Dance Theater

Μάθημα Συνειδητής Κίνησης και Αυτοσχεδιασμού με την Χριστίνα Κλεισιούνη (Present Body)

Το Present Body Studio,
γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει
την ευκαιρία σε άτομα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά, το 2ωρο μάθημα «Συνειδητή Κίνηση & Αυτοσχεδιασμός» που διδάσκει η Χριστίνα Κλεισιούνη,
με μειωμένη τιμή για μαθήματα μέχρι το τέλος του 2019.
Μάθημα Συνειδητής Κίνησης και Αυτοσχεδιασμού με την Χριστίνα Κλεισιούνη (Present Body)
Συγκεκριμένα:
• Το μάθημα «Συνειδητή Κίνηση & Αυτοσχεδιασμός» διεξάγεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 7μμ-9μμ• Το πρώτο μάθημα είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.
• Η προσφορά ισχύει για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Σύνολο 14 δίωρα μαθήματα.
• Για εγγραφή και παρακολούθηση μαθημάτων οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
- 4 μαθήματα, 1 φορά την εβδομάδα (Τρίτη ή Πέμπτη) του Νοεμβρίου 50€.
- 7 μαθήματα, 1 φορά την εβδομάδα, Νοέμβριο & Δεκέμβριο 90€.- 8 μαθήματα, 2 φορές την εβδομάδα (Τρίτη & Πέμπτη) του Νοεμβρίου 70€.
-14 μαθήματα, 2 φορές την εβδομάδα, Νοέμβριο & Δεκέμβριο 120€.
Μάθημα Συνειδητής Κίνησης και Αυτοσχεδιασμού με την Χριστίνα Κλεισιούνη (Present Body)
Present Body Studio
Ερεσσού 16, Νεάπολη Εξαρχείων
Present Body
Για περισσότερες πληροφορίες
επικοινωνήστε ηλεκτρονικά  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή τηλεφωνικά +30 6932190273

Η Χριστίνα Κλεισιούνη είναι δασκάλα κίνησης, ερμηνεύτρια, χορογράφος, αυτοσχεδιάστρια και σωματική ψυχοθεραπεύτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σπούδασε στην Νέα Υόρκη (1986-90) στις πηγές των τεχνικών Contact Improvisation /Somatics κοντά στους πρωτοπόρους-δημιουργούς των τεχνικών.
Εισάγει τις τεχνικές ενσυνείδητης κίνησης (Somatics & CI) και ανοίγει το χορό σε ένα ευρύτερο κοινό στην Ελλάδα εκπαιδεύοντας συστηματικά χορευτές και ερασιτέχνες από το 1991.
Η ίδια έχει αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα του CI διδάσκοντας και χορεύοντας στα πιο σημαντικά φεστιβάλ στο εξωτερικό όπως στο Freiburg, Ισραήλ, Λονδίνο, Βερολίνο, Όσλο, Ρώμη, Παρίσι, Νάντη, Βουδαπέστη, Αγία Πετρούπολη και πολλά άλλα μέρη.
Συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους δασκάλους του CI/αυτοσχεδιασμού, συν-διδάσκοντας και χορεύοντας μαζί τους, όπως (Nita Little, Ray Chung, Ka Rustler, Mary Prestidge, Andrew Harwood, Suprapto Suryodarmo) κ.α.

Από την δεκαετία του '80 ως και σήμερα ερευνά την κίνηση χρησιμοποιώντας συνθετικά τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από την εμβάθυνση της στο σύγχρονο χορό, στο Butoh, στη διαλογιστική κίνηση (Amerta Movement), στη γιόγκα, στο Tai Chi, στις τεχνικές release (τεχνική Alexander, Feldenkrais, BMC, Kinetic Awareness, Susan Klein κ.λπ.) και στην Αυθεντική Κίνηση. Εστιάζει στη συνειδητότητα και παρουσία του χορευτή με έμφαση στην εσωτερική/αισθητηριακή κίνηση, στο άγγιγμα και στην επαφή, στην αναπνοή και στα εργαλεία του αυτοσχεδιασμού.
Στόχος της είναι η εκπαίδευση του σώματος που υποστηρίζεται μέσα από την φιλοσοφία των παραπάνω τεχνικών. Ο χορευτής αναπτύσσει έτσι πιο λειτουργική κίνηση, μεγαλύτερο εύρος δεξιοτήτων, πιο λεπτοφυείς ποιότητες στην έκφραση, βιώνοντας την κίνησή του με αυθεντικότητα, ελευθερία, σύνδεση και ροή.
Το 2009 άνοιξε το Present Body, χώρο έρευνας της κίνησης και της έκφρασης, με στόχο την εκπαίδευση πάνω στην κίνηση, τη σύνδεση της τέχνης και της καλλιτεχνικής έκφρασης, με τη θεραπεία για περισσότερη συνειδητότητα και απελευθέρωση του ατόμου.
Παράλληλα με την ιδιότητά της ως δασκάλας χορού, χορεύτριας και χορογράφου, εργάζεται ως σωματική / κινητική ψυχοθεραπεύτρια μέσω της κίνησης. Από το 1994 εργάζεται ως θεραπεύτρια σιάτσου.
Τη γνώση και την εμπειρία της ως εναλλακτικής θεραπεύτριας (τη δουλειά αφύπνισης και θεραπείας μέσα από το άγγιγμα που διερευνά από το 1987), εντάσσει στο μάθημα της κίνησης και του αυτοσχεδιασμού.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Άνω Πετράλωνα

    Ενοικίαση χώρου για πρόβες και μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 1276
Εγγεγραμένα μέλη: 4564
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources