Dance Theater

Μάθημα Σύγχρονου Xορού (αρχαρίων) με την Στέλλα Φωτιάδη (Cumana) (-20% με κάρτα +PLUS)

Το μάθημα στοχεύει στην αναζήτηση των δυνατοτήτων, των ορίων και της εκφραστικότητας του σώματος μέσα από την κίνηση, με σεβασμό στην ανατομία του.
Μέσα από δομημένες ασκήσεις και συνδυασμούς, τον αυτοσχεδιασμό και τη σωματική επαφή, θα δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά, δίνοντας έμφαση μεταξύ άλλων στις διαφορετικές δυναμικές, στη χρήση των αντίθετων δυνάμεων και του πατώματος, στη μουσική που παράγει το κινούμενο σώμα, στην αμεσότητα της κίνησης, καθώς και στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων.


Kάθε Δευτέρα | 19:30 – 21:00 & Πέμπτη | 18:00 – 19:30

(το πρώτο μάθημα 5/9 παρέχεται δωρεάν)

Κόστος συμμετοχής: 7€
Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μάθημα (μπορούν απλώς να προσέλθουν την ημέρα και ώρα του μαθήματος)

με την κάρτα Dancetheater Plus
Προμηθευτείτε την κάρτα Dancetheater Plus ΕΔΩ

Για πρόσθετες διευκρινίσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,
-τηλ 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι) ή 6949451732

CUMANA dance
Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων
Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr


Στέλλα Φωτιάδη
Χορεύτρια, χορογράφος, δασκάλα σύγχρονου χορού, ιδρύτρια και χορογράφος της ομάδας Still Pilgrim Paradox
http://stillpilgrimparadox.gr/
https://www.facebook.com/stillpilgrimparadox/

Σπουδές/Εκπαίδευση:
2003-2006: Φοίτηση στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού «Ραλλού Μάνου»
2002-2007: Φοίτηση στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
2003 έως και σήμερα: Παρακολούθηση πλήθους μαθημάτων και σεμιναρίων στην
Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ άλλων με τους: Josef Frucek, Les Slovaks, Roberto
Olivan, Ted Stoffer, Λίντα Καπετανέα, Paul Blackman, David Zambrano, LaborGras,
Milla Koistinen, Howard Katz, Ori Flomin, David Hernandez, Juan Kruz, Andrew Hardwood, Frey Faust, Στέλλα Ζάννου, Αθανασία Κανελλοπούλου, James Carles, Corinne Lanselle κ.ά.
Επαγγελματική εμπειρία:
2004: Συμμετέχει ως χορεύτρια στην παράσταση «Λάβετε θέσεις – έτοιμοι – παύσατε πυρ» σε χορογραφία της Μάρως Γρηγορίου, στη Ρωμαϊκή Αγορά στην Αθήνα (Ολυμπιακοί Αγώνες 2004)
2006-2010: Συνεργάζεται με τη Στέλλα Ζάννου και την ομάδα SMACK dance company (Παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)
2007-2008: Συνεργάζεται με την Αποστολία Παπαδαμάκη/Εθνική Λυρική Σκηνή για την οπερέττα «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια» και την Aletta Collins/Εθνική Λυρική Σκηνή για την «Κάρμεν» του Bizet, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (Φεστιβάλ Αθηνών)
2006-2008: Δασκάλα στο ερασιτεχνικό τμήμα της Ραλλούς Μάνου.
2008-2010: Διαμένει στο Βερολίνο, όπου παρακολουθεί σεμινάρια/μαθήματα, διδάσκει σύγχρονο χορό και συνεργάζεται ως χορεύτρια/performer με τους: LaborGras, Sybille Mueller, Howard Katz και Jessica Jobaris.
2010 (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος): Διαμένει στις Βρυξέλλες, όπου παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια και συνεργάζεται ως performer με το Willi Dorner("Bodies in urban spaces").
2011-2013: Συνεργάζεται ως χορεύτρια, δασκάλα και βοηθός χορογράφου με το χοροθέατρο Δαγίπολη (παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό).
2011: Συνεργάζεται ως performer με τη Μαριέλλα Νεστορα/Yelp Dance Co.("Exactly what I wanted)
2011-2013: Μέλος του θεάτρου του Πανικού και συμμετοχή ως performer στις παραστάσεις της ομάδας.
2013: Ιδρύει την ομάδα Still Pilgrim Paradox, με την έναρξη των προβών για την παράσταση "Hands/Χέρια", με πρωτότυπη μουσική από τoυς Empty Frame.
Ιούνιος 2015: Ανεβαίνει η παράσταση "Hands/Χέρια"/Still Pilgrim Paradox στο θέατρο ΟLVIO.
Άνοιξη 2016: Γύρισμα του videodance "Whispers and wishes"/Still Pilgrim Paradox, το οποίο προβάλλεται σε διεθνή φεστιβάλ videodance: Pool16 Internationales TanzfilmFestival Berlin, Dance on Screen Festival (Graz, Αυστρία), Moving Images
International videodance festival(Λευκωσία, Κύπρος 2016), Athens Video Dance
Project (Αθήνα 2017), Screendance Landscapes Venice 2018, 21.Internationales Solo Tanz Theater Festival (Stuttgart 2017)
Mάιος 2016: Συμμετέχει ως χορεύτρια/χορογράφος στο 2ο Music in Motion Festival
με το κομμάτι "Unfolding"(συν-χορογραφία) σε μουσική του Γιώργου Πολυχρονάκου.
Ιούλιος 2016: Συμμετέχει ως χορεύτρια και χορογράφος στην αυτοσχεδιαστική παράσταση "Lakay" στα πλαίσια του Athens Photo Festival(Μουσείο Μπενάκη), σε συνεργασία με την Ανδρονίκη Μαραθάκη, Μίνα Ανανιάδου και Λουκιανή Παπαδάκη.
Σεπτέμβριος 2016: Ανεβαίνει στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι η παράσταση "Unspoken"/Still Pilgrim Paradox (our festival), σε πρωτότυπη μουσική των Empty Frame.
Οκτώβριος 2016: Ανεβαίνει το "Unspoken" στο θέατρο OLVIO.
Δεκέμβριος 2017 και Ιανουάριος 2018: Ανεβαίνει το "Seeking Bliss"/Still Pilgrim Paradox, στον Κινητήρα στην Αθήνα, σε πρωτότυπη μουσική της Νεφέλης Σταματογιαννοπούλου.
Άνοιξη 2018: Καλείται να χορογραφήσει βασισμένη στο ρεπερτόριο της τελευταίας παραγωγής της ομάδας "Seeking Bliss", 6 επιλεγμένους σπουδαστές της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού «Ακτίνα», για την παράσταση της σχολής στο Σύγχρονο θέατρο.
Ιούνιος 2018: Ανεβαίνει το "Seeking Bliss" στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στα πλαίσια του Summer Nostos Festival 2018.
Διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "What if we just dance?", το οποίο θα τρέξει από το Σεπτέμβριο του 2019 σε σχολεία της Αττικής, με την επιχορήγηση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.
2008-σήμερα: Εργάζεται ως δασκάλα σύγχρονου χορού.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020
  • Contemporary Syllabus

    Αγγελ. Ανδρινοπούλου - PROASTIO ART

  • Άννα Ομηρίδη

    Mexican Handstand Workshop

  • Χριστίνα Αρμύρα

    Σεμινάριο Τεχνικής Dunham

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 2311
Εγγεγραμένα μέλη: 4531
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources