Tαξίδι στη Sri Lanka //13μερο retreat Υοga, χoροθεραπείας & εξερεύνησης με τη Λήδα Shantala

 sri lanka leda shantala

 

Tαξίδι στη Sri Lanka
13μερο retreat Υοga, χoροθεραπείας & εξερεύνησης
Με τη Λήδα Shantala
19-31 Δεκεμβρίου 2024

• Εναρμόνιση σώματος και ψυχής
• Γνωριμία με τον πολιτισμό του νησιού
• Ένα ταξίδι για ταξιδιώτες με εσωτερική αναζήτηση
• Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Αγαπημένες φίλες και φίλοι,

Με μεγάλο ενθουσιασμό σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι στη μαγευτική Sri Lanka από τις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024. Πρόκειται για εξειδικευμένο yoga retreat που συνδυάζει χοροθεραπεία και εξερεύνηση, με τη Λήδα Shantala.

Αυτό το ταξίδι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την πνευματική άσκηση μαζί με το βίωμα της ανακάλυψης. Θα γίνονται καθημερινά μαθήματα γιόγκα, pranayama, διαλογισμού και φιλοσοφίας. Μέσω της χοροθεραπείας και ειδικών δρώμενων θα βιώσουμε την ενότητα με όλα τα μέλη της ομάδας μας και τη χαρά του να μοιραζόμαστε σπάνιες στιγμές μαζί.
Θα εισαχθούμε στο έπος της Ραμάγιανα, μεγάλο μέρος της οποίας διαδραματίστηκε στη Sri Lanka, μέσα από την κινησιολογία του ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Natyam και των ιερών χειρονομιών mudras.

Η Λήδα Shantala, master δασκάλα γιόγκα, διαλογισμού, χορογράφος και χορεύτρια του ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ, θα μας καθοδηγήσει σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Η διδασκαλία της θα είναι η ραχοκοκκαλιά αυτού του πνευματικού οδοιπορικού, προσφέροντάς μας βαθιά γνώση και εσωτερική γαλήνη. Παράλληλα θα καλλιεργούμε τη διαθεσιμότητα, τον ενθουσιασμό, τη θετική στάση και την αποδοχή του διαφορετικού. Αυτή η εσωτερική διεργασία και προετοιμασία μας θα εξασφαλίσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και φωτεινό ταξίδι του οποίου θα απολαύσουμε την κάθε στιγμή.

Στη διάρκεια του ταξιδιού μας, θα επισκεφθούμε την αρχαία πόλη της Πολονάρουα και θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες στην ακρόπολη Σιγκιρίγια και τις νωπογραφίες στις σπηλιές Dabula. Θα γνωρίσουμε το ναό Dalada Maligawa και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακή μουσική και τοπικούς χορούς στην Κάντυ. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε trekking στη γέφυρα Nine Arches Bridge, να επισκεφθούμε ένα εργοστάσιο τσαγιού και να συναντήσουμε τους αυτόχθονες Vedda. Θα δούμε την πόλη-φρούριο Galle και το μουσείο θεραπευτικής μάσκας Ariyapala και τέλος θα χαλαρώσουμε στο θέρετρο Bentota στα νότια παράλια της χώρας.

Αγαπημένες και αγαπημένοι μας, αυτό το ταξίδι υπόσχεται να είναι μια βαθιά πνευματική εμπειρία ζωής, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη και την καρδιά μας για πάντα.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή την ανεπανάληπτη διαδρομή.

Δηλώσεις συμμετοχής τώρα: Όσοι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει άμεσα να εξασφαλίσετε τη θέση σας για να αγοράσουμε έγκαιρα τα εισιτήρια μας.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για κρατήσεις θέσεων και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/taksidi-sti-sri-lanka

*Photo credit: Τατιάνα Κάσσαρη

Last modified on Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 09:43

Follow Us