Improvisation Workshop με τον Horacio Macuacua

Horacio Macuacua seminario contact

Sparkling Imagination_ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ με τον Ηoracio Macuacua!

Ο Ηoracio Macuacua επιστρέφει στην Αθήνα για ένα εντατικό σεμινάριο αυτοσχεδιασμού, κινητικής έρευνας και performance! O εξαιρετικός χορογράφος και χορευτής από την Μοζαμβίκη θα μοιραστεί μαζί μας, 5 δημιουργικές ημέρες γεμάτες χορό, αυτοσχεδιασμό και performance. Να είστε εκεί να ανακαλύψουμε μαζί περισσότερα για την προσωπική μας έκφραση και κίνηση! Mαζί θα δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα σε ένα ασφαλές περιβάλλον για να πειραματιστούμε, να μάθουμε και να μοιραστούμε περισσότερα για την τέχνη μας.

Μία μοναδική ευκαιρία να δουλέψουμε με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη! Σας περιμένουμε! Το εργαστήριο είναι ιδανικό για ερμηνευτές , άτομα που δουλεύουν με την κίνηση, το σώμα, τον λόγο και το performance!

Δευτέρα 15 έως Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 10:00-14:00

• Casa de Arte Kaberia, Ηρακλειδών 74, Αθήνα, Τ.Κ 11854 (χάρτης)

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ακαμψία του κατεστημένου παραλύει την κίνηση, μειώνει την εφευρετικότητα και επισκιάζει την έκπληξη. Αλλά, η δύναμη της ζωής, μας κάνει ευέλικτους, μας δίνει την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε το χώρο και να μετατρέψουμε την ενέργεια σε ύλη και την ύλη στην εξέλιξή της. Το εξωτερικό περίγραμμα του αυθόρμητου θολώνει και εξαφανίζεται. Τα περιθώρια του προβλέψιμου μαλακώνουν και εμείς κατανοούμε το σημείο εκείνο όπου αμφισβητείται κάθε αυτόματη απάντηση. Το ίδιο το σώμα μας επιτρέπει να υπερβούμε τα όριά μας.
Ο Horacio προτείνει μια έντονα σωματική εκπαίδευση που απαιτεί αρκετή προσοχή, ενδιαφέρον και εγρήγορση και όχι τόσο ένα συγκεκριμένο επίπεδο τεχνικής. Προκαλεί με αυτόν τον τρόπο, κάθε χορευτή και ερμηνευτή να διευρύνει τα όρια της φαντασίας του.
Να ανακαλύψει νέες μορφές σύνθεσης χρησιμοποιώντας έναν πιο αυθόρμητο, παιχνιδιάρικο και δημιουργικό τρόπο στην λήψη αποφάσεων.

Ο Horacio Macuacua διαμορφώνει το εργαστήριό του πάντα σύμφωνα με την ομάδα. Στοχεύει στο να διατηρήσει την ποικιλομορφία ανάμεσα στους συμμετέχοντες και να τους οδηγήσει μέσα από εικόνες και συναισθήματα να ανακαλύψουν και να εμπιστευτούν την δική τους προσωπική γλώσσα. Το εργαστήριο αυτό στοχεύει στην πλήρη έκφραση του προσωπικού μας χορού από άποψη δεξιοτεχνίας αλλά και εμπιστοσύνης στην μοναδικότητάς μας.
Στο εργαστήριο αυτό όλοι μαθαίνουν από όλους! Μαθαίνουμε να παίρνουμε περισσότερα ρίσκα, μαθαίνουμε την αξία της παρατήρησης, της συνεργασίας, της αποδοχής και της μεταμόρφωσης των ερεθισμάτων που δεχόμαστε από ολόκληρη την ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε την δουλειά! Ας ενεργοποιήσουμε την φαντασία μας! Ας χορέψουμε!

 

Read 778 times Last modified on Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 13:43

Follow Us