Shoot The Artist

logo shoot the artistΚαλώς ήλθατε στο Shoot The Artist Dance Studio! Έναν χώρο ζεστό και ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες.  Συνδημιουργούμε κίνηση, ρυθμούς, δυναμικά σώματα και μια κοινότητα με πάθος τον χορό! Μάθετε σήμερα όλα τα νέα για τα μαθήματα που προσφέρουμε και επισκεφθείτε μας.

​"Movement is life. Life is a process. Improve the quality of the process and you improve the quality of life itself.”

Moshe Feldenkrais

 

 

Τα Μαθήματα

Σύγχρονος Χορός

Σύγχρονος Χορός

syxronoΗ επιθυμία εκτόνωσης και συνολικής συμμετοχής του σώματος μαζί με τη προσωπική έκφραση  εκπληρώνονται στο μάθημα αυτό.

Ο σύγχρονος χορός ερχόμενος μέσα στα χρόνια σε σύγκρουση με τις νόρμες του κλασικού χορού έχει ως κεντρικό στοιχείο του τη κίνηση του σώματος στο πάτωμα και τη σκόπιμη χρήση της βαρύτητας. Χρησιμοποιούν δηλαδή οι χορευτές το σωματικό τους βάρος για να δώσουν δυναμική και ποιότητα στη κίνηση τους.

Στοιχεία συρρίκνωσης και απελευθέρωσης, πτώσης και επαναφοράς, απομόνωσης και συντονισμού είναι η βάση των μαθημάτων. Όμως η  ανατομία, η αίσθηση ακόμη και η συναισθηματική κατάσταση του κάθε μαθητή διαμορφώνουν το κινητικό υλικό.

Κλασικός εκφραστικός χορός

Κλασικός εκφραστικός χορός

klassikoΤμήματα για παιδιά και ενήλικες.

 Ο κλασικός εκφραστικός χορός συχνά περιγράφεται ως μια υψηλού επιπέδου και τεχνικά άρτια μορφή τέχνης. Τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν είναι η αέρινη κίνηση, η πειθαρχία, οι εντυπωσιακές και συχνά δύσκολες ασκήσεις. Με τη συχνή και δυναμική του εξάσκηση το σώμα χτίζεται δυνατό, με ευλυγησία και σωστή στάση στοιχεία που αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα στα υπόλοιπα είδη χορού αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 Παρ όλη τη δυσκολία του το τμήμα συστήνεται σε όλες τις ηλικίες. Προσαρμόζοντας τα μαθήμτα ανάλογα με την ηλικία και το στόχο των μαθητών το αποτέλεσμα είναι ένα ευχάριστο, γεμάτο ενέργεια και κίνητρο για εξέλιξη μάθημα.

Juggling (Flow Arts)

Juggling (Flow Arts)

jugglingΤα ζογκλερικά (flow art) είναι μια φυσική δεξιοτεχνία και περιλαμβάνει τον περίτεχνο χειρισμό αντικειμένων με τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο με κύριο σκοπό την ψυχαγωγία,την διασκέδαση, την εκγύμναση και διέγερση τόσο του μυαλού όσο και του σώματος. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Σκοπός είναι κυρίως να μάθουμε να χειριζόμαστε τα αντικείμενα (κοντάρια/poi), να χορεύουμε με αυτά και να κάνουμε απίθανα κόλπα με τον πιο επιδέξιο τρόπο.

Τα ζογκλερικά μάς βοηθάνε να αυξήσουμε τα αντανακλαστικά μας και διεγείρουν νευρολογικά τον εγκέφαλο μας ώστε να μάθουμε να χειριζόμαστε και τις 2 μεριές του σώματος εξίσου. Τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα poi (αλυσιδες/κορδέλες) και τα κοντάρια που προέρχονται από τον χώρο των πολεμικών τεχνών αλλά έχουν εξελιχθεί σε μια όμορφη και περίτεχνη μορφή έκφρασης και τέχνης με απεριόριστες δυνατότητες.

Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσει κάποιος που δεν έχει καμία γνώση και θέλει να αποκτήσει ένα ενδιαφέρον χόμπι, άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά ή μη με το performance, τον χορό και τις πολεμικές τέχνες.

Tribal Fusion Belly Dance

Tribal Fusion Belly Dance

tribalΤο στοιχείο που κάνει τo Tribal Fusion Belly Dance συναρπαστικό είναι οτι αγκαλιάζει πολλά στοιχεία διαφορετικών πολιτισμών, ειδών χορού και μουσικής κάτω από την ίδια ομπρέλλα (παραδοσιακό χορό της κοιλιάς, μοντέρνο και σύγχρονο χορό, popping, flamenco). Γι αυτό και μπορείς να δεις χορογραφίες με τελείως διαφορετική αισθητική και κινησεολογία. Παρ’ όλα αυτά η βάση του προέρχεται από το American Tribal Style Belly Dance (ATS) από την Jamila Salimpour. Είναι ένα εξελισσόμενο είδος, ανοιχτό σε πειραματισμούς με πρόσφορο έδαφος για μίξη πολιτισμών και ρευμάτων όπου μέσα από τον αυτοσχεδιασμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του, καινούρια κινητικά μοτίβα αναδύονται.

Ένα μάθημα γήινο, με συνεχή ενέργεια που ρέει, αισθησιακό γεμάτο κυματιστές και ελικοειδείς κινήσεις.

Ακροβατικά Εδάφους

Ακροβατικά Εδάφους

acroΤα ακροβατικά εδάφους είναι ένα δυναμικό μάθημα με βασικό στόχο τη διαχείριση και μετακίνηση του κέντρου βάρους σε ανάποδες και πρωτόγνωρες θέσεις. Τα χέρια αναλαμβάνουν τη δουλειά των ποδιών ξεπερνώντας το φόβο για την ανατροπή της βαρύτητας. Βασικό πλεονέκτημα ο αρμονικός συνδυασμός των ακροβατικών στοιχείων με το χορό. Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές, ηθοποιούς και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις σωματικές τους δυνατότητες.

If you never leap you will never know what it's like to fly!

Commercial Dance Style

Commercial Dance Style

commercialΤο commercial dance style αναφέρεται στο πλέον δημοφιλές και επίκαιρο είδος χορού το οποίο είναι προσαρμοσμένο για live ή μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις όπως τηλεοπτικά shows, συναυλίες, μουσικά βίντεο, ταινίες και διαφημίσεις. Αυτό που κάνει το commercial ιδιαίτερο και  ξεχωριστό είναι που συνδυάζει πολλά είδη χορού (street dance, hip-hop, jazz) ενώ έχει επιρροές από τη mainstream και pop μουσική και χορευτική σκηνή. Τα μαθήματα στοχεύουν στην  εκτόνωση, διασκέδαση και τόνωση της αυτοπεποίθησης μέσα από απαιτητικές και με έντονη ενέργεια χορογραφίες.

So bring your attitude!

Salsa L.A Style

Salsa L.A Style

Το ύφος της ρυθμικό, αισθησιακό και εκφραστικό. Τα πολύπλοκα τυλίγματα, οι συνεχόμενες στροφές και οι φιγούρες γεμάτες φαντασία που φτιάχνονται την ίδια στιγμή αυτοσχεδιαστικά κάνουν τη salsa όχι απλά ένα χορό, αλλά τρόπο ζωής, έκφρασης και δημιουργίας.

  Όταν ασχοληθείς μαζί της δε θέλεις να σταματήσεις να χορεύεις. Εθίζεσαι και περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο ξέφρενο πάρτυ που θα χορέψεις μέχρι το πρωί. 

 Είναι ο χορός που αλλάζει την έννοια της διασκέδασης και τον τρόπο της κοινωνικοποίησης που ήξερες μέχρι τώρα.

Swing (Lindy Hop)

Swing (Lindy Hop)

Χορός των δεκαετιών 30 και 40 που προέρχεται από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και έχει αφρο-αμερικάνικες ρίζες.

Χορεύεται στους τζάζ ρυθμούς της εποχής εκείνης των θρυλικών jazz masters και των big bands. Με επιρροές από τις κλακέτες, το charleston και άλλα είδη χορού χαρακτηρίζεται από τη ρυθμικότητα, την ενέργεια, τη παιχνιδιάρικη διάθεσή του, τον αυτοσχεδιασμό και την ελευθερία έκφρασης.

Ακροβατικά Πανιά (Aerial Silks)

Ακροβατικά Πανιά (Aerial Silks)

Ο εναέριος ακροβατικός χορός με τη χρήση πανιών αποτελεί έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης. Πρόκειται για ένα είδος δρώμενου κατά το οποίο ο ακροβάτης αιωρείται και εκτελεί ακροβατικές φιγούρες καθώς αναρριχάται πάνω σ’ ένα ειδικό ύφασμα το οποίο κρέμεται από μεγάλο ύψος. Συνδυάζει γυμναστική, ευλυγισία, ισορροπία και ένα μοναδικό τρόπο ερμηνείας χορογραφιών με αστείρευτη φαντασία. Συνεχώς εξελισσόμενο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και φαντασμαγορικά θεάματα στις μέρες μας.

Aerialists don't defy gravity. They defeat it!

Ρυθμική (παιδιά 4-6 ετών)

Ρυθμική (παιδιά 4-6 ετών)

Η Ρυθμική αγωγή είναι βασισµένη σε πράγµατα που τα παιδιά επιθυµούν να κάνουν: τραγούδι, ιστορίες με ποικίλλα θέματα, χορός, και παλαµάκια.

 Μπορεί και προσφέρει την εναρμόνιση των κινήσεων, συγχρονίζοντας το σώμα με το νευρικό σύστημα και μαθαίνοντας βασικές θέσεις ποδιών, χεριών και στάση σώματος με βασική γραμμή το κλασσικό και σύγχρονο εκφραστικό χορό. Με τη ρυθμική τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία, ενώ μαθαίνουν πώς να είναι μέλος μια ομάδας και πώς να συνεργάζονται μέσα από αυτήν. Αποκτούν εξοικείωση με την μουσική, ενώ μπορούν να καταλάβουν τον ρυθμό και να αντιληφθούν την αρχή και το τέλος μιας άσκησης. Το θάρρος που αποκτούν και η αυτοπεποίθηση που τα συνοδεύουν αργότερα στην μαθητική τους πορεία, ενώ η ενέργειά τους διοχετεύεται μέσα από τα μαθήματα.

Aυτοσχεδιασμός

Aυτοσχεδιασμός

Ο αυτοσχεδιαμός είναι μια πρακτική απελευθέρωσης από τον αυστηρό και πολύ συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης της τεχνικής στα διάφορα είδη χορού. Πρωτίστως με την αίσθηση του παιχνιδιού και με γνώμονα ότι καμία ενέργεια δεν είναι λάθος οι μαθητές μέσω καθαρών οδηγιών:

- Ανακαλύπτουν τρόπους κίνησης που λειτουργεί αρμονικά με το δικό τους μοναδικό σώμα.

- Ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους μέσω των επιλογών που κάνουν την ώρα του αυτοσχεδιασμού.

- Αποκτούν μεγαλύτερη επίγνωση του παρόντος, της εικόνας τους, του περιβάλλοντος και της θέσης τους σε ένα γκρουπ που αυτοσχεδιάζει και αυτοδημιουργείται σε real time.

- Αποδομούν και απελευθερώνονται από συνηθισμένα patterns κίνησης που έχουν αποκτήσει από τον ακαδημαικό τρόπο εκπαίδευσης.

Somatics

Somatics

Somatics είναι το πεδίο που ασχολείται με το soma ελληνική λέξη η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει το σώμα όπως εκλαμβάνεται ‘’από μέσα’’ (αυτοαντίληψη). Περιλαμβάνει μια σειρά πρακτικών με κοινό στοιχείο την αυτεπίγνωση ( self awareness) σε επίπεδο αισθήσεων, κίνησης και εξωτερικής εικόνας. Εργαλεία όπως η εσωτερική παρατήρηση, η αναπνοή, η επαφή και η οπτικοποίηση.

Συναισθήματα που δημιουργούνται εκλαμβάνονται ως αισθήσεις και μεταφράζονται από το μυαλό ως ιστορίες για το πως είμαστε.

Στόχος των μαθημάτων είναι η χαλάρωση και η μείωση του στρες, ο εντοπισμός ‘’σφαλμάτων’’ στο τρόπο κίνησης ή σκέψης και η ανάκτηση μουδιασμένων αισθήσεων.

