Dance Theater

Μαθήματα Εναέριας Έκφρασης & Δημιουργίας σε Πανιά με τον Αντώνη Πασβάντη

Τα εναέρια ακροβατικά σε πανιά είναι ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης, εκγύμνασης και γνώσης του σώματος μας. Ελάτε να γυμναστούμε, να ανυψωθουμε, να προσπαθήσουμε, να περάσουμε υπέροχα και να γνωρίσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες και την ομορφιά της ανθρώπινης κίνησης.Κατα την διαρκεια των μαθημάτων σκοπός μας θα είναι να μάθουμε να δενόμαστε ,να κάνουμε πτώσεις και να κινουμαστε δημιουργικα,αρμονικα και δυναμικα μεσα στα πανιά δημιουργόντας υπέροχες εικόνες και χορογραφίες.

Το μάθημα εμπεριέχει ζέσταμα , streching και ενδυνάμωση. Ασκήσεις και τεχνική σε πανιά και το καλύτερο για το τέλος, αποθεραπεία σε ζευγάρια για να μαλακώσει το σώμα μας και να χαλαρώσουμε μετά από την έντονη άσκηση του μαθήματος ώστε να απομακρύνουμε κάθε σωματική ένταση και μπλοκάρισμα.

Μαθήματα Εναέριας Έκφρασης και Δημιουργικότητας

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 8/10 για τους προχωρημένους και την Τετάρτη 9/10 για τους αρχάριους.

Δευτερα: 19:00 - 21:00 Αρχαριων

Τρίτη: 20:00 - 22:00 Προχωρημένων

Τεταρτη: 19:00 - 21:00 Αρχαριων

Πέμπτη: 20:00 - 22:00 Προχωρημένων

Κόστος μαθήματος: 10 Ευρώ

Μηνιαία συνδρομή: 65 ευρώ

Χώρος διεξαγωγής: Δημοφώντος 134 , Άνω Πετράλωνα (Πλησίων του ηλεκτρικού σταθμού Πετραλώνων)

τηλ. επικοινωνίας (Αντώνης Πασβάντης)

Σταθερο : 2155 300 109

κινητό : 6976 189922

site : www.facebook.com/devaperforming


Βιογραφικό:

Ο Αντώνης Πασβάντης (DEVA) είναι ένας καλλιτέχνης που αναμιγνύει τις τέχνες του τσίρκου με το θέατρο και το σύγχρονο ακροβατικό χορό. Εδώ και 10 χρόνια ταξιδεύει και μελετάει διάφορες τέχνες για την ανακάλυψη την απεριόριστη ομορφιά της ανθρώπινης έκφρασης. Έχει παρακολούθησε μαθήματα στο Espai de circ της Βαλένθιας και στο circus space Katakomben του Βερολίνου καθώς επίσης και μαθήματα στην σχολή πειραματικού θεάτρου Σ.ΜΟΥ.Θ. (Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου) της Λάρισας. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια( σύγχρονου χορού με τους Vis-Motrix/ ‘4 Winds’ club manipulation με τον Alessi Emiliano/ θεατρικού αυτοσχεδιασμού και βιοενέργειας με τον Δ.Οικονόμου/ Butoh με τον Atsushi Takenoutchi). Διδάσκει εναέρια ακροβατικά σε πανιά και κούνια(trapeze) στο ιδιόκτητο studio Twin Flames στην Αθήνα.Έχει συμμετάσχει στην ευρωπαική συνδιοργάνωση της rock opera 'DRAGON' σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζηπαππα το 2013 με συμμετοχές από Γαλλία,Πολωνία και Βουλγαρία. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο της Ελλάδας στην παράσταση ‘Σκηνοβάτες’ (2011) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, στο θέατρο REX στην παράσταση Mata Harry (2011) και στο music hall CASABLANCA (2010) σε σκηνοθεσία και χορογραφίες της Αποστολίας Παπαδαμάκη καθώς και σε πολλές άλλες παραστάσεις. Από το 2008 συνεργάζεται με την ομάδα θεάτρου δρόμου HELIX και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε όλο των κόσμο (Puppet Fairy στην Σόφια με το έργο ‘Comedia’/The 31st session of the nation in Nanjing (Κίνα) με το έργο ’Προμηθέας Δεσμώτης’ /1st , 2nd ,3rd and 5th International Street Theater Festival in Athens με τα έργα ‘Κοσμογονία’ , ‘Ο τι κόσμος μπαμπά’,’Dies irae’, καθώς και σε πολλά ακόμη φεστιβάλ ως μεμονομένως καλλιτέχνης Burning Bizzare festival στην Dresden (Germany) με το performance 'Dark Angel' 2012/34th European Juggling Convention στο Lublin (Poland) με το perfoemance 'Dark Angel' 2012/35th European Juggling Convention στην Toulouse στο Fire Gala με το performance 'Dark Angel' 2013/Flaming Nights festival στο Trebic (CZ) στο Fire Gala με το performance 'Dark Angel'/ Busker Fest στα Skopja με την εναέρια παρασταση 'Dreams' και το performance 'Dark Angel' 2013.

Share this post

Last modified on
elenfrdeites
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Παραστάσεις χορού σήμερα

  • Άνω Πετράλωνα

    Ενοικίαση χώρου για πρόβες και μαθήματα

Στοιχεία Επισκεψιμότητας

Επισκέπτες τώρα: 686
Εγγεγραμένα μέλη: 4566
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources