Dance Theater

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Άννα Αντωνιάδου

Σύνδεση-Τάση-Ολοκλήρωση

"Όλα συνδέονται" είναι η φράση που συναντώ καθημερινά στη ζωή μου σε ποικίλα γεγονότα και καταστάσεις!Και παρατηρώντας τί συμβαίνει όπου υπάρχει ή δεν υπάρχει σύνδεση οδηγήθηκα σε βιώματα μοναδικά που με πολλή χαρά σας προσκαλώ να τα μοιραστώ μαζί σας!
Η ζωή και ο χορός έχουν μαγεία, όταν νιώσουμε βαθιά πώς λειτουργούν!Και τότε δημιουργούνται πανέμορφες στιγμές πληρότητας και νιώθεις πραγματική ευτυχία! Και τότε ο χορός είναι μοναδικός και όπως κάθε αυθεντικό έργο τέχνης μπορεί να συγκινήσει, να μαγέψει!
Ελατε λοιπόν στο χορευτικό σεμινάριο "Σύνδεση-Τάση-Ολοκλήρωση" να βιώσουμε παρέα τί σημαίνει για τον καθένα να χορέψει ολοκληρωμένα, να νιώσουμε γιατί αυτό χρειάζεται και να απολαύσουμε 10 ώρες γεμάτες κίνηση, πρακτικά εργαλεία, ευτυχία!

Το ολοκληρωμένο αυτό σεμινάριο, που ξεκίνησε τα ταξίδια του το 2015, απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με την κίνηση (επαγγελματίες χορευτές, σπουδαστές, φοιτητές, καθηγητές χορού, ηθοποιούς, περφορμερ ...)αλλά και όσους δεν ασχολούνται αλλά επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στην κίνησή τους μέσα από τις παραπάνω έννοιες και να χορέψουν!

Δεν διδάσκεται συγκεκριμένη τεχνική,ούτε προαπαιτείται,ακόμα κι αν χρησιμοποιούνται στοιχεία από διάφορες τεχνικές χορού.
Βιώνονται οι τρεις αυτές έννοιες σε όλο και πιο πολλά επίπεδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε είδος χορού και τεχνικής.
Στο θεωρητικό μέρος αποσαφηνίζονται, ώστε να γίνει κινησιολογική μελέτη τους στο πρακτικό μέρος μέσα από δομημένο αυτοσχεδιασμό, συνειδητό ελεύθερο χορό, κινησιολογικά παιχνίδια και χορογραφημένους συνδυασμούς σύγχρονου χορού που προσαρμόζονται ανάλογα με τους συμμετέχοντες.
Άννα Αντωνιάδου

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής: διάθεση για πειραματισμό και εξερεύνηση.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!

Σάββατο 9 Nοεμβρίου 2019 | 17:00-20:30 (Α΄ μέρος)
Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 11:00- 14:00 (Β΄ μέρος)
15:00- 18:30 (Γ΄μέρος)

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 2 ημέρες(10 ώρες)
Η συμμετοχή στο σεμινάριο προϋποθέτει την παρακολούθηση και των δύο ημερών.Θα υπάρξουν μικρά διαλείμματα σε κάθε μέρος κι ένα μεγάλο διάλειμμα ανάμεσα σε δεύτερο και τρίτο μέρος.
Υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης(κατόπιν συννενόησης) για όποιον έρχεται από μακριά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 140 ευρώ
(EARLY BIRD: το κόστος συμμετοχής είναι 95 ευρώ για όποιον εξοφλήσει όλο το ποσό μέχρι 21 Οκτώβρη)
Έκπτωση 50% στο αρχικό κόστος σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο και επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Different Reality Dance Center
Παπαναστασίου 1,Ν.Φιλ/φεια,3ος όροφος(ΗΣΑΠ Περισσός)
6976930112


❗ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ H ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ❗

Στέλνετε e-mail με τίτλο: ''ΣΥΝΔΕΣΗ-ΤΑΣΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ '' και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(H ολοκλήρωση της κράτησης θέσης γίνεται με εξόφληση όλου του ποσού(95 ευρώ/EARLY BIRD) μέχρι 21 Οκτωβρίου ή με προκαταβολή του μισού κόστους(70 ευρώ )από 22 Οκτωβρίου και μετά και εξόφληση του υπόλοιπου κόστους(70 ευρώ)την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου:
1) με κατάθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Αντωνιάδου Άννα
IBAN: GR4801101650000016500537671
2) στο κέντρο χορού Different Reality (κατόπιν επικοινωνίας)

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Παραδοσιακοί Χοροί

    Tres Marias Movement Cult

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 634
Εγγεγραμένα μέλη: 4563
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources