεκεμβρίου

full price 60€ / έως 23 Δεκεμβρίου


 

με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


 Utopia Laboratory
Ακομινάτου 8 Μεταξουργείο

Συμμετοχή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6974912905
Όνομα-Επίθετο-Τηλέφωνο

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
  • Δωρεάν online μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 661
Εγγεγραμένα μέλη: 4544
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources