Dance Theater

Δωρεάν Κύκλος Μαθημάτων Ηatha Flow Yoga με την Μαρίνα Κουτίβα

Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την hatha yoga. Εμένα μου αρέσει εκείνη της σελήνης και του ήλιου. Προσεγγίζουμε την πρακτική της yoga ολιστικά, είμαστε όντα σύνθετα, ένα σύνολο διαφορετικών στοιχείων, με τα "φεγγάρια" μας και τις συναισθηματικές μας διακυμάνσεις (tha) αλλά και με την διάνοια, το φως, την σταθερότητα (ha). Ένα ζεύγος σχεδόν αντίθετων ενεργειών κι όμως, το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο...κι εμείς ψάχνουμε την ισορροπία τους. Πώς? Άγκυρα μας η αναπνοή..να μας επαναφέρει και να μας συνδέσει. Με εμάς, και ο,τι έχουμε ανάγκη, ο,τι έχουμε ξεχάσει.

Το σώμα είναι παρόν, δυνατό, και ξέρει, γίνεται ο ήλιος μας...για να ελκύσει το νου και το συναίσθημα, και σαν δορυφόρους να τα αφήσει στην αβίαστη κίνηση τους, έχοντας ωστόσο ένα καθαρό σημείο αναφοράς. Μετρώντας τον χρόνο πλέον με ανάσες, αφουγκραζόμαστε το "μέσα" ως αναπόσπαστο κομμάτι του...όποιου "εξω"! Και τελικά..όλα σχετικά δεν είναι? Χωρίς άλλα λόγια λοιπόν, είτε θέλετε να πρωτοσυστηθείτε στον κόσμο της yoga, είτε θέλετε να δεθείτε σε κομψούς φιόνγκους, σας περιμένω με παιχνιδιάρικη διάθεση να εξερευνήσουμε τα όρια μας, με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε σώματος και μυαλού..!


Κάθε Τρίτη | 11.00-12.30 & Παρασκευή | 10.30-12.00 (Από 6/10  έως 31/10 2017)

Συνεργατικό στούντιο / Λάθος Κίνηση, πλατεία Ελευθερίας 25 (πλ. Κουμουνδούρου)

Πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η Μαρίνα σπούδασε σύγχρονο και κλασικό χορό και αποφοίτησε απο την Επαγγελματική σχολή Ραλλού Μάνου το 2012. Συνεχισε για ένα χρόνο τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό και χορογραφία στη Σικελία, στο SCENARIO PUBBLICO / COMPAGNIA ZAPPALÀ DANZA CENTRO NAZIONALE DI PRODUZIONE DELLA DANZA. Συμμετείχε ως χορεύτρια σε παραστάσεις σύγχρονου χορού και video dance projects σε Ελλάδα και Σικελία. Το 2015 παρακολούθησε επιτυχώς το Yoga Teacher Training 200RYT του Swaha Yoga Center παίρνοντας την πιστοποίηση δασκάλας Hatha, Vinyasa και Gentle Yoga από την Yoga Alliance. Έκανε μετεκπαίδευση στην Prenatal & Postnatal/ Mom and baby Yoga και παρακολούθησε επιτυχώς το εκπαιδευτικό σεμινάριο Thai Yoga Massage level 1&2 στις Βρυξέλλες και την Ταυλάνδη. Στη συνέχεια παρακολούθησε και πήρε πιστοποίηση κι από άλλα σεμινάρια, όπως Yoga (Therapy)για μυοσκελετικές παθήσεις και δυσλειτουργίες (Athens Yoga House 2017), Thai massage for Yoga assisting (Chiang Mai, Thailand 2017), Tok Sen technique (Chiang Mai 2017). Τα τελευταία δύο χρόνια ταξιδεύει σε Ελλάδα, Σικελία και Βυξέλλες, παρακολουθώντας σεμινάρια contemporary dance, improvisation και physical theater, διδάσκοντας hatha, gentle, prenatal yoga και δίνοντας θεραπείες Thai Yoga Massage.

Share this post

elenfrdeites
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Νέλλη Πουλοπούλου

    Afro Samba Dance

  • Afro Samba Dance

    Νέλλη Πουλοπούλου

  • Άννα Ομηρίδη

    Mexican Handstand Workshop

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 1095
Εγγεγραμένα μέλη: 4540
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources