Dance Theater

Artistic Studio Oriental Expression

mathimata, artistic, studio, oriental, expression, οριενταλ, μαθηματα, χορουTo Artistic Studio είναι μέλος της UNESCO (CID) και κατάφερε να αναγνωρισθεί από την αρχή κερδίζοντας το 1ο βραβείο στο διεθνές φεστιβάλ «The Nile Group Oriental Dance Competition» που έγινε στο Κάιρο τον Απρίλη του 2009. Επίσης, τον Απρίλιο του 2012 η ομάδα Bollywood του Στούντιο κέρδισε το 1ο βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού και τον Απρίλιο του 2013  ομάδα Oriental κέρδισε το Ασημένιο Μετάλλιο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού. Ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Artistic Studio Oriental Expression είναι η Άννα Δημητράτου, ηθοποιός, δασκάλα χορού και pilates instructor.

 

Academy_1
Bellydance_2
Bollywood
Sumon Rudra 1
Tribal
--
Το Εργαστήρι έχει διοργανώσει πολλά Σεμινάρια με προσκεκλημένους διακεκριμένους δασκάλους θεάτρου, χορού, τραγουδιού κ.α. από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως George Jacob, Sujata Taware – Kerikoppa, Elisa Rajaa, Michael King, Shoraya Shoheib, Collena Shakti, Ελίνα Κικιλή, Malek Nikos, Domenika Arnetzeder, Sara Toscano, Swati Wangnoo Tiwari, Lilo Baur, Marcello Magni, Ana Sanchez – Colberg, Osama Emam, Willow Chang, Tapa Sudana, Dilara, Sadie Marquardt, Κώστα Φιλίππογλου, Φώτη Νικολάου, Χρυσηίδα Λιατζιβίρη, Τάσο Καραχάλιο, Ερμή Μαλκότση, Ειρήνη Τζανετουλάκου και πολλούς άλλους.

Η παρουσία του Στούντιο και της επαγγελματικής ομάδας που έχει δημιουργήσει σε Oriental και Bollywood - με συντονίστρια την Άννα Δημητράτου - στα Μ.Μ.E., είναι σημαντική. Έχουμε κάνει παρουσιάσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές όπως στο «Ellate» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα, στον «Όμορφο Κόσμο» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλoυ, στην «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, στους «Νηστικούς Πράκτορες», στο «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο «Fthis Tv» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της Κιμ Κίλιαν «Magazino Live», στο κανάλι Zoom στην εκπομπή «Κορίτσια στην πρίζα», στο «Mega με Μία» με τον Μάρκο Σεφερλή, στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στο «Πρωινό Σ.Κ.» με την Μαρία Μπεκατώρου, στο «Jenni – Jenni με την Τζένη Μπαλατσινού, στα «One Mark Show», «Dancing with the Stars 3», «Καλό Μεσημέρι» Crete Tv, "Χρώματα Ελλάδος" κ.α.
Επίσης εκτεταμένες αναφορές για τη δουλειά μας και τις παραστάσεις που διοργανώνουμε έχουν γίνει σε κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Mega, του Star, του Ant1 κ.λπ.. Παράλληλα έχουν πραγματοποιηθεί δημοσιεύσεις και αφιερώματα για τη δουλειά μας στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.
Έχουμε πραγματοποιήσει σειρά παραστάσεων και Φεστιβάλ (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Θέατρο Δόρα Στράτου, Music Theatre REX, Θέατρο Ορφέας, θέατρο Νέου Κόσμου, Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης κ.α.).

Οι ομάδες χορού και θεάτρου του Στούντιο λαμβάνουν συχνά μέρος ως guest σε Παραστάσεις, εκδηλώσεις, καθώς και διαγωνισμούς που διοργανώνονται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.Στις κινησιολογικές και εκφραστικές μας αναζητήσεις αλλά και στη φροντίδα μας για την εκγύμναση των μελών μας, έχουν ενταχθεί και εντάσσονται συνεχώς νέα εκφραστικά στυλ όπως: Oriental, Bollywood, Bollybelly, Tribal Fusion Βellydance, Κλασσικoί Ινδικοί Χοροί (Bharatanatyam - Kathak), Indian Fusion Bellydance, Μπαλέτο Ενηλίκων, Σύγχρονος Χορός, Modern ISTD, High Heels, Pilates, Yoga, Hip-Hop, Barre Astie, Stretch and Flex, Πολυνησιακοί Χοροί (Hula), Physical Theatre κλπ.

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη Σχολή στην Ελλάδα όπου διδάσκεται οργανωμένα το Αυθεντικό Bollywood, το Bollybelly και το Orientalates (η δική μας πρόταση με ασκήσεις pilates σε συνδυασμό με μοντέρνο και παραδοσιακό oriental), καθώς και το Tribal Fusion (Ethnik και American Style) και Indian Fusion Belllydance.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η εύκολη πρόσβαση στο Στούντιο. Βρίσκεται στο ΜΕΤΡΟ Δάφνης (Αντιόπης 31 – Άγιος Δημήτριος) σε έναν μεγάλο, άνετο και φωτεινό χώρο που χρησιμοποιείται και σαν πολυχώρος για πρόβες θεάτρου και χορού, σεμινάρια μεγάλων καλλιτεχνών και πολλές άλλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Διεθνή Διπλώματα χορού

Το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID – Unesco) δίνει στα μέλη του την δυνατότητα να αποκτήσουν Διεθνές Δίπλωμα Χορού. Το δίπλωμα αυτό ολοκληρώνεται σε τρία επίπεδα.