Hack away at the inessentials.

Πρόγραμμα Μαθημάτων

program

 Οι Καθηγητές

Αλεξάνδρα Σαλταούρα

Αλεξάνδρα Σαλταούρα

saltaoura alexandraΗ Αλεξάνδρα Σαλταούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Ραλλού Μάνου» και απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το London Contemporary Dance School ( The Place- Developing Artistic Practice), πάνω στη χορογραφία και ερμηνεία έργων, καθώς επίσης και στη σωματική έκφραση. Παράλληλα είναι κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου από το IDTA σε Latin (Fellow), Argentine Tango και Tribal Belly Dance διδάσκοντας για πάνω απο μια δεκαετία. Κατά τη παραμονή της στο Λονδίνο έχει συμμετάσχει σε project ( 2017-2018) όπως το ‘’Hoi Polloi’’ της Xinxin Song , το ‘’Surface -Nights’’ του Simon Vincenzi. Έχει επίσης συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες όπως η Coral Montejano Cantoral και τη Laro Chien σε project που πήραν μέρος σε διάφορα φεστιβάλ στο Λονδίνο.

To 2016 χορογράφησε το θεατρικό έργο ''La Cocinera'' του Eduardo Machado σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Παπαδόπουλου στο θέατρο Αγγέλων Βήμα. Το 2018 συμμετείχε στο έργο που παρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ‘’Compartments Dance Project’’ στο Τρένο στο Ρουφ, ‘’Dead Can Dance’’. To 2019 συμμετείχε στο έργο «Τα λιοντάρια της Βαγδάτης» της Νικολέττας Σοφία στο Rabbitlab festival. Την ίδια χρονιά χορογράφησε μαζί με τον Αντώνη Ιωαννίδη τη παράσταση ‘’LEA(I)VING THE PAST’’ στο θέατρο Altera Pars. To 2020 παρουσίασε χορογραφική δουλειά της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ως μέρος της παράστασης ''Τανγκό στο μέγαρο''. Aυτή τη περίοδο δουλεύει πάνω στο έργο ‘’Hereafter’’της ομάδας σύγχρονου χορού ''Lifeforms'' και παράλληλα διενεργεί ερευνητικό project ως μέρος της διπλωματικής της εργασίας για το The Place το οποίο μελετά πρακτικές με κλειστά μάτια ως μέσο εκπαίδευσης στο χορό αλλά και εξέλιξης της ερμηνευτικής ικανότητας στους επαγγελματίες χορευτές. Την ίδια περίοδο συμμετέχει μέσω σεμιναριακών κύκλων σε πρακτική σκηνογραφίας σε έργα που παρουσιάζονται από το Μικρό Πολυτεχνείο με την ομάδα του Γιώργου Λυντζέρη.

Αντώνης Ιωαννίδης

Αντώνης Ιωαννίδης

ioannidis antonisO Αντώνης Ιωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ''Ραλλού Μάνου'', απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Ήχου του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΚΜΗ καθώς και κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου salsa από το διεθνή οργανισμό IDTA. Το 2011 κατέκτησε τη πρώτη θέση στη salsa στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού στο ΕΟΛΧ. Εργάζεται ως δάσκαλος salsa τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ από το 2006 έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους Juan Matos, Oliver Paredes, Susana Montero, Raul Torres, Neeraj και άλλους καταξιωμένους χορευτές.

Από το 2015 διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό, ενώ έχει πάρει μέρος σε πλήθος παραστάσεων νέων καλλιτεχνών στα θέατρα ''Ροές'', Altera Pars, ''Χώρα'' κ.α. Το 2018 χορογράφησε την παράσταση ''Dark Works'' στο θέατρο ''Altera Pars'' και το έργο ''Dead Can Dance'' που παρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού ''Compartments Dance Project'' στο Τρένο στο Ρουφ. Το 2019 μαζί με την Αλεξάνδρα Σαλταούρα χορογράφησαν και παρουσίασαν το έργο ''Lea(i)ving The Past'' στο θέατρο Altera Pars.

