Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου Υποψήφιος για βραβείο ΕΜΜΥ

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι υποψήφιος για ΕΜΜΥ για την τελετή έναρξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού το 2015.

Για σκηνοθεσία του στην τελετή έναρξης Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού το 2015 που τιτλοφορείται Origins θα βρίσκεται στα υποψήφια ονόματα μιας εκ των 77 κατηγοριών των περίφημων Emmy Awards, που φέτος θα διεξαχθούν για πρώτη φορά τόσο νωρίς στη σεζόν, την 1η Μαΐου στην Καλιφόρνια. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου βρίσκεται στην κατηγορία Outstanding Directing Special Class αντίπαλος με τον Joel Gallen που σκηνοθέτησε τα Spirit Awards και τον Peter Deluise του R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of Souls Netflix.

Για την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σκηνικό σχεδιασμό και τη σκηνική διεύθυνση, υποψήφιοι είναι οι Δημήτρης Παπαϊωάννου  και Θανάσης Δεμίρης, ο Michael Curry ως art director και ο Nicholas Mahon ως σχεδιαστής σκηνικών. Στη μουσική διεύθυνση και στη μουσική σύνθεση υποψήφιοι είναι οι Θεόδωρος Κουρεντζής και Βαγγελίνο Κουρετζής. Για τους φωτισμούς υποψήφιοι είναι οι Robert Dickinson, Travis Hagenbuch, Charles Dabezies και Ted Wells.

Βραβεία διεκδικούν ο Αγγελος Μέντης Yashi  και την Paula Ryan για τα καλύτερα κοστούμια. Η τελετή έναρξης είναι υποψήφια και για τη ζωντανή και ηχογραφημένη μίξη ήχου, με το βραβείο να διεκδικούν για το τελικό αποτέλεσμα Cristian Kaestner, Paul Koemans, Richard Sharrat, Dino Suceska, Scott Willsallen και Justin Arthur.

{vimeo}135839066|500|320{/vimeo}

Σου άρεσε; Μοιράσου το

MessengerViberWhatsAppX

Άλλες δημοσιεύσεις