Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 18:41

Εντατικό Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Παράσταση με τον Horacio Macuacua (-20% με την κάρτα Plus)

ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με τον HORACIO MACUACUA
POCKET DANCE RESIDENCY 2020

Μια ευκαιρία για χορευτές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν υπό την καθοδήγηση του Horacio Macuacua (διδάσκει σε χορευτές παγκοσμίως, χορευτής του David Zambrano, πρώην χορευτής των Ultima Vez και αναγνωρισμένος χορογράφος). Το εργαστήριο περιλαμβάνει μια διαδικασία τριών εβδομάδων και μια τελική παρουσίαση.

Το Pocket Dance Residency 2020 (PDR) σε συνεργασία με το Studio 29A στοχεύει να προσκαλέσει καταξιωμένους χορογράφους που θα εκπαιδεύσουν και θα δημιουργήσουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Καλεσμένος μας για το Pocket Dance Residency 2020 (PDR) είναι ο: Horacio Macuacua.
Το Εντατικό Σεμινάριο και Παράσταση είναι ανοιχτό σε καλλιτέχνες/χορευτές που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητές τους ως Performer, μέσα από την δουλειά ενός καταξιωμένου Χορογράφου.
Χρόνος: Θα διαρκέσει 3 εβδομάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή, 5 ώρες ημερησίως (75ώρες συνολικά).
Παρουσίαση Παράστασης: Η παράσταση θα χορογραφηθεί από τον Horacio Macuacua. Οι 2 παραστάσεις θα παρουσιαστούν στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Θα χρειαστούν επιπλέον τεχνικές και γενικές πρόβες.

17 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2020
ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ: 15 ΜΑΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.
• Η επιλογή θα γίνει από τον Horacio Macuacua. Όλες οι αιτήσεις θα λάβουν απάντηση το αργότερο έως 1 Ιουνίου.
• Θα δοθεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ στους συμμετέχοντες.
• Όλο το υλικό της παράστασης (Φωτογραφίες και Βίντεο), θα είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες.
• Οι συμμετέχοντες έχουν Ελεύθερη Είσοδο στις υπόλοιπες παραστάσεις.
• Οι συμμετέχοντες πρέπει να διευθετήσουν την διαμονή τους και τα ταξιδιωτικά τους. Το PDR μπορεί να προωθήσει στους επιλεγέντες, εφόσον το επιθυμούν μια λίστα με χαμηλού κόστους Hostels και Ξενοδοχεία, που θα παρέχουν ειδική έκπτωση προς του συμμετέχοντες του PDR.

Studio 29A, Πτολεμαίων 29Α, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΑΙΤΗΣΗ
Συμπληρώστε και στείλτε την Αίτηση ΕΔΩ
https://forms.gle/CKpjzc3mWik3xfGg7
[Η αίτηση πρέπει να αποσταλεί στα Αγγλικά]
Προθεσμία Αίτησης: 15 Μαΐου 2020.

ΚΟΣΤΟΣ:
Κανονική Τιμή: 500€
Τιμή με Έκπτωση: 400€ για Επαγγελματίες χορευτές, Σπουδαστές και όσοι επιλέξουν να πληρώσουν το σύνολο του κόστους απευθείας μετά την αποδοχή τους.


 

με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ


www.pocketdancefestival.com
https://forms.gle/CKpjzc3mWik3xfGg7
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ο HORACIO MACUACUA (ES/MOZ) είναι χορευτής και χορογράφος από την Μοζαμβίκη και καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας χορού που φέρει το όνομά του. Ο Horacio Macuacua αναπτύσσει δουλειές που αποσκοπούν στο να ξεπεράσουν τις καθιερωμένες μορφές. Η ευελιξία του μυαλού και η διαθεσιμότητα να πιάσει κανείς τη στιγμή μεταφράζει την κίνηση αμέσως σε λεπτομερείς συνθέσεις, παρουσιάζοντας βάθος και ενεργητικότητα, σκοτάδι και φως. Κάθε σύνθεση είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης και μεταμόρφωσης εντός του νοήματος. Έργα του: COMUM, Canais, Orobroy, Stop! (1st Prize and Puma Creative Prize at Danse l'Afrique Danse Festival 2010), Smile If You Can!, Fighting room, Convoy, Paradise is not in the sky! and Theka. Ο Horacio συνεργάστηκε με τους χορογράφους Cristina Moura, Thomas Hauert, George Khumalo, Wim Vandekeybus / Ultima Vez ... και τον David Zambrano, θεωρώντας τον δάσκαλο και σύμβουλό του. Ως δάσκαλος έχει παραδώσει μαθήματα και εργαστήρια στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική, τη Μοζαμβίκη κ.λπ.
www.horaciomacuacua.com

Read 581 times Last modified on Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 18:56
Like us on Facebook