Dance Theater

4o Διεθνές Work Camp του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Ανοιχτό Kάλεσμα για Xορευτές

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή του 4. International Work Camp in Performance and Choreography από το LUNA PARK σε συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα Weinmeisterhaus e.V. Το work camp πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος "How to dance in times of crisis?", ενός ελληνογερμανικού προγράμματος συνεργασίας, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Νεότητας της Γερμανίας.

Ανακοινώνεται παράλληλα και ανοιχτό κάλεσμα δήλωσης συμμετοχής μέχρι τις 28 Μαΐου 2019 για τις επόμενες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο (17.07.-28.07.2019) και στην Αθήνα (03.10.-14.10.2019) για νέους performer και χορευτές ηλικίας έως 27 ετών, τελειόφοιτους ή απόφοιτους επαγγελματικών σχολών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα πραγματοποιηθεί μια τελική επιλογή των συμμετεχόντων από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα.
4o Διεθνές Work Camp του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Ανοιχτό Kάλεσμα για Xορευτές

Η συνάντηση στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 28 Ιουλίου 2019. Μέρος των δραστηριοτήτων του work camp θα είναι μαθήματα χορού Klein Technique & Release, κοινές χορευτικές πρόβες της ελληνικής και της γερμανικής ομάδας και η διεξαγωγή ενός ερευνητικού σεμιναρίου χορογραφίας καθώς και κοινές επισκέψεις χορευτικών παραστάσεων και εκδηλώσεων στα πλαίσια του OPEN SPACES της Tanzfabrik Berlin. Θα ακολουθήσει μια συνάντηση των δύο ομάδων στην Αθήνα από 03 έως 14 Οκτωβρίου 2019 με μια ανοιχτή για το κοινό παρουσιάση των αποτελεσμάτων των συναντήσεων.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 50,00 €, συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής, ταξιδιού και δραστηριοτήτων.

Το work camp οργανώνεται από το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ σε συνεργασία με το κοινωφελές ίδρυμα Weinmeisterhaus e.V. του Βερολίνου. Το σχολείο Gesundbrunnen-Grundschule προσφέρει τις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή του work camp στο Βερολίνο. Το work camp διευθύνεται από τον Κοσμά Κοσμόπουλο, μέλη της ομάδας του ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, την Tiana Hemlock-Yensen και την κριτικό χορού Astrid Kaminski.

→Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν μια αίτηση συνοδευόμενη από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, τα στοιχεία επικοινωνίας και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lunapark.eu.com
www.lunapark.education
https://thyinc.wordpress.com/cv/
http://www.taz.de/!a23284/
https://www.tanzfabrik-berlin.de/en/festivals/open-spaces-sommer-tanz-2019


Ο Κοσμάς Κοσμόπουλος αποφοίτησε το 1998 από την σχολή παραστατικών τεχνών «P.A.R.T.S.» των Βρυξελλών (με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια του προγράμματος «Καλειδοσκόπιο»), ολοκληρώνοντας πλήρως και τους δύο κύκλους σπουδών της σχολής (Training & Research) και από την σχολή «Cultural Management» του Πανεπιστημίου της Βασιλείας (Master of Advanced Studies). Εργάζεται ως χορογράφος, χοροπαιδαγωγός και διαχειριστής πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Έχει παρουσιάσει χορογραφική του δουλειά και ταινίες χορού σε σημαντικά θέατρα και Φεστιβάλ του Βελγίου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας (μεταξύ άλλων στο Kunstencentrum Vooruit - Βέλγιο, Tanzhaus - Ζυρίχη, Berner Tanztage - Βέρνη, Tanzfabrik - Βερολίνο, Tanzhaus NRW - Ντίσελντορφ, Künstlerhaus Mousonturm - Φρανκφούρτη, Treffpunkt Rotebühlplatz - Στουτγάρδη, Centro Cultural de Belém - Λισσαβόνα και Théatre de La Bastille – Παρίσι), έχει συνεργαστεί ως κριτικός χορού στο περιοδικό «Χορός» του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής και ως μεταφραστής στο περιοδικό «Choros International Dance Journal». Η προσωπική του έρευνα συνοψίζεται στη διερεύνηση τη συσχέτισης της καλλιτεχνικής δημιουργίας με πολιτικο-οικονομικές κοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις. Από το 2013 οργανώνει εκπαιδευτικά καλλιτεχνικά προγράμματα για παιδιά στο Βερολίνο, συγχρηματοδοτούμενα από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας και την εταιρία Deutsche Telekom, διευθύνει ερευνητικά σεμινάρια για επαγγελματίες χορευτές και σπουδαστές χορού γύρω από σύγχρονες μεθόδους επιτέλεσης και χορογραφίας και παρουσιάζει ομαδικές του performances με το σχήμα ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

Η εταιρία πολιτιστικών υποθέσεων ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2002 ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ αποτελείται από μια ομάδα καλλιτεχνών που προέρχονται από διαφορετικά έθνη καθώς και από ανθρώπους που εργάζονται στον κοινωνικό και εκπαιδευτικό τομέα. Σκοπός της ομάδας είναι να αναπτύξει, να παραγάγει και να παρουσιάσει καλλιτεχνικές εκθέσεις και παραστάσεις καθώς και να οργανώσει σεμινάρια και έργα κοινωνικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με άλλους καλλιτεχνικούς οργανισμούς, κατά κύριο λόγο από την Ελβετία και τη Γερμανία. Το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ διευθύνεται από την εικαστικό Dr. Γεωργία (Maggy) Τουλιάτου, τον χορογράφο Κοσμά Κοσμόπουλο και τον μουσικό Αντώνιo Παλάσκα.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 560
Εγγεγραμένα μέλη: 4526
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources