Dance Theater

Ανοικτός Κύκλος 10 Μαθημάτων Σύγχρονου Χορού με την Λουκιανή Παπαδάκη (Cumana) (+PLUS)

Η Cumana εγκαινιάζει ένα κύκλο 10 μαθημάτων Σύγχρονου με την Λουκιανή Παπαδάκη, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από 24 Ιανουαρίου ως 24 Φεβρουαρίου. Το πρώτο μάθημα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

"Βασική επιδίωξη του μαθήματος είναι να επιτρέψουμε στις πιθανότητες να γεννηθούν και στις ανάγκες που έχει ο καθένας να ακουστούν.
Μεταξύ άλλων θα προσανατολιστούμε στις ποιότητες της κίνησης -ίσως και της ακινησίας- και στην διαδικασία της μεταφοράς του βάρους κάνοντας χρήση της ελάχιστης απαιτούμενης ενέργειας.
Εκμεταλλευόμενοι ότι διαθέτουμε -μυαλό και σώμα- θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε την τεχνική μας και να ευχαριστήσουμε το πνεύμα μας.
Το μάθημα περιλαμβάνει σύντομες ασκήσεις και αυτοσχεδιασμό που μας προετοιμάζουν για το μέρος του συνδυασμού, ενώ αφιερώνεται χρόνος και στην ενδυνάμωση.
Απευθύνεται σε όλους όσους φιλοδοξούν να ιδρώσουν με υπευθυνότητα και διαθέτουν κάποια σχετική εξοικίωση με τον χορό ή άλλη σωματική άσκηση.
καλή μας αρχή"

Κάθε Τρίτη | 19.30-21.00 και Παρασκευή | 18.30-20.00, (από 24/1 έως 24/2)
κόστος: 7 € (καλύτερες τιμές για τους κατόχους μηνιαίων καρτών της Cumana, για φοιτητές / ανέργους για κατόχους της κάρτας Dancetheater Plus). 

με την κάρτα Dancetheater Plus
→Το πρώτο μάθημα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2017 προσφέρεται δωρεάν σε όλους.

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr
info: τηλ 6977805517 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η Λουκιανή Παπαδάκη είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Το 2006-7 φοίτησε, με υποτροφία, στην Epsedance, Professional School of Dance, στο Montpellier της Γαλλίας, από όπου κατέχει το κρατικό δίπλωμα σύγχρονου χορού Examen d'Aptitude Technique. Έχει επιλεγεί στα προγράμματα "RIVE-Rivers of Europe" υπό καθοδήγηση του Jivko Jeliazkov, (Warsaw, 2013) και "Fragile-mapping bodies" από τον Cosmin Manolescu (Buchurest, 2014). Έχει συνεργαστεί με φορείς και καλλιτέχνες όπως το χοροθέατρο του ΚΘΒΕ, την YoshikoWake, την Ανδρονίκη Μαραθάκη, τον Michael Znaniecki,το Αμφίδρομο χορoθέατρο της Κύπρου, την Όλγα Σπυράκη κ.α.
Έχει συμμετάσχει ως χορογράφος και χορεύτρια σε φεστιβάλ όπως το 18o Solo-Tanz-Theater-Festival of Stuttgart με το σόλο "Panic" το οποίο επιλέχθηκε και για την περιοδεία της Γερμανίας, στο International Solo Dance Festival στο Gdansk της Πολωνίας με το σόλο"Syrinx", στο φεστιβάλ Ακροποδητί της Σύρου με το "Εxeō" ένα ντουέτο σε συνεργασία με τον χορευτή Eddie Lame, στο 1ο φεστιβάλ Reborn στο θέατρο Θησείον με το "WAKE" της oμάδας Soyuz κ.α.. Τον Μάιο του 2016 παρουσίασε, σε συνεργασία με την όμαδα, την in progress εργασία με τίτλο "Σκηνές μάχης" στα πλαίσια των open stages της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου. Το διάστημα αυτό συνεργάζεται με την ομάδα Ον ΟFF για ένα έργο που θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2017, παραδίδει ένα κύκλο σεμιναρίων σωματικού θεάτρου σε συνεργασία με την Μαρία Λάππα και συμμετέχει σε μία παιδική παράσταση.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Νέλλη Πουλοπούλου

    Afro Samba Dance

  • Afro Samba Dance

    Νέλλη Πουλοπούλου

  • Άννα Ομηρίδη

    Mexican Handstand Workshop

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 1160
Εγγεγραμένα μέλη: 4539
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources