''Body instrument'': Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Λαμπρινή Γκόλια στο Τεχνουργείο

Body instrument golia

~ Ο χτύπος της καρδιάς δημιουργεί το τέμπο στο σώμα καθώς η ανάσα δημιουργεί τις ρυθμικές αξίες και τις δυναμικές πάνω σε αυτόν τον παλμό.~

Το εργαστήρι εστιάζει στην μουσικότητα του σώματος. Μας προσφέρει τρόπους να αφυπνίσουμε και να εξελίξουμε το ρυθμό και τις δυναμικές μας χρησιμοποιώντας το σώμα ως μουσικό όργανο και τη θεωρία της μουσικής ως οδηγό στον κόσμο του αυτοσχεδιασμού. Η διαδικασία εξερεύνησης αυτής της σχέσης μουσικής και κίνησης προσφέρει παράλληλα εργαλεία τεχνικής και ενδυνάμωσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλ@.

ΞΑΝΑ την Κυριακή 19 Μαίου 2024, ώρα 13:30-15:30

Μέγιστος αριθμός ατόμων 16.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 10 λεπτά νωρίτερα.
Η ώρα διεξαγωγής θα τηρηθεί αυστηρά.
Καθυστερήσεις άνω των 15 λεπτών δεν θα γίνονται δεκτές εκτός από έκτακτες περιπτώσεις, καθώς θα διαταράσσεται η ροή του σεμιναρίου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 20€ / 17€ (φοιτητές, άνεργοι)
--> Για την κράτηση της θέσης χρειάζεται προκαταβολή 50% του αρχικού ποσού, η οποία θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 02/05/2024.
--> Πολιτική ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης της θέσης με ευθύνη της/του συμμετέχουσας/χοντα, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
--> Facebook page : Τεχνουργείο
-->Instagram : Τεχνουργείο
-->E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνουργείο

Ψαρών 63, Μεταξουργείο (πλησίον σταθμό μετρό Μεταξουργείο ή σταθμό Λαρίσης)


golia lambrini 2Η Λαμπρινή Γκόλια είναι χορεύτρια, δασκάλα χορού, και χορογράφος.
Είναι αριστούχος απόφοιτος της Κ.Σ.Ο.Τ και ασχολείται συστηματικά με τη μουσική, τις εικαστικές τέχνες και το θέατρο.
Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού, όπως οι : Hellenic Dance Company, Krama, Lidia Lithos, Aerites, Asomates Dynameis, Siamese-Cie, και Oκτάνα και σε ανεξάρτητα καλλιτεχνικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον ιδρυτή της τεχνικής "Flying Low", David Zambrano.
Ως καθηγήτρια χορού έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο και Graham σε ομάδες χορού, επαγγελματικές σχολές και στούντιο ανά τον κόσμο.
Ως χορογράφος έχει δημιουργήσει το "Camouflage" το οποίο επιλέχθηκε στο Deltebre Danza Festival, ενώ τα έργα "Σύμπλεγμα της Μέδουσας" και "Ενός Λεπτού Σιγή" έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα.
Η τελευταία της δημιουργία είναι το έργο "Ορλάντο".
Οι πρόσφατες σπουδές της στη μουσική (2016-2019) την οδήγησαν στη προσωπική της μέθοδο διδασκαλίας, ‘Body Instrument’.
https://www.youtube.com/Lamprini%20Gkolia

 

 

Read 110 times Last modified on Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 23:03

Follow Us