Το Φλεβάρη του 2020 συμμετείχε στη χορογραφία της Αλεξάνδρας Σαλταούρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσο της παράστασης ΄΄Τανγκό στο Μέγαρο'' ενώ παράλληλα δουλεύει και επιμελείται την ομάδα σύγχρονου χορού Lifeforms. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε σεμινάριο θεατρικού φωτισμού στο Μικρό Πολυτεχνείο με την ομάδα της Μελίνας Μάσχα. Ταυτόχρονα δουλεύει τη περίοδο αυτή στο έργο ''Hereafter'' με την ομάδα Lifeforms.

Αντιγόνη Λινάρδου

Αντιγόνη Λινάρδου

lidardou antigoniΗ Αντιγόνη Λινάρδου μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως αθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής και μετέπειτα Ρυθμικής Γυμναστικής, όπου αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής (Ρ.Α.Γ.). Φοίτησε στη Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη-Μπακάλη. Παρακολούθησε μαθήματα Capoeira (3 χρόνια) στη σχολή Banzo de Senzala στην Αθήνα. Το 2003 γίνεται μέλος της ομάδας χορού «κι Όμως Κινείται» και συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις παραγωγές. Άπο το 2012 διδάσκει εναέριο Trapeze και Hoop και απο το 2015 διδάσκει και Ακροβατικά Εδάφους.

Αντώνης Πασβάντης

Αντώνης Πασβάντης

pasvantis antonisΑντώνης Πασβάντης γεννημένος στην Γερμανία είναι ένας ποικιλόμορφος καλλιτέχνης που αναμειγνύει τις τέχνες του τσίρκο με το θέατρο και τον χορό. Είναι ζογκλέρ ,εναέριος ακροβάτης, ηθοποιός και χορευτής. Η ενασχόληση του με την τέχνη ξεκίνησε το 2001 όπου ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στην πειραματική σχολή θεάτρου Σ.ΜΟΥ.Θ δίπλα στον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Λαμπρούλη και στην χορογράφο Ρούλα Καραφέρη. Στην συνέχεια πηγαίνει στην Ισπανία και σπουδάζει τις τέχνες του τσίρκο στην σχολή Espai de Circ στην Βαλένθια. Έπειτα συνεχίζει στην Γερμανία στην σχολή Katakomben στο Βερολίνο. Επιστρέφει στην Ελλάδα και ασχολείται με την capoeira δίπλα στον master Pitbull και παρακολουθεί σεμινάρια Buhto με τον Atsusi Takenutsi.

Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού δίπλα στην Χριστίνα Σουλγιουτζή και τον Γιάννη Καρούνη. Το 2010 ξεκινάει να διδάσκει την τέχνη των εναέριων ακροβατικών και συνεχίζει την προσωπική του μελέτη δημιουργώντας καινούριες τεχνικές χειρισμού των αντικειμένων σε συνδυασμό με την σωματική επαφή (contact) και την χορό. Στόχος του είναι να συνεισφέρει στην αναπτύξει της τέχνη του τσίρκο στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός και performer με το εθνικό θέατρο στην παράσταση Σχοινοβάτες του Σταμάτη Φασουλή. Στην ροκ όπερα DRAGON και στην αρχαία τραγωδία 'Προμηθέας δεσμώτης' σε σκηνοθεσία Νίκου Χατζηπαππά, στο μουσικό-θεατρικό έργο 'Before and Jazz' του Σπύρου Δoμαζάκη και στην παιδική παράσταση 'Ακροβάτες της Τύχης της Κέλλης Σταμουλάκης.

Έχει συνεργαστεί ως χορευτής και ακροβάτης με την χορογράφο Αποστολία Παπαδαμάκη, την Νέλλη Πουλοπούλου, και την Λίλη Καραδήμα, Το 2008 ξεκίνησε η συνεργασία του με την ομάδα θεάτρου Helix όπου και συμμετέχει σε πολυάριθμα φεστιβάλ στο εξωτερικό. Στο Puppet Fairy στην Σόφια της Βουλγαρίας, στο 31ο Φεστιβάλ των Εθνών στην Nanjing της Κίνας, στο Ulicnih Sviraca festival στη Σερβία καθώς και σε διάφορα φεστιβάλ της Ελλάδας. Παράλληλα παρουσιάζει προσωπικά του performance και παραδίδει σεμινάρια στο 'Flaming Nights' στην Τσεχία, στο European Juggling Convention στην Γαλλία, στο Buskerfest στα Σκόπια, στο Phoenix fire convention και BBC στην Γερμανία, στο Artemisia Fire Gathering στην Ιταλία και στο Ignite στο Βέλγιο.

