Μαθήματα Σύγχρονου Χορού με την Εμμανουέλα Πεχυνάκη στην Cumana

mathima sygxronou xorou emmanouela pexynaki
I keep on falling...

Ένα μάθημα ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να αιωρηθούν…

Μέσα από αυτοσχεδιαστικά tasks, κινητικές φράσεις στο χώρο, τεχνικές ασκήσεις και συνδυασμούς θα ενεργοποιήσουμε το σώμα εξερευνώντας την πλαστικότητα του.

Στόχος του μαθήματος η ενδυνάμωση και ο έλεγχος του σώματος, η εξερεύνηση των δυνατοτήτων και της εκφραστικότητας, η εξοικείωση με μηχανισμούς κίνησης για την ομαλή μετάβαση στο χώρο (ροή), η αλληλεπίδραση με τους γύρω και η διαμόρφωση μιας fusion κινησιολογίας
αποτελούμενης από ποικιλία διαφορετικών χορευτικών στυλ…


Κάθε Πέμπτη | 19:30 – 21:00
Κόστος συμμετοχής: 8€ (7 € για φοιτητές και ανέργους)
(Ειδικές τιμές για τους κατόχους καρτών της Cumana)

Οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι ανάγκη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε κάποιο μάθημα, ωστόσο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες.

Πληροφορίες :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T: 2130442793 (κατά τις ώρες λειτουργίας της σχολής: καθημερινές απόγευμα και Σάββατο από το μεσημέρι)
ή στο 6949451732

www.cumana.gr

Cumana

CUMANA Dance Studio, Κωνσταντινουπόλεως 38 & Αχνιάδων – Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
www.cumana.gr


Η Εμμανουέλα Πεχυνάκη είναι χορεύτρια και παιδαγωγός.

Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Κονσερβατόριο της Αμβέρσας (M.A. Embodied Artistic Research). Έχει δουλέψει ως δασκάλα μπαλέτου και σύγχρονου χορού σε παιδιά και ενήλικες και έχει συμμετάσχει ως χορεύτρια σε παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών και του Μεγάρου Μουσικής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την capoeira, ενσωματώνοντας και ακροβατικά στοιχεία στο χορό της.

Το 2021 συνεργάστηκε με τους Danae & Dionysios για την παραγωγή "Free at Last: Rerooted" και με τους Lars Jan και Σταύρο Γασπαράτο για την οπτικοακουστική εγκατάσταση "Lapse". Έχει συνεργαστεί με τους Millicent Hodson και Kenneth Archer για την παραγωγή "La création du monde" καθώς και με τους Annie Vigier και Franck Apertet (les gens D'uterpan) στα πλαίσια της έκθεσης Documenta 14.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με καθηγητές, χορευτές και χορογράφους όπως:
με τον Michael Keegan Dolan, Julyen Hamilton, Peeping Tom (Frank Chartier and Gabriela Carizzo), David Zambrano, Johannes Wieland, Toula Limnaios, Ιρις Καραγιάν, Χρήστο Παπαδόπουλο κ.α.

Read 1286 times Last modified on Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 21:11

Follow Us