Masterclass Σύγχρονου Χορού με τη Rachel Erdos (Μονεμβασιά)

Η θεματική που απασχολεί τη Rachel Erdos στο project με τον προσωρινό τίτλο "no Man's land" είναι ο απροσδιόριστος χώρος που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και η αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον. Το εργαστήριο που θα πραγματοποιήσει θα ακολουθήσει την ερευνητική πορεία του έργου της κατά τη διάρκεια του residency.

Την Παρασκευή 7/9 στις 8μμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ανοιχτή πρόβα, ενώ το Σάββατο 8/9 από τη 1.μμ - 4μμ θα μπορούν να παρακολουθήσουν μάστερκλας με τη χορογράφο.

Το μαστερκλας θα περλαμβάνει τη διδασκαλία ρεπερτορίου από τη δουλειά της και των θεματικών που προκύπτουν από αυτή. Μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού / χορογραφικές προκλήσεις για τους συμμετέχοντες, ο στόχος είναι η δημιουργία του προσωπικού τους κινησιακού υλικού. Η Rachel ειδικεύεται στο να κατευθύνει τους χορευτές στην ανάπτυξη των προσωπικών χορογραφικών τους φωνών καθώς και στη διεύρυνση των εκφραστικών τους οριζόντων και ποιοτήτων.


Rachel Erdos _"no Man's land"

Residency: 2-9 Σεπτεμβρίου
Masterclass: Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 | 13:00-16:00



Μονεμβασιά, Λακωνία

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους

Εγγραφές/πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


H Rachel Erdos γεννήθηκε στην Αγγλία και ζει στο Ισραήλ. Έχει λάβει master χορογραφίας από το Laban Centre του Λονδίνου. Χορογραφίες της έχουν παρουσιαστεί στο Ισραήλ, τη Μ. Βρετανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Νότιο Αφρική, τη Σλοβακία, την Κίνα, τη Δανία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ κ.α. Μεταξύ άλλων έχει βραβευθεί με το πρώτο βραβείο AICC International choreography competition στο Aarhus (Δανία, 2008), το NorthWest Dance Project's Pretty Creative Commission prize, (Portland USA, 2012), το Independent choreographer of the year 2015 απο το Υπουργείο Πολιτισμού του Ισραήλ, κ.α. Έχει συνεργαστεί με τις ομάδες: Moving Into Dance Mophatong Company, (Johannesburg), NorthWest Dance Project (Oregon), Company E (Washington DC), Third Row Dance Company (London) Mancopy Dance Company (Denmark), Panta Rei Danseteater (Norway) Ido Tadmor (Israel) κ.α. Χορογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε κάποιες από τις πιο σημαντικές σκηνές διεθνώς, όπως το The Kennedy Centre (Washington DC), το The Joyce (New York) και το Royal Opera House (London). Η Rachel διδάσκει συχνά σε επαγγελματίες και μη. Το 2018 ήταν προσκεκλημένη λέκτορας στο Brown University των ΗΠΑ.

Read 277 times Last modified on Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 18:42

Follow Us