Dance Theater

The Pilates Lab Featured

the pilates lab athensΣτο ThePilatesLab (P.L.) σάς παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες προσεγγίσεις για τη σωματική άσκηση και κίνηση, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη του κάθε σώματος για δύναμη, ελαστικότητα, ισορροπία, υγεία και ευεξία. Δηλαδή τις βάσεις για ένα πραγματικά υγιές σώμα και μυαλό, θεμελιώδη στοιχεία της ύπαρξής μας, που όμως έχουμε την τάση να ξεχνάμε στην πολλές φορές χαοτική και γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητά μας. Πολύ σύντομα, μέσα από στοχευμένες και σχεδιασμένες στη λεπτομέρεια ασκήσεις, θα βελτιώσετε τη στάση σας και θα αποκτήσετε ένα μακρύ, καλοσχηματισμένο, «κεντραρισμένο» σώμα, απελευθερωμένο από πόνους και στρες. Η «διδακτική» μας μέθοδος βασίζεται στις πιο σύγχρονες γνώσεις εμβιομηχανικής και λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, διατηρώντας ταυτόχρονα τα παραδοσιακά πρότυπα για ακρίβεια και επιμονή στην ποιότητα της εμπειρίας, αλλά και την επίγνωση της μοναδικότητας του κάθε ασκούμενου σώματος – έτσι όπως τα καθιέρωσε ο οραματιστής και ιδρυτής της «Τέλειας Γυμναστικής» Joseph Pilates.
View the embedded image gallery online at:
https://dancetheater.gr/the-pilates-lab#sigProGalleria8e3daade67
Είτε είστε καινούριοι στο Pilates, είτε έχετε εμπειρία, αγύμναστοι ή επαγγελματίες αθλητές, οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας ή η φυσική σας κατάσταση, στο P.L., θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν καινούριο κόσμο από «ευφυείς κινησιολογικές εμπειρίες» που θα οδηγήσουν το σώμα και το μυαλό σας στο επόμενο επίπεδο.Σε αντίθεση με τα περισσότερα -«μαζικά»- γυμναστήρια που παρέχουν μαθήματα Pilates, αλλά με τη νοοτροπία της περαστικής μόδας, εμείς, στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιο-μπουτίκ χώρο μας, και με έμπειρους, πιστοποιημένους δασκάλους Pilates, γνωρίζουμε πραγματικά πόσα πολλά μπορεί το μοναδικό αυτό σύστημα να σας προσφέρει και, χωρίς υπερβολή, να σας αλλάξει τη ζωή!

Στο P.L. εστιάζουμε στις αρχές της ανατομίας και της φυσιολογίας και παρέχουμε ένα πρόγραμμα λειτουργικών κινήσεων που θα σας προσφέρουν την αποκατάσταση των λανθασμένων κινητικών μοτίβων σας, τα οποία χαρακτηρίζονται από μυικές ανισορροπίες -που καθώς έχουν παγιωθεί και εξελίσσονται- εφόσον αφεθούν, θα σας προκαλέσουν σωματικούς πόνους και άλλα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Θα σχεδιάσουμε το δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων και θα το προσαρμόσουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε μια βήμα προς βήμα διαδικασία «επανάκτησης» του σώματός σας – θα νιώθετε όλο και πιο πολύ ενέργεια, χαρά και φρεσκάδα στο σύστημά σας και στη ζωή σας.

Ξεκινήστε και το δικό σας ταξίδι σήμερα...Πώς θα μας βρείτε

Το στούντιο μας βρίσκεται στην οδό Ξενίας 1, στην Πλατεία Μαβίλη στους Αμπελόκηπους, απέναντι από την Αμερικανική Πρεσβεία (βλέπε χάρτη). Η θέση αυτή στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετείται από το μετρό και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ -ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε- ενώ είναι και εξαιρετικά βολική για ταξιδιώτες/επισκέπτες της Αθήνας – έλληνες και ξένους.

Αναλυτικές οδηγίες για πρόσβαση μέσω μετρό

Παίρνετε το μετρό –γραμμή 3– και αποβιβάζεστε στο σταθμό «Μέγαρο Μουσικής». Επιλέγετε την έξοδο Βασ. Σοφίας/Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Βρίσκετε μπροστά σας το Φούρνο Βενέτη. Απέναντί σας βρίσκεται το Πάρκο Ελευθερίας, δεξιά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αμέσως δίπλα η Αμερικανική Πρεσβεία και η Πλατεία Μαβίλη. Ακολουθείτε αυτή την κατεύθυνση από τη μεριά σας (περνάτε μπροστά από τα Νοσοκομεία: Αιγινίτειο, Αρεταίειο, Αλεξάνδρα) και, στην άκρη της Πλατείας Μαβίλη, εντοπίζετε στα δεξιά σας την οδό Ξενίας.

 the pilates lab athens
Ξενίας 1, Πλατεία Μαβίλη, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11527, Αθήνα
Τ. 211 4063671
http://thepilateslab.gr

FB: The Pilates Lab

Share this post

Last modified on
More in this category: « Barre Astié
Dancetheater.gr. All rights reserved 2010-2016

Login or Register

LOG IN

resources