Dance Theater

Διήμερο Ταξίδι στο Bollywood Dance: Σεμινάρια και Master Class Χορού

A Journey to Bollywood DanceΔΙΗΜΕΡO ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ BOLLYWOOD DANCE

Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, MASTERCLASS ΚΑΙ SHOW
ΑΠΟ ΤΗΝ 1ST BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE

Η Άννα Δημητράτου και ο Sumon Rudra σας προσκαλούν σ' ένα μοναδικό Διήμερο (15-16 Δεκεμβρίου 2018) αφιερωμένο στο Bollywood Dance.
Κατά τη διάρκεια του Διημέρου θα πραγματοποιηθούν εντατικά σεμινάρια Χορού και Master Class, καθώς και το «Mega Bollywood Dance Show», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στην «Αρχιτεκτονική».
Στα σεμινάρια θα διδαχθείτε βηματολόγιο και αποκλειστικές Χορογραφίες της Ακαδημίας Bollywood με την Άννα και τον Sumon. Στον κλασικό Ινδικό Χορό η Κλεονίκη Καραχάλιου.

**Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές διαφόρων ειδών χορού, όπως Κλασσικό Ινδικό Χορό, Μοντέρνο, Hip Hop, Jazz, Latin και πολλούς άλλους!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

1η ΜΕΡΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Δεκεμβρίου)

16:00 – 17:00 BOLLY JUNIORS (παιδικό) με τον Sumon Rudra
17:00 – 18:30 BOLLY TRADITIONAL (αρχάριο επίπεδο) με την Άννα Δημητράτου
18:30 - 20:00 BOLLY CLASSICAL (μεσαίο επίπεδο) με την Άννα Δημητράτου
19:00 – 20:30 BOLLY MASALA (προχωρημένο επίπεδο) χορογραφία "item song" με την Άννα Δημητράτου και το Sumon Rudra

2η ΜΕΡΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Δεκεμβρίου) – BOLLYWOOD MASTER TRAINING

11.00 –12.00 INDIAN CLASSICAL (Bharata Natyam) με την Κλεονίκη Καραχάλιου
12.00 –14.00 BOLLY SHOWCASE (Master class) με την Άννα Δημητράτου και τον Sumon Rudra
Πρόκειται για ένα ειδικό επαγγελματικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το είδος χορού σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Be a BollywoodDance Professor".

*Όσοι επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι και συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Be a Bollywood Dance Professor" θα πρέπει να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και των δύο ημερών ή κατ' ελάχιστο το προχωρημένο επίπεδο του Σαββάτου και το Masterclass της Κυριακής.

Τιμές Σεμιναρίων
Όλα τα σεμινάρια & είσοδος στο Show 100 ευρώ (80 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

Μεμονωμένα σεμινάρια
Παιδικό 1ωρο σεμινάριο: 15 ευρώ (10 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Αρχάριο 1'5ωρο σεμινάριο: 25 ευρώ (20 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Μεσαίο 1'5ωρο σεμινάριο: 30 ευρώ (25 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Προχωρημένο 1'5ωρο σεμινάριο: 35 ευρώ (30 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Κλασικού Ινδικού Χορού" (Bharatanatyam) 20 ευρώ (15 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Σεμινάρια Σαββάτου: 60 ευρώ (55 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)
Σεμινάρια Κυριακής: 60 ευρώ (55 ευρώ για τα μέλη της Ακαδημίας)

MEGA BOLLYWOOD DANCE SHOW

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ " (Ελασιδών 6 – Γκάζι), θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Bollywood Dance Show, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά την Άννα Δημητράτου, το Sumon Rudra, τα μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Είσοδος στο show: 10 Ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα (Παιδικό: 5 ευρώ)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: VIVA.GR

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Τηλ.: 210 9735888, Κιν. 6992553320


Λίγα λόγια για τους Χορογράφους της Ακαδημίας

Άννα Δημητράτου

Η Άννα Δημητράτου είναι Ηθοποιός, Χορεύτρια, Χοροογράφος, Δασκάλα Bollywood και Ανατολίτικων χορών, Ιδρύτρια της 1ης Ακαδημίας Bollywood Dance στην Ελλάδα, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Artistic Studio Oriental Expression και Διοργανώτρια του μοναδικού Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα. Είναι επίσης, Πρόεδρος του "Oriental Expression Awards" που διοργανώνει κάθε χρόνο Διεθνείς Διαγωνισμούς Χορού. Η Άννα διδάσκει σεμινάρια Bollywood σε όλο τον κόσμο, και υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα Δασκάλα που προσκλήθηκε στην Ινδία για να διδάξει σε Πανεπιστήμια, Κολλέγια και Σχολές Χορού, καθώς και να χορέψει σε διάφορα σώου. Είναι, επίσης, η ιδρύτρια της μεγαλύτερης επαγγελματικής χορευτικής ομάδας Bollywood στην Ελλάδα. Με την ομάδα της έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελληνική τηλεόραση και έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς της εκπομπής «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017».
Παράλληλα, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα "Be a Bollywood Dance Professor" μέσω του οποίου προσφέρει επαγγελματικά διπλώματα, σε συνεργασία με ξακουστούς Ινδούς Master Teachers.

Sumon Rudra

O Sumon Rudra είναι Ινδός δάσκαλος, χορογράφος και performer. Είναι ο πρώτος Ινδός που είναι κάτοχος δύο διπλωμάτων Σύγχρονου Χορού (ένα ινδικό και ένα του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού).
Κατά τη διάρκεια των χορευτικών του σπουδών, εκπαιδεύτηκε στο μπαλέτο, τον Σύγχρονο Χορό, τον κλασικό ινδικό χορό Bharatanatyam και την πολεμική τέχνη Kalaripayattu. Φλογερός εραστής του χορού Bollywood, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της 1st Bollywood Dance Academy Greece, όπου και εργάζεται σαν δάσκαλος, χορογράφος και performer. Ο Sumon συμμετείχε στο 1ο Ελληνικής Παραγωγής Bollywood Μιούζικαλ «India , the land of Love» σαν χορευτής και βοηθός χορογράφου και προσκαλείται συνεχώς να διδάξει και να χορέψει όχι μόνο σε πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε διάφορες χώρες του Εξωτερικού όπως στη Γαλλία, Βουλγαρία, Φινλανδία και πολλές άλλες. Ο Sumon έχει χορέψει στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ελληνικά κανάλια όπως στο Mega Chanel, Epsilon Star. Είναι ο πρώτος Ινδός Χορογράφος που έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο reality Show του Ant1 Channel "So You Think You Can Dance" όπου στην ουσία «εισήγαγε» το Bollywood Dance ανάμεσα στα άλλα είδη χορού. Παράλληλα, συνεργάζεται με πολλές Σχολές Χορού στην Αθήνα και πραγματοποιεί σεμινάρια Χορού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι ένας από τους βασικούς Χορογράφους του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Bollywood στην Ελλάδα, του "Bollywood and Multicultural Dance Festival" που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 07-11-2019 : 1462
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 1448
Εγγεγραμένα μέλη: 4473
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources