Dance Theater

Ελληνοβρετανικό

Ελληνοβρετανικό

Μαυρομματαίων 25, 104 34, Αθήνα, Τηλ: 210.8217710

Περισσότερα...

Διήμερο Σεμινάριο Massage με τους Χ. Δεδεμάδη και Ι.Κουτσοπέτρου (+PLUS)

Διήμερο Σεμινάριο Massage / Shiatsu + Λεμφικό massage προσώπου / 8-9 Δεκεμβρίου
Η Utopia υποδέχεται τον Δεκέμβριο με ένα διήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στην προσωπική περιποίηση του σώματος.

Ο Χρήστος Δεδεμάδης, απόφοιτος της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Παραδοσιακής Ιατρικής προσφέρει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ένα τρίωρο σεμινάριο πάνω στην τεχνική του Shiatsu και η Ιωάννα Κουτσοπέτρου, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου μας εισάγει στην τεχνική του αποτοξινωτικού λεμφικού massage προσώπου.

Σεμινάριο Shiatsu
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 | 12:30-15:30
κόστος σεμιναρίου: 20€

Σεμινάριο Λεμφικό massage Προσώπου
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου | 13:30-15:30
κόστος σεμιναρίου: 20€

Κόστος διημέρου: 30€
με την κάρτα Dancetheater Plus

δηλώσεις συμμετοχής έως 7 Δεκεμβρίου 21:00 στο: 6974912905 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
*** περιορισμένος αριθμός θέσεων***

Utopia Laboratory
Ακομινάτου 8, Μεταξουργείο
Διήμερο Σεμινάριο Massage με τους Χ. Δεδεμάδη και Ι.Κουτσοπέτρου (+PLUS)
- Γνωριμία με το Σιάτσου – μια τέχνη ολιστικής θεραπευτικής μάλαξης
Χρήστος Δεδεμάδης /// Σάββατο 8 Δεκεμβρίου | 12:30 - 15:30

Οι περισσότεροι από εμάς παραπονιόμαστε συχνά για σωματικούς πόνους ή για διαφόρων ειδών ασθένειες. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας συνήθως δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Βιώνουμε εσωτερικές συγκρούσεις και σπάνια η σκέψη μας είναι καθαρή.
Όλα αυτά στον ένα ή στον άλλο βαθμό μας αποσπούν από το να ζήσουμε τη ζωή έτσι όπως θα θέλαμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τέτοιες δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και αποτελούν αναπόφευκτο κομμάτι της εξέλιξής μας. Βαθιά μέσα μας όμως νιώθουμε ότι μια ζωή με υγεία, χαρά, ζωντάνια και αρμονικές σχέσεις είναι φυσικό μας δικαίωμα.
Βλέποντας όλα αυτά, εμείς θα ξεκινήσουμε από την εμπιστοσύνη, το άγγιγμα, την προσφορά. Το Σιάτσου είναι ολιστική μέθοδος θεραπευτικής μάλαξης που δρα σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Πιέζοντας ελαφρά με παλάμες και δάχτυλα, ελευθερώνουμε και τονώνουμε τη ροή στους μεσημβρινούς - τα ενεργειακά κανάλια του σώματος. Αποκαθιστούμε έτσι την ενεργειακή άρα και φυσική ισορροπία του οργανισμού.
Σε αυτή τη συνάντηση θα ενεργοποιήσουμε σώμα και νου με ασκήσεις και διαλογισμό, θα συνδεθούμε και θα μάθουμε διατάσεις και πίεσεις με τις οποίες μπορούμε να χαρίσουμε ανακούφιση. Θα προσφέρουμε και θα δεχτούμε. Μέσα από την επαφή με τους μεσημβρινούς και την ενέργεια τσι θα φύγουμε στο τέλος πιο ανάλαφροι, πιο ευδιάθετοι, ίσως με μια νέα αίσθηση για τη ζωή!

Λέγομαι Χρήστος.
Στη χρονική συγκυρία που βρίσκομαι νιώθω ότι σκοπός μου σε αυτή τη ζωή είναι η θεραπεία και η αυτοθεραπεία, η εργασία για την εκδήλωση των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου, για το συντονισμό των διαφορετικών δημιουργικών πεδίων μέσα του που ζητούν έκφραση και που μόνο αυτός ο συντονισμός μπορεί να φέρει αυτό που ονομάζουμε ''εσωτερική επανάσταση''. Η συνεργασία με τους ανθρώπους και τη φύση για την ικανοποίηση των αναγκών μας και η διάνοιξη νέων δυνατοτήτων συμβίωσης, νέων κοινωνιών μέσα από το ξεπέρασμα εσωτερικών και εξωτερικών συγκρούσεων.
Καθώς αυτοί οι οραματισμοί κυλάνε στις ράγες της υλοποίησης, απολαμβάνω μια σύντομη κουβέντα με έναν άγνωστο και ένα χαμόγελο από καρδιάς στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνω τη μουσική και τη φύση, τα πουλιά και τη μουσική της φύσης, τους διαφορετικούς και υπέροχους ανθρώπους που γνωρίζω κάτω από ήλιο ή φεγγάρι.

- Λεμφικό μασάζ προσώπου-(ή πιο σωστά, λεμφική αποστράγγιση)
Ιωάννα Κουτσοπέτρου /// Κυριακή 9 Δεκεμβρίου | 13:30-15:30

Το λεμφικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την απομάκρυνση των τοξινών και των βακτηρίων από το σώμα μας, αλλά και για τη διακίνηση διαφόρων θρεπτικών ουσιών μέσα σε αυτό. Με το συγκεκριμένο είδος μασάζ, μέσα από απαλούς και ρυθμικούς χειρισμούς, προκαλούμε τη διέγερση της λέμφου με τέτοιο τρόπο, που μπορούμε να αυξήσουμε τη ροή της ακόμα και είκοσι φορές!
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα διδαχτούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε τους χειρισμούς του λεμφικού με τα ίδια μας τα χέρια στο δικό μας πρόσωπο!
Το αποτέλεσμα είναι η απομάκρυνση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων, τόσο κάτω από τα μάτια, όσο και του προσώπου γενικότερα. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό, ενώ μετά από συστηματική εφαρμογή, παρατηρείται απομάκρυνση των ουλών. Τέλος, είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος ενάντια στην ακμή.
Ενόψει των γιορτών δε θα μπορούσαμε να μην τονίσουμε και τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες: Δοκιμάστε το λεμφικό μετά από ένα ξενύχτι με ό,τι το συνοδεύει, για να δείτε το πρόσωπο να επανακτά τη χαμένη του λάμψη μέσα σε δέκα λεπτά!

Η Ιωάννα, μέσα σε μία διαρκή αναζήτηση, ασχολείται με το μασάζ τα τελευταία 6 χρόνια. Το λεμφικό είναι από τα πιο αγαπημένα της είδη, τόσο για τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα που έχει, όσο και για τα πολλαπλά οφέλη που επιφέρει στον οργανισμό.
Περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την ίδια όσο και για τη λεμφική αποστράγγιση, μπορείτε να βρείτε μέσα από τη σελίδα www.allaymassage.gr

Share this post

elenfrdeites
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 04-08-2019 : 1226
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 754
Εγγεγραμένα μέλη: 4448
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources