Dance Theater

Διήμερο Workshop "Energy & Flow" με την Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου (Cumana) (+PLUS)

Η Cumana διοργανώνει workshop με την χορεύτρια και δασκάλα χορού Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου.
Στο workshop αυτό θα εμβαθύνουμε στον προσωπικό τρόπο κίνησης μέσα από την καθοδήγηση και τον αυτοσχεδιασμό, συνεχίζοντας με συνδυασμούς και χορογραφίες με βάση τεχνικές floor work.
Δουλεύουμε με στόχο την αφύπνιση των σωματικών διασυνδέσεων, πειραματιζόμενοι με ποιότητες όπως η ολότητα,η δύναμη,η χρήση του momentum - που θα μας βοηθήσουν στην φυσική ροή της κίνησης-, καθώς και με την ιδέα του performativity.
Θα δουλέψουμε τη δυναμικότητα μας εξερευνώντας τον ρυθμό και την ταχύτητα, αναζητώντας την οργανικότητα και με έμφαση στη λεπτομέρεια.
Ομαδικότητα, έκφραση και δημιουργικότητα είναι έννοιες κλειδιά του σεμιναρίου και κυρίως, να θυμηθούμε όλοι μαζί το πιο σημαντικο απο όλα...την απόλαυση του χορού!
Ανυπομονώ να χορέψουμε μαζί!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 | 17:00-19:00
&
Κυριακή 6 Ιανουαρίου  | 16:30-18:30

Κόστος συμμετοχής:
25 € και για τις δύο μέρες ή 15 € για μία ημέρα
με την κάρτα Dancetheater Plus

H δήλωση συμμετοχής και η προκαταβολή δεν είναι απαραίτητη.

Παρακαλούνται όμως, για την καλύτερη διοργάνωση του event από τους διοργανωτές, όσοι σκέπτονται να έρθουν την πρώτη μέρα του σεμιναρίου (είτε πληρώσουν όλο το πακέτο, είτε μόνο το πρώτο μάθημα), να στείλουν ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού και βάζοντας ως 'Θέμα' του mail 'VIVIAN').

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων

Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)

www.cumana.gr

tel: 6949451732

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η Βίβιαν Τριανταφυλλοπούλου ξεκίνησε χορό στην Ακαδημία Χορού της Ελένης Μπαλαφούτη στην Πάτρα, από όπου και κατάγεται. Το 2015 απέκτησε πτυχίου σύγχρονου χορού από το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance του Λονδίνου. Στη συνέχεια επιλέχθηκε να είναι μέλος του Αkram Khan Experiment, όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε ενταντικά σεμινάρια με την ομάδα. Έπειτα έγινε μέλος του Jasmin Vardimon 2 professional development course, και έκανε περιοδεία σε όλη την Αγγλία με χορογραφίες των Jasmin Vardimon, AΦΕ and Vinicius Sales. Aπό τότε έχει δουλεψει με τους Fernanda Prata, Bittersuite company , Vinicius Sales, Melanie Lommoff, Follow through collective, Lizzy Kew Ross και άλλους. Η Βίβιαν έχει χορέψει στο Sadler's Well's, Richmix, Royal Opera house, The Place, Laban, Royal Academy of Arts, Nothern Ballet, Rambert and Lowry choreographic project κ.α. ενώ έχει κάνει πρακτική εξάσκηση και εντατικά μαθήματα με τους: Martha Graham School (N.Y), Alain Astie (Greece), Phoenix Dance Theater (UK), Batseva Dance Company -Gaga (Spain), David Zambrano -Flying Low Passing through (Italy) κ.α.
Τα τελευταία χρόνια δουλέυει ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου με την Ηagit Yakira καθώς και ως rehearsal director για το τελευταίο προτζεκτ της Dance for Platinum που παρουσιάστηκε στο Royal Albert Hall.
Διδάσκει με ενθουσιασμό σε Ελλάδα και Αγγλία και σε σχολές όπως το Greenwich Dance και το Trinity Laban ενώ προσπαθεί ταξιδεύοντας, συνεχώς να ανανεώνει και να μοιράζεται τις γνώσεις της στον χορό...

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019

Παραστάσεις χορού σήμερα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Top Visiting Day: 07-11-2019 : 1462
Αριθμός μελών σε σύνδεση: 0
Επισκέπτες τώρα: 1399
Εγγεγραμένα μέλη: 4470
Τώρα σε σύνδεση:
-
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources