Dance Theater

Inner Movers Project: Open Call 2016

Το Inner Movers είναι ένα δωρεάν εκπαιδευτικό-πειραματικό project με άξονα την τέχνη του χορού και του videodance και προσκαλεί νέους να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2,5 μηνών από τον Φεβρουάριο έως και τις δύο πρώτες εβδομάδες του Απριλίου 2016.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με έμπειρους επαγγελματίες για την παραγωγή 3 short video dance έργων και την δημιουργία 3 multimedia παραστάσεων στην Αθήνα και στον Πειραιά (έχοντας τον ρόλο του filmmaker, του φωτογράφου, του χορογράφου ή και του περφόρμερ).
Θα βιώσουν πως δημιουργούνται, στήνονται και παρουσιάζονται τρία video dance έργα και τρεις site specific παραστάσεις, θα αποκτήσουν νέα καλλιτεχνικά εργαλεία και ερεθίσματα, δείγμα της δουλειάς τους και μία μοναδική εμπειρία δουλεύοντας με επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι και καταξιωμένοι στον τομέα τους.

Το project περιλαμβάνει εργαστήρια και διαλέξεις σε: Camera, Shooting, Editing, Scenario, Photography and Movement και συναντήσεις για την παραγωγή των video dance και των site specific παραστάσεων.

Εργαστήρια: Χρυσάνθη Μπαδέκα, Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Γιάννης Καρούνης
Διαλέξεις: Απόστολος Νικολαΐδης, Παύλος Φυσάκης, Ερμής Μαλκότσης

Γι' αυτό το έτος το θέμα του project είναι η ανθρώπινη μετακίνηση (του σώματος, των πληθυσμών, της φαντασίας).

Πως μπορώ να συμμετέχω;
Νέοι με διαφορετικό καλλιτεχνικό πεδίο εκπαίδευσης και απασχόλησης που θέλουν να ανακαλύψουν την τέχνη του video dance και των ψηφιακών μέσων, επαγγελματίες, φοιτητές ή και ερασιτέχνες που αγαπούν το χορό ή το film, σπουδαστές παραστατικών τεχνών, εικαστικοί και όσοι έχουν ενδιαφέρον για τα ψηφιακά μέσα, το φίλμ και τον χορό καθώς και νέοι που ενδιαφέρονται για το θέμα της μετακίνησης (mobility) καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.
Προτεραιότητα θα δοθεί σε νέους έως 25 ετών.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι από 6 Φεβρουαρίου 2016 έως και 17 Απριλίου 2016 τα Σάββατα και τις Κυριακές (εκτός αργιών) για 4 ώρες.
(Η ακριβής ώρα θα καθοριστεί από την διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων).

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα, μία παράγραφο αναφέροντας τους λόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο project (250 max.) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για το project θα επιλεγούν 15 – 18 συμμετέχοντες.
Προθεσμία υποβολής συμμετοχής 25 Ιανουαρίου 2016.
Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν έως τις 27 Ιανουαρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το project είναι μέρος του προγράμματος stART.
Το stART είναι το πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung διεξαγόμε+++νο σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και το Bundesvereinigung Soziokultureller Zentren e.V. (German Association of Sociocultural Centers).

http://innermovers.weebly.com/

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Νέλλη Πουλοπούλου

    Afro Samba Dance

  • Afro Samba Dance

    Νέλλη Πουλοπούλου

  • Άννα Ομηρίδη

    Mexican Handstand Workshop

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 1098
Εγγεγραμένα μέλη: 4540
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources