Static Trapeze με την Μυρτώ Πετροχείλου στο Τεχνουργείο

mathima trapeze myrto petroxeilou

Στο μάθημα θα διδαχθείτε με ασφάλεια τις βασικές τεχνικές στον εξοπλισμό του static trapeze. Ο βαθμός δυσκολίας του ασκησιολογίου, προσαρμόζεται και αλλάζει καθώς μπαίνετε σε πιο προχωρημένο επίπεδο.
Όλα τα μαθήματα θα ολοκληρώνονται με ασκήσεις φυσικής κατάστασης ή/και διατάσεις.

✔ Απευθύνεται σε αρχάριο και μεσαίο επίπεδο.

Κάθε Παρασκευή | 19:00-20:15

Drop in : 12 ευρώ
Κάρτα 4 μαθημάτων : 45 ευρώ

Οι κάρτες μαθημάτων έχουν διάρκεια έναν μήνα από την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών

Επικοινωνία – κρατήσεις θέσεων
Facebook page : www.facebook.com/Texnourgeio
Instagram : www.instagram.com/texnourgeio/
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

texnourgeio logo wide

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πολύ κοντά στο μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης - κόκκινη γραμμή)



Βασικός άξονας πρακτικής της είναι το σημείο συνάντησης, του τσίρκου, του χορού και των εικαστικών τεχνών. Σπούδασε Χορό στην Ανώτατη Επαγγελματική Σχολή Χορού ‘Ράλλου Μάνου’- ύστερα από 15 χρόνια Κλασικού Χορού υπό την καθοδήγηση των Μάγια Σοφού και Δήμητρα Κουρεμέτη. Στη συνέχεια αποφοίτησε απο το National Centre for Circus Arts, με τομέα ειδίκευσης το εναέριο ακροβατικό στεφάνι, ενώ παράλληλα φοιτεί στο City University of London - MA in Cultural Policy & Management. Συνεχίζοντας, ολοκληρώνει την εκπαίδευση στα πλαίσια του Social Circus International Training Program - Cirque du Soleil (Cirque du Monde).
Το 2016 συν-χορογράφησε την παράσταση «in vitro» και το 2019 το σόλο «mil veces». Το 2021, δημιούργησε το έργο [9], το οποίο επιχορηγήθηκε από το SKG Bridges Festival, και επιλέχθηκε-υποστηρίχθηκε από την ευρωπαϊκή πλατφόρμα για σύγχρονους δημιουργούς τσίρκου, circusnext 2020-21 -Project co-funded by the Creative Europe programme, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μεταξύ 11 άλλων Ευρωπαίων δημιουργών τσίρκου.
Η δουλειά της έχει υποστηριχθεί με residencies και παρουσιαστεί στα: La Central del Cirk (ES) \ CdAT (ES) \ Room100(HR) \ Kinitiras (GR) \ Circobalkana (RS) \ EL Apeadero (ES) \ Cirkosapiens (LT) \ Riga Cirks (LV) \ Berlin Circus Festival (DE).
Παραγωγές που έχει συμμετάσχει έχουν παρουσιαστεί μεταξύ άλλων σε φεστιβάλ χορού &τσίρκου, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ GDIF (UK), N&N Internatrional Festival (UK), Festival Européen des Arts de la rue, Béthune (FR), Brighton Festival (UK), Salisbury International Arts Festival (UK) και σε παραγωγές του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών.

Η διδασκαλία και τα εργαστήρια της απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να εξερευνήσουν και να επεκτείνουν τα όρια της κίνησης τους, και επικεντρώνονται στον αυτοσχεδιασμό κίνησης με αντικείμενο & εναέριο αυτοσχεδιασμό. Εχεί συνεργαστεί με επαγγελματικές & ερασιτεχνικές σχολές χορού και τσίρκου σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα.
Το 2019 ήταν προσκεκλημένη χορογράφος των εκπαιδευτικών εργαστηρίων στο Conservatorio Profesional de Danza “Reina Sofía” Granada, και τον Μάιο του 2022, ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια στο Ευρωπαϊκό συνέδριο τσίρκου στο Παρίσι «Think Circus», συζητώντας τη θεματική “Forms and norms in contemporary circus”.

myrto-petrochilou.com

 

Read 2008 times Last modified on Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 17:24

Follow Us