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό του πυρήνα συνεργατών όπου γράφει και σκηνοθετεί τις δικές του παραστάσεις. Σε συνεργασία με την performer Ρωξάνη Ελένη Γαρεφαλάκη σκηνοθετούν το circus play SEVEN που παρουσιάζεται στον χώρο του El convent del arte. Με την μουσικό Ειρήνη Αναστασίου δημιουργούν την ομάδα σύγχρονου τσίρκο Cirque Musical όπου συνεργάζονται με το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για τις παραστάσεις, το Ταξίδι της ζωής και Η Μαγεία των Ονείρων που παρουσιάζονται στην κεντρική σκηνή του θεάτρου. Στην συνέχεια σκηνοθετεί την παράσταση τσίρκο 'Circus Cabaret' που παρουσιάζεται στον χώρο του Pirre και στο Red Jasper Cabaret Theater.

Νίκος Μπαλτατζής

Νίκος Μπαλτατζής

baltatzis nikosΟ Νίκος Μπαλτατζής γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. 16 ετών ξεκίνησε τον χορό ερασιτεχνικά με funky jazz,Latin και Ballroom χορούς.Σε ηλικία 25 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό διδάσκοντας και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς χορού!Έχει περάσει και ασχοληθεί και με άλλα είδη χορού όπως salsa και Αργεντίνικο τάνγκο και ελληνικούς χορούς.Το 2012 ξεκίνησε το Lindy Hop και Boogie Woogie!! Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη διδασκαλία swing χορών δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των χορευτών και στην επικοινωνία του ζευγαριού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους όπως William & Maeva,Max Pitruzzella,Skye & Frida,Thomas & Alice,Pontus & Isabella και πολλούς άλλους!

Ναταλία Καραμουσουλή

Ναταλία Καραμουσουλή

karamousouli nataliaH Ναταλία Καραμουσουλή γεννήθηκε στον Πειραιά. Από το 2019 σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 2018  φοίτησε στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης. Την ίδια χρονιά πήρε υποτροφία  στην Ανώτερη Σχολή Χορού του Ωδείου Αθηνών έχοντας ταυτόχρονα επιτυχία  στις  εισαγωγικές εξετάσεις των Ανώτερων Επαγγελματικών Ιδιωτικών Σχολών Χορού. Παράλληλα έκανε επαγγελματικές σπουδές στο MUSICAL THEATRE με τους Θοδωρή Πανά, Δημήτρη Μαλισσόβα και Αλέξη Πρίφτη.

Την ίδια εποχή ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της πάνω στο Pilates (MATWORK & EQUIPMENT) από την ιδιωτική σχολή BASE TRAINING συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα σεμινάρια: Pilates & Dance Training, Pilates & Low Back Pain, Pilates & Silver Ages, Advanced Mat & Yoga, Cardio Pilates, Active Pregnancy.

Εργάστηκε ως χορογράφος σε event της  L’OREAL στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με τους Duo Violins και ως χορεύτρια στις τηλεοπτικές εκπομπές: ‘’YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR’’ (ΑΝΤ1 TV)-2017, στην ομάδα της Κ. ΣΤΙΚΟΥΔΗ στην εκπομπή του Ν. Μουτσινά (SKAI TV)-2020, «NEW YEAR’S EVE SHOW» (OPEN TV-2020), στο HILTON ATHENS «ΤHIS IS A MAD NEW YEAR» (2020) και στη διοργάνωση MAD TV( 2020). Τέλος αποτέλεσε μέλος της ομάδας CHEERLEADER του Παναθηναϊκού.

 

shoot the artist logo 300X80

Shoot The Artist

Μεγάλου Αλεξάνδρου 91, Κορυδαλλός

Τ. 211 411 90 40 - 6947916598

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.startist.gr

 

Last modified on Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 09:05
More in this category: « Deree Shantom »
Like us on Facebook