Inner Power Practice - Πρακτική Ολιστικής Ενδυνάμωσης με την Ηλιάνα Ανέστη

anesti iliana praktiki endynamosis

Inner Power Practice

Πρακτική Ολιστικής Ενδυνάμωσης

Εισηγήτρια: Ηλιάνα Ανέστη, Mind Body Practitioner/ Pilates Instructor (AF certification)

Η πρακτική Inner Power πρόκειται για μια ολιστική ψυχοκινητική προσέγγιση που στοχεύει στην ενίσχυση τόσο του σώματος όσο και του νου, επιδιώκοντας την αρμονική ισορροπία ανάμεσά τους. Η προσέγγιση του Mind Body LAB. βασίζεται στην κατανόηση ότι η υγεία δεν περιορίζεται μόνο στο σώμα, αλλά περιλαμβάνει και την ψυχική και συναισθηματική ευεξία.

Οι συναντήσεις της πρακτικής ολιστικής ενδυνάμωσης «Inner Power» προγραμματίζονται για κάθε πρωινό Δευτέρας. Σκοπός μας είναι να ξεκινά η κάθε εβδομάδα με μία πρακτική που μας ενδυναμώνει σωματικά και ψυχικά αναπτύσσοντας έτσι την ψυχοσωματική ανθεκτικότητα που χρειαζόμαστε για την πορεία της εβδομάδας.  

Η πρακτική συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές και προσεγγίσεις για την ανάπτυξη της δύναμης, της ευλυγισίας, της ισορροπίας και της συνολικής ευεξίας του σώματος και του νου. Στόχοι μας αποτελούν η ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, η συμμετρική ανάπτυξη των μυών και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενσωματώνοντας τεχνικές ενδυνάμωσης που ενεργοποιούν πολλαπλές μυϊκές ομάδες. Ακόμα στοχέυει στην εξισορρόπηση σώματος και νου καθώς εκτός από τη φυσική ενδυνάμωση, εστιάζει στην ισορροπία και την ηρεμία του νου, ενσωματώνοντας ασκήσεις που προάγουν την ψυχική γαλήνη και τη συγκέντρωση. Θα ασχοληθούμε με συνδυασμούς ασκήσεων pilates matwork και ασκήσεων σταθεροποίησης και ισορροπίας ενδυναμώνοντας τον κορμό και τα πόδια. Τέλος, θα χρησιμοποιηθούν αναπνευστικές τεχνικές (breathwork)  που βοηθούν στη χαλάρωση και την αύξηση της αντοχής.

Οφέλη:

- Ανάπτυξη μυϊκής δύναμη και τόνωσης

- Ενίσχυση ψυχικής ανθεκτικότητας και αίσθησης πρωτοβουλίας.

- Βελτίωση της στάσης του σώματος.

- Μείωση του στρες και ανάπτυξη ενσυνειδητότητας.

- Ενίσχυση σωματικής αντοχής.

Το μάθημα προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο τη συνολική ενδυνάμωση και βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

 

Κάθε Δευτέρα πρωί | 10.15-11.15  

Έναρξη: Δευτέρα 23/09 10.15 π.μ.

Θα υπάρξουν δωρεάν δοκιμαστικά για όλες τις πρακτικές από 18/09 έως και 02/10

Οι ομάδες θα είναι κλειστές είναι ολιγομελής.

Οι ενημερώσεις και συναντήσεις πρακτικών στον χώρο του Mind Body LAB. γίνονται μόνο κατόπιν κράτησης στο τηλ. 6946069448, xoulydia@gmail.com

mind body lab logo

Mind Body LABΦιλίππου Λίτσα 28, Χαλάνδρι, 15234 (13λ από στ.μετρό Αγ. Παρασκευή)

T. 6946069448

Website: www.mindbodylabathens.com

Insta: @mindbody_lab_

FB: www.facebook.com/mindbody.laboratory


anesti ilianaΗ Ηλιάνα Ανέστη είναι χορεύτρια και δασκάλα κίνησης με έδρα την Αθήνα. Η επαφή της με τον χορό ξεκινάει το 2007 σε ηλικία 12 ετών και από το 2013 ασχολείται επαγγελματικά. Το 2015 πέρασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μελέτησε την ιστορία του χορού και βασικές αρχές ανατομίας στη σχολή Quick Step, εμβάθυνε στους Latin χορούς αποκτώντας τα πτυχία της από το IDTA, με συμμετοχές και διακρίσεις σε παραστάσεις και διαγωνισμούς. Παράλληλα, με αφορμή το fusion bellydance, ασχολείται με το φάσμα των oriental dances , όπου το 2016 παίρνει το επαγγελματικό της δίπλωμα. Από το 2019, είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας «Catgang», διδάσκοντας κίνηση, ενδυνάμωση και ευλυγισία. Σαν perfomer έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες σύγχρονου χορού. Κάποια από τα έργα που συμμετείχε είναι η παράσταση «Leaving the past» και το «Dead Can Dance» στα «12 Κουπέ», το φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στο τραίνο στο Ρουφ, σε χορογραφία των Σαλταούρα Αλεξάνδρα και Ιωαννίδη Αντώνη. Επιπλέον, ελαβε μέρος στο Dance on Stage (DoS) vol.4 σε χορογραφία της Χριστίνας Καρπούζου, καθώς και στη μεταπτυχιακή εργασία της Αλεξάνδρας Σαλταούρα στο πανεπιστήμιο Place του Λονδίνου. Τελευταία, γνώρισε τη μέθοδο Pilates, φοίτησε στην ακαδημία της Α.F. Studies, εμβαθύνοντας στο mat, τα props και το reformer.

 

Last modified on Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 19:11

Follow Us