Σύγχρονος χορός με ακροβατικά στοιχεία με την Μαρίνα Τσαπέκου στο Τεχνουργείο

marina tsapekou mathima syxronou xorou

Το μάθημα ξεκινά με ζέσταμα και ασκήσεις για τη σταδιακή ενεργοποίηση όλου του σώματος, και εξελίσσεται δίνοντας έμφαση στην τεχνική. Διευρύνοντας προοδευτικά το κινητικό μας λεξιλόγιο, θα εξερευνήσουμε διάφορους μοχλούς κίνησης, θα μεταφερθούμε γενναία στον χώρο και θα έρθουμε σε μια πρώτη επαφή με τα ακροβατικά εδάφους. Στόχος είναι να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες και τα όριά μας και να προκαλέσουμε το σώμα να βρεθεί σε θέσεις που δεν συνηθίζει.

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους/ες ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον χορό και τα ακροβατικά και σε άτομα που έχουν προηγούμενη εμπειρία και επιθυμούν να την εξελίξουν.

Κάθε Τρίτη | 20:30-22:00
Drop in: 8 ευρώ
Κάρτα 4 μαθημάτων: 30 ευρώ

Οι κάρτες μαθημάτων έχουν διάρκεια έναν μήνα από την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών

Επικοινωνία – κρατήσεις θέσεων
Facebook page : www.facebook.com/Texnourgeio
Instagram : www.instagram.com/texnourgeio/
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

texnourgeio logo wide

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πλησίον σταθμό μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης)
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


tsapekou marinaΗ Μαρίνα Τσαπέκου είναι αριστούχος απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής Ακτίνα καθώς και του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κύριο ενδιαφέρον της πρακτικής της είναι ο αυτοσχεδιασμός και το contact improvisation. Έχει συνεργαστεί με την Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου, Τζένη Αργυρίου, Τέτη Νικολοπούλου, Romeo Castelucci, Marina Mascarell, Θάνο Παπακωνσταντίνου, Πηνελόπη Φλουρή, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Αμαλία Κοσμά, Πέρσα Σταματοπούλου, Εριφύλη Δαφέρμου, Ανδρονίκη Μαραθάκη, Νίκο Καλύβα κ.α. Έχει συμμετάσχει ως artist in residency στο φεστιβάλ στον Άη Στράτη, μεσω του Tandem Europa. Ασχολείται συστηματικά με τη διδασκαλία σε στούντιο και σχολές χορού από το 2017. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή φεστιβάλ (Arlequi, Danseu, ConnectLab) και σε πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ άλλων με τους: Julyen Hamilton, Nitta Little, Tomas Hauert, Urs Stauffer, Georgia Vardarou, Salva Sanchis, Σταυρούλα Σιάμου. Είναι μέλος της κολλεκτίβας Μ54 _ Underscore και της μουσικοχορευτικής ομάδας Dirty Granny Tales.

Read 2293 times Last modified on Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 09:28

Follow Us