Voice and the dancing creative body | Σεμινάριο με τον Julyen Hamilton

Julyen Hamilton Voice and the dancing creative body

Το Pocket Dance Festival και η Βίκυ Αγγελίδου προσκαλούν τον Julyen Hamilton στη Θεσσαλονίκη για ένα εντατικό εργαστήριο. Αυτό το εργαστήριο αποτελεί μέρος της εκτεταμένης διδασκαλίας του Julyen Hamilton με τίτλο: “THEATRE WORKS”.

«Φωνή και χορευτικό δημιουργικό σώμα»

Είναι τόσο φυσικό και προφανές για μένα να μελετάει και να εκτελεί κανείς φωνή και χορό μαζί.
Πάντα ήταν βαθιά και οργανικά συνδεδεμένα.
Και στις περισσότερες παραστάσεις μου (τόσο στα σόλο όσο και με την εταιρεία μου ALLEN’S LINE), η φωνή και ο χορός είναι πλήρως συνυφασμένα.

Την αναπνοή άρα τη λέξη άρα το σώμα….αυτά τα στοιχεία και την συμβίωση τους στο χορευτικό σώμα θα μελετήσουμε.
Εισάγοντας τις τεχνικές που επιτρέπουν και ενισχύουν την καθαρή και δημιουργική σχέση στην δουλειά μας με την φωνή, τη λέξη και το σώμα. Παρατηρώντας τους τρόπους που αυτά λειτουργούν μαζί και το πώς να τα χρησιμοποιούμε φυσικά στη δημιουργία αυτοσχεδιαστικών (ή μη) κομματιών για το θέατρο.

Σε αυτόν τον χρόνο εργασίας θα ασχοληθούμε με την παραγωγή ήχων, μελωδιών, λέξεων και διαλόγων.
τις χορογραφικές δράσεις που δημιουργούν χορευτικότητα και χορούς. τις ποιητικές συνδέσεις που ανοίγουν και επιτρέπουν την έκφραση στο μοίρασμα μας με το κοινό σε αυτό που ονομάζεται «θέατρο».

2-6 ΙΑΝΟΥΑΡIΟΥ 2024 | 11.00-17.00

Kόστος
€250 – ανά άτομο από το εξωτερικό
€200 – ανά άτομο από την Ελλάδα

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για να εγγραφείτε στείλτε μας email με όνομα και ένα μικρό βιογραφικό. Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας απαιτείται προκαταβολή.
vangelidou@gmail.com
+30 6973393122 (WhatsApp)

Studio 29A, Πτολεμαίων 29A, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


 

Σου άρεσε; Μοιράσου το

MessengerViberWhatsAppX

Άλλες δημοσιεύσεις