"Oriental Expression Awards"

Την Άνοιξη του 2016 εγκαινιάσαμε ένα νέο θεσμό, το "Oriental Expression Awards" που διοργανώνει Διεθνείς Διαγωνισμούς Χορού. Ήδη πραγματοποιήθηκε ο 1ος και 2ος «Spring International Bellydance Competition την Άνοιξη του 2016 και 2017 αντίστοιχα και ο 3ος και 4ος «International Bollywood Dance Competition» τον Ιούλιο του 2016 και 2017 αντίστοιχα. Ήδη προετοιμάζουμε τον 3rd International Bellydance Competition" που θα γίνει 17 - 18 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, με προσκεκλημένη την Alla Kushnir, που θα είναι και επίτιμο μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού. Στους Διαγωνισμούς μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι νικητές κερδίζουν διακρίσεις, βραβεία και δώρα από τους Χορηγούς μας.

H 1η ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOLLYWOOD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Let's Bollywood Greece"
Feel your body, Free your spirit, Get the energy!

Στις αρχές του 2013 ιδρύσαμε την 1st Bollywood Dance Academy Greece.
Κύριος στόχος της Ακαδημίας είναι να διαδώσει και να επεκτείνει την Ινδική Κουλτούρα και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Bollywood στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτόν, η Ακαδημία συνεργάζεται με τους καλύτερους δασκάλους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η Ακαδημία απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το 2015, 2016 και 2017 δημιουργήθηκαν οι πρώτοι διαπιστευμένοι Master Teachers του χορού Μπόλυγουντ στην Ελλάδα. Οι απονομές των διπλωμάτων έγιναν σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του «3ου, 4ου και 5ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών».
Τον Απρίλιο του 2013 διοργανώσαμε το 1st Bollywood Flash Mob στην Ελλάδα στην πλατεία Κεραμεικού, με ευκαιρία τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ BOLLYWOOD ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Από τον Ιούνιο του 2013 καθιερώσαμε έναν νέο θεσμό το «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» στην Ελλάδα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Φεστιβάλ με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών και performers από όλο τον κόσμο. (www.bollywoodfestival.gr)
Αυτήν την περίοδο προετοιμάζουμε το 6th "Βollywood and Multicultural Dance Festival" in Greece, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018, στο Θέατρο «Δόρα Στράτου».

Το 1ο Ελληνικής Παραγωγής Bollywood Μιούζικαλ "India the Land of Love"
Παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και είναι καρπός της συνεργασίας της ιδρύτριας της Ακαδημίας Άννας Δημητράτου και του Ινδού χορευτή, χορογράφου και δάσκαλου George Jacob. Στο Μιούζικαλ συμμετείχαν πάνω από 50 χορευτές. Στους βασικούς ρόλους ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης (αφηγητής), ο γνωστός Ινδός χορογράφος και δάσκαλος George Jacob, η Άννα Δημητράτου, ο Γιώργος Τομπούλης και η Κλεονίκη Καραχάλιου. 

 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΙΝΔΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
• BOLLYWOOD DANCE (Μοντέρνος Ινδικός Χορός)
• BOLLYWOOD DANCE για Παιδιά
• BOLLYWOOD COMMERCIAL
• BHARATANATYAM (Κλασσικός Ινδικός Χορός)
• INDIAN FUSION BELLYDANCE
ORIENTAL– BELLYDANCE
• CLASSIC ORIENTAL - FOLKLORE DANCES
• TRIBAL FUSION BELLYDANCE (Ethnic & American Style)
• MODERN ORIENTAL
• ORIENTAL SHOW
• ORIENTAL FITNESS
• ΠΑΙΔΙΚΟ ΟRIENTAL
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
• ΜΠΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
• RELEASE TECHNIQUE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ
• PILATES
• YOGA
• STRETCH AND FLEX


ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ
• TAHITIAN DANCE (Hula)

ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
• HIP – HOP (STREET DANCE)

• Καινοτομίες μας : Orientalates, BollybellyΠατήστε εδώ για το αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων

 

mathimata, artistic, studio, oriental, expression, οριενταλ, μαθηματα, χορου

Artistic Studio Oriental Expression

Αντιόπης 31 - Άγιος Δημήτριος (Μετρό Δάφνης)
Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320


www.orientalexpression.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.bollywoodfestival.gr - www.bollywoodacademy.gr

Facebook

Artistic Studio Oriental Expression

Bollywood & Multicultural Dance Festival
1st Bollywood Dance Academy Greece

Anna Dimitratou

Oriental Expression Awards

Bellydance Athens Greece

Bollywood Dance in Athens Greece

1st Bollywood Flash mob Greece

1st Bollywood Musical in Greece – “India – The Land of Love”
Twitter

@orientalstudio
@BollywoodGreece

 

YouTube

Artistic Studio Oriental Expression

 

Instagram

bollywood_greece

 

LinkedIn

Artistic Studio Oriental Expression

 

 

 

 
 

Από τον Ιούνιο του 2013 καθιερώσαμε έναν νέο θεσμό το «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» στην Ελλάδα. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο Φεστιβάλ με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών και performers από όλο τον κόσμο. (www.bollywoodfestival.gr)

 

Αυτήν την περίοδο προετοιμάζουμε το 6th“Βollywood and Multicultural Dance Festival” in Greece, που θα πραγματοποιηθεί  από 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018, στο Θέατρο «Δόρα Στράτου».

Share this post

Last modified on